manik Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 καλημερα παιδιαεχω τη skystar 2 pci και προσπα8ησα να βαλω το τελευταιο progdvb και δεν παιζει τιποτα επειδη τα εχω κανει λιγο σαλατα μπορειτε να μου πειτε ποιο driver ποιο progdvb ποιο s2emu ποιο vplug ποιο ss2diseqc ποια φιλτρα και τι αλλα συνοδευτικα αρχεια χρειαζονται για να παιξουν ολα τα παραπανω? αν μπορειτε να κανετε update τον οδηγο θα ταν τελεια! Ξέχνα το ProgDVB. Αχρηστότερο πρόγραμμα δεν υπάρχει!! ΑltDVB all the way!!!
sotos65 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Δεν φταίει το progdvb για το συγκεκριμένο σφάλμα - στο πρώτο snapshot - πάντως (αν και στο altdvb δεν πρόκειται να το δεις, μιας και δεν έχει ανάγκη του ss2diseqc για τη κίνηση του μοτέρ). Υπάρχει conflict στο νέο μενού για updating των transponders του vplug v0.9.6, με το μενού configure του ss2diseqc. Και το πρόβλημα είναι ότι μάλλον δεν αλλάζουν κι οι δορυφόροι εξαιτίας αυτού. Έχει αναφερθεί και στο dvbn.happysat.org και ελπίζω ο vahid (ο δημιουργός του vplug) να το διορθώσει, μιας και μέχρι τώρα τέτοιο θέμα δεν υπήρχε. Αναγκαστικά όσοι έχουν μοτέρ και χρησιμοποιούν το progdvb (ή άλλο πρόγραμμα που έχει ανάγκη το ss2diseqc) πρέπει να βάλουν την προηγούμενη έκδοση του vplug για την ώρα. Edit. Για το δεύτερο πρόβλημα, "IID_ΙElecardRemuxer error!" απ' ό,τι διάβασα πριν λίγο στο dvbn, μάλλον φταίει η τελευταία έκδοση 4.76.2 του full installer (και ειδικά για όσους έχουν cpu της intel). Η λύση (όπως λέει εκεί) είναι να κατεβάσεις την "Optimized for Intel P4 CPU update (Win XP/2000)" από εδώ, http://www.progdvb.com/download.htm και να αντικαταστήσεις την ήδη υπάρχουσα έκδοση. Edit no2. Το πρώτο πρόβλημα διορθώνεται με τη νέα έκδοση vplug 0.9.7
akaloith Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 τελικα ποιο driver να βαλω? εχω μοτερ! και αν μπορειτε να κανετε post καμια φωτο που διχνει πως σεταρουμε πολλους δορυφορους και μοτερ στο altdvb επισης εχουν φαει ενα κολημα οι driver και συνεχως μου λεει remove τον παλιο και restart ενω πλεον εχει βγει ο παλιος. τι να κανω? δεν κανει install παρα μονο remove και restart καπως να κανω manually install uninstall τα αρχεια τα απαραιτητα?
VKostas Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 @ manik: Νομίζω ότι μόνο άχρηστο δεν είναι ένα πρόγραμμα που χρησιμοποιείται με επιτυχία εδώ και χρόνια από χιλιάδες χρήστες. Τεσπα, απόψεις είναι αυτές. @ rufianos: Αν εννοείς το λογότυπο που "πετάει" μέσα στην οθόνη, κάνε ένα search στο Google για "Elecard patch".
sotos65 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 @akaloith Νομίζω ότι τις ρυθμίσεις για το σετάρισμα πολλών δορυφόρων στο altdvb τις έχεις ήδη, αφού στις είχα δώσει πριν περίπου τέσσερις μήνες, εδώ (είναι το παλιό forum του sdtv, το νέο είναι στη γνωστή διεύθυνση), http://www.satweb.gr/forum_posts.asp?TID=1426&PN=1&TPN=7 Όσο για τον driver, αν δεν έχεις σκοπό να χρησιμοποιήσεις το DVDream, που απαιτεί driver >=4.3.2 (αλλά για κίνηση με μοτέρ πρέπει να βάλεις σ' αυτή τη περίπτωση τους 4.4.0 για τους οποίους υπάρχει patched έκδοση), μπορείς να χρησιμοποιείς κανονικά τους 4.3.0, ή ακόμα και τους 4.2.8 αν δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το pc. Η επιλογή είναι δική σου, και οι δύο μια χαρά είναι. Τώρα για το πρόβλημα που έχεις για να τους βγάλεις, συνήθως το μόνο που χρειάζεται είναι να τους κάνεις uninstall από το device manager, και μετά να απεγκαταστήσεις και τα υπόλοιπα προγράμματα. @Vcostas Εντάξει, δεν είναι άχρηστο, αλλά μετά από τόσο καιρό ανάπτυξης θα περίμενε κανείς να είναι το καλύτερο αυτή τη στιγμή, ενώ ειδικά σε θέματα ταχύτητας - για το ξεκίνημά του, αλλά ακόμα και για να το κλείσεις, και για την αλλαγή καναλιών - είναι πάρα πολύ αργό σε σύγκριση με άλλα, και ειδικά με το altdvb.
akaloith Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 δεν ξερω γιατι αλλα το favourite που ειχα για το συγκεκριμενο τοπικ δεν επαιζε και ελεγε οτι δεν υπαρχει. καποιο λαθος θα ειχε γινει. χαιρομαι που δεν εχει χαθει!! υπαρχει λογος να μη βαλω τους 4.40 patched ωστε να παιζουν ολα τα προγράμματα? και αν τελικα ολα καλα με τους 4.40 patched που θα τους βρω?
dreaming123 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Παιδιά μια βοήθεια για το πως θα δω τα multivision και άλλα κλειδωμένα κανάλια?Που θα βρω καινούργια Softcam?(είμαι φαντάρος και κάποια site που ήξερα έκλεισαν. Ευχαριστώ
manik Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 Παιδιά μην βάζετε Links για κλειδιά και servers.Τα έχουμε ξαναπεί. @jfle για να λειτουργήσει σωστά το ΒΠΛΑΓΚ και τα άλλα plugins θέλουν κάποια αρχεία που πιθανόν να μην έχεις.
ababapanos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 καλημερα εγω εχω ιδη ενα πιατο 1.20 με 2 lnb και αυτη την στιγμη πιανω hotbird kai astra μπορω να αγορασω ενα μοτερ και να το εγαταστησω εγω η τεχνικος στο υπαρχον πιατο? θα χριαστει να περαστουν νεα καλοδια? αν ναι αυτο θα μου δυσκολεψει αρκετα τα πραγματα, αυτο το μοτερ λειτουργει με ρευμα? συγνωμη αν ειναι αστειες οι ερωτησεις αλλα ειμαι ασχετος απο αυτα. κατι τελευτεο ... αυτο το μοτερ οταν γυρναει το πιατο κανει θορυβο? Υγ: τωρα διαθετω εναν ατομ 9000 θα χρειαστει να αλαξω και δεκτη με εναν που να συνεργαζετε με τα μοτερ σωστα?
ledakia Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Paidia kalhmera prin 2 bdomades eblepa kanonika to eurosport greek ap ton hotbird aythn thn stigmh den mporei na to ksekleidwsei parolo pou exw katebasei apeira softcam.key ksereis kapoios an allakse to scrambled gia to eurosport??? Den milaw gia nova to ESP greek sthn syxnothta 1124200 den paizei.... Opoios mporei na boithisei paidia gia na grapsoume kana agwna taxythtas!! Exw pinnacle pctv me progdvb kai yankse me ta teleytaia softcam.key exw xrhshmopoihsei kai alla plugins alla tipota kanena den ksekleidwnei pleon to ESP....
uioppoiu Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Dokimase na kaneis ena kainourio scan. Enas filos mou eipe pos exei allaksei syxnotita to ESP kai gi auto den to epiane oute ekeinos, alla molis ekane scan eide to fos!!! Kali tyxi.
uioppoiu Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Mia kai ekana log-in, as rikso kai to aionio erotima... Blepei kaneis Tekiles ston Astra me kanena vPl*g / s2e*u i oloi sto idio skotadi eimaste?
sotos65 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Τεκίλες Sunrise τέλος, εδώ και πολύ καιρό! Άγνωστο πότε θα γίνει νέα παραλαβή ώστε να αρχίσει πάλι να τις σερβίρει το μπαρ!!
tempnipoly Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 βλεπει κανείς premiere? κατι μου φάνηκε πως είδα στο internet.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.