vageco Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 είναι pci ή usb h skystar??κάνε κανα restart ίσως έχει κολλήσει η κάρτα...
deathlok Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 η λύση βρέθηκε ( η κάρτα είναι pci) πας μέσα από τις ρυθμίσεις του προγράμματος και την κάνεις manual start.
deathlok Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 πόσα κανάλια πρέπει να πιάνω για να πω ότι εχω στήσει σωστά τα πάντα.(πιάτο 1.2 περιοχή ηλιούπολη αττικής) ή πειτε μου μου πόσο πρέπει να είναι το σήμα quality για hobird μιλαώ πάντα
deathlok Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 ara ego pou eimai giro sto 75% den eimai kala (to estisa biastika poli isa isa na do an doulevoun ola) opote prepei na ksananevo stin taratsa. Pantos re paidia den enthousiastika me ton hobird katholou ma katholou. den exei sxedon tpt tis prokopis anoiksa kai merika klidomena kai afta mia apo ta idia. den exo brei oute ena kanali pou na paizei tenies sta agglika (kai enoo prosfates oxi prin 100 xronia) kai oute ena xxx kanali (para mono afta ta xaza me aftes pou xorevoun xaidevontai)...athlitika den me endiaferoun gia afto den asxolithika. A to mono kalo merika mousika kanalia alla kai afta normal katastaseis oxi tpt trello.
urezin Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 εχει πεσει πεινα τελευταια αστα να πανε τωρα μερικες φορες με το βπλ@γκ ανοιγουν τα μ@λτιβισιον και τα &τπσ αλλα γενικα θελει συνεχωε ψαξιμο κυριως για να βρεις τους ενεργους σ@ρβ@ρς.Παλια ο ισπανος ηταν σουπερ πραγματικα τωρα και εκει πεινα Εγω σκεφτομαι πολυ σοβαρα να αγορασο κανενα υποπακετο απο τις super δεσμες που βγηκαν και εχουν κορυφαιο σημα. ΥΓ αυτο που ειπα με το 88% δεν ειναι απολυτο φυσικα εξαρταται και απο τον tsansporder απλα κατα μεσο ορο τι παιζει Φιλικη συμβουλγ πιασε με το ιδιο πιατο και τον asrta einai και γαμω τους δορυφορους (κυριως και ραδιοφωνο που ακουω πολυ) Αν κανεις ανοιγει τους ραδιοφωνικους σταθμους σε crypt@w@rks να το πει γιατι και εκει δυσκολευομαι τελευταια
djapal Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 ara ego pou eimai giro sto 75% den eimai kala Ki egw kapou ekei eimai, alla kati Multivision kai Canale 5 file ta pianei tzi tzi. Fantasou to Canale 5 grafei me 1MB/sec se super poiothta fysika. Gia na mh milhsw gia ta M6 gia videoclipades Egw den exw parapono doksa tw 8ew!! Dld o Astra pou mou einai synexeia sto 28% ti na pw?
urezin Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Παιδια υπαρχει ενα καλο κ φτηνο πιατο? πηγα τωρα πρακτικερ και εχει ενα μετρο πιατο με λνμπ και 25 μετρα καοδιο 54 ευρο σκεφτομαι να το χτυπησο
madjim1984 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 παιδια θα ηθελα να μαθω αν το remote control μπορω να το χρησιμοποιησω με αλλα προγραμματα οπως winamp kai media player!!χωρις να εχω τη skystar?με ενδιαφερει περισσοτερο να ελεγχω την ενταση του ηχου
Miltos_01 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Νομίζω το έχω ξαναγράψει: Με μια απλή συνδρομή των 115€ τον ΧΡΟΝΟ στο Βulsatcom (βουλγαρικό πακέτο που εκπέμπει απο τον HellasSat2) έχετε τα εξής κανάλια: Animal Planet Europe, Discovery Channel Europe, MTV Europe, Reality TV Europe, Chasse & Peche, Eurosport, AXN Crime, AXN Bulgaria, HBO Bulgaria, αθλητικά και ταινίες στα Diema1,2 και DiemaExtra , ViaSat Explorer, Hallmark East Europe, History Channel, Jetix (παιδικό), Private Spice, National Geographic και άλλα σύνολο 33 τον αριθμό. Επίσης απο τον ίδιο δορυφόρο εκπέμπουν ελεύθερα αρκετά ελληνικά μεταξύ των οποίων ΣΚΑΪ, 902, Teleasty, Magic κτλ. Νομίζω ότι όλα τα παραπάνω αποτελούν μια πολύ πολύ αξιόλογη επιλογή που σας απαλάσσει απο το "κυνήγι" κωδικών που άλλες φορές δουλεύουν και άλλες όχι. Να προσθέσω ότι τα περισσότερα κανάλια στο Βουλγαρικό πακέτο που προανέφερα εκπέμπουν με τον αυθεντικό αγγλικό τους ήχο!
urezin Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 ωραιος το πακετο πουλιεται στην ελλαδα η πρεπει να κανεις μεσω Inernet synδρομη>?
Miltos_01 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 To πακέτο πωλείται απο πολλά καταστήματα δορυφορικών υπηρεσιών στην Ελλάδα. Εκπέμπει σε irdeto2-griffin. Με την αγορά του (115€) τον χρόνο αποκτάται την καρτούλα (epsilon card) για την πρόσβαση. Αυτά...
rufianos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Με το elecard mpeg2 decoder που εληξε,υπαρχει καποια λυση?
akaloith Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 καλημερα παιδια εχω τη skystar 2 pci και προσπα8ησα να βαλω το τελευταιο progdvb και δεν παιζει τιποτα επειδη τα εχω κανει λιγο σαλατα μπορειτε να μου πειτε ποιο driver ποιο progdvb ποιο s2emu ποιο vplug ποιο ss2diseqc ποια φιλτρα και τι αλλα συνοδευτικα αρχεια χρειαζονται για να παιξουν ολα τα παραπανω? αν μπορειτε να κανετε update τον οδηγο θα ταν τελεια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.