Προς το περιεχόμενο

Δορυφορική τηλεόραση στο PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

βγηκε το vplug 0.9.5.

αν μπενω με την 56κ συνδεεται και μου ανοιγει καναλια.αν μπενω με adsl δεν ανοιγει......:evil:

Δημοσ.
βγηκε το vplug 0.9.5.

αν μπενω με την 56κ συνδεεται και μου ανοιγει καναλια.αν μπενω με adsl δεν ανοιγει......:evil:

check ton router sou. :mrgreen:

Δημοσ.
Μάλλον για τη περίπτωση (TPS απ' ό' date='τι καταλαβαίνω) θα βοηθήσει ένα άλλο λινκ (ειδικά το αρχειάκι στο τελευταίο μήνυμα),

http://www.satgrekco.com/forum/showthread.php?t=12731[/quote']

Παιδιά, εμενα δεν με βαζει καθόλου το συγκεκριμένο σιτε. Κάτι παίζει με την εγγραφή μου αλλά δεν καταλαβαίνω τι (και δεν διευκρινιζουν κιολας).

Anyway, υπάρχει τρόπος να μάθουμε κι εμείς οι υπόλοιποι, γιατί εχω φάει τα λυσακά μου εδώ και 1-2 μήνες που δεν δουλεύουν τα κανάλια :cry: και εδω και 3 μέρες που προσπαθώ να μπώ στο satgrekco :confused: .

Δημοσ.

2-3 ερωτήσεις:

Έχω το ProgDVB.

1)Από plug ins ποια άλλα να βάλω εκτός του s2emu?

2) Έβαλα το s2 emu και έριξα μέσα και το softcam.key. Κάθε πότε περίπου ανανεώνεται το αρχείο αυτό? Τα ελληνικά κανάλια (Mega, star κλπ) ανήκουν στη nova οπότε να μην μπω καν στον κόπο να ασχοληθώ με αυτά? Όσα δεν περιέχονται στο softcam.key (πχ μου λέει ότι τα mulrivision δεν υπάρχουν στο softcam.key) πως τα ξεκλειδώνουμε?

3)κάθε φορά που αλλάζω κανάλι το πρόγραμμα μου βγάζει ένα μήνυμα που λέει: "Error! Filter not founded! "Elecard Audio Decoder". Πατάω οκ και παίζει το κανάλι. Αλλά πως το βγάζω αυτό? Τι ειναι το "Elecard Audio Decoder"?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

na baleis to vplug 0.9.5 poy kanei kati parapanv apo to s2emu kai mono to vplug na exeis eisai ok. To softcam.key allazei basika opote den blepeis to kanali pou theleis kathe mpouketo exei dikia tou politikh allaghs kanalion Prepei na kaneis register ton elecard codec allios phgaine settings audio and video sthn kartela direct show kai sto tv channels kai sto audio asto keno Allios des to tutorial pou einai sticky

Δημοσ.

Προσφέρει τίποτα το Elecard Audio Decoder? Αν στο audio το αφήσω κενό όπως λες, χάνω τίποτα?

Ακόμη:

1) Ξαφνικά δεν έχω το fashion TV στη λίστα του hotbird. Πριν ξανακάνω scanning ήταν μέσα. Τι μπορεί να απέγινε?

2) Με το Vplug πως ακριβώς ανανεώνουμε το softcam.key? Πάντως με διπλό κλικ πάνω του δε γίνεται τίποτα. Συνεχίζει να μου λέει ότι είναι απο 23/7/2006

3) Υπάρχει περίπτωση να βρώ μια λίστα καναλιών για το progDVB που να τα έχει ταξινομημένα ανα κατηγορία ή πρέπει να βάλω το AltDVB για αυτό? Τέλος όταν φτιάχνω ένα φάκελο favorites, αυτός χάνεται στο επόμενο σκανάρισμα. Μπορώ να το σώσω κάπου?

Δημοσ.

1)mporei na mhn to brhke kai na to diegrapse apo thn lista sumbainei kamia fora

@exei mia kartela update key ekei pas kai patas connect to the internet and get keys

3)nai uparxei gia to progdvb kai sou dinei malista kai polla kanalia pou pianeis ala to scanning den briskei auto exei sxesh me to lock time kataq thn diarkeia tou scanninng pou ruthmizetai sto altdvb psaxe sto google na to breis

Oxi den xaneis tipota genika nomizo o cyberlink einai o kaluteros decoder esu dokimazeis kai blepeis apla tora xrhsimopoieis kapoion decoder pou hdh einai registered sto susthma sou

Δημοσ.

Εκτός απο το softcam.key έχω βρει και μερικά άλλα αρχεία όπως το softcacCryptoworks, Viaccess, VIA2KEYS Κλπ. Αυτά χρησιμεύουν στο να ανημερώσω το softcam.key? Αν ναι πως το κάνω? με edit αντιγράφω τα περιεχόμενά τους χύμα στο softcam.key? Από τη στιγμή που έχω το vplug που ενημερώνεται απο το ιντερνετ χρειάζεται να τα κατεβάζω τα κλειδιά?

Δημοσ.
....Από τη στιγμή που έχω το vplug που ενημερώνεται απο το ιντερνετ χρειάζεται να τα κατεβάζω τα κλειδιά?

Οχι δεν χρειάζεται.

Δημοσ.

μπορώ τότε να έχω στη λίστα του progDVB ΜΟΝΟ τα free κανάλια και αυτά που ξεκλειδώνουν με το softcam.key? Γιατί είναι πάρα πολλά, και δε λέει να κάνω κάθε φορά zapping σε 650 κλειδωμένα κανάλια για να δώ ποια απο αυτά ξεκλειδλώνουν...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...