Προς το περιεχόμενο

Δορυφορική τηλεόραση στο PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα σε ολους.εχω ενα προβλημα με το progDVB.

1)δεν ξερω ποιες ειναι οι σωστες επιλογες οταν πηγαινω στο audio video settings.

2)οτι επιλογη και να κανω μου λεει

'' error !filter not founded!

xxxxxxxxxxxxxxxxx''

οπου χχχχχ ειναι το ονομα του φιλτρου αναλογως με το τι επιλογη εχω κανει στο audio video settings.

που θα τα βρω αυτα?η εκδοση που εχω ειναι η 4.74.1.

ps1 Με τα sexview υπαρχει καμια ακρη?ειδα καπου αυτο ''DCW (sexview ok)'' δεν ξερω τι μπορει να σημαινει

ps2 ηθελα να κανω επικολληση μια φωτο αλλα ειναι πολυ μπρερδεμενη ιστορια.μου ζηταει URL.αλλως τροπος δεν υπαρχει να την φορτωσω κατευθειαν απο το pc μου

ps3 γιατι γραφετε τα plugin με ελληνικα?τι νοημα εχει?αν θελω να ψαξω στο forum.αν ειναι ετσι να επιτραπει και το greeklish.8α ειναι και πιο ευκολο για μενα που εχω μαθει με ξενο πληκτρολογιο

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ontws mporw na grapsw me greeklish apla den to eixa katalabei mexri twra.pantws akoma aporw giati ta plugin grafontai sta ellhnika.sto endiamesw mou hr8e kai mia akoma aporia.den kserw an yparxei kapoios pou mporei na boh8hsei.exw ena remote control pou erxotan paketo me thnn karta twinhan katw apo ta autoklollhta ths typhoon.to problhma einai oti den mporw na to kanw na doulepsei me to progdvb.mhpws kapoios exei kapoia idea.milwntas me thn kataskebastria (typhoon sthn periptwsh mou) mou eipan oti den einai dia8esimo to lirc gia alla programmata.opote an 8elw na to xrhsimopoihsw mporw na to kanw mono me to programma pou dinoun me thn karta.paralogo?

piteuw pws nai ,gia kapoion pou psaxnei kai 8elei panta parapano.to programma tous oute kan ais8htika den einai wraio.an kai eixe mia periergia.me ekeino mporw na pianw to 1/4 twn kanaliwn pou pianw me progdvb.kai den kserw ti paizei

Δημοσ.
exw ena remote control pou erxotan paketo me thnn karta twinhan katw apo ta autoklollhta ths typhoon.to problhma einai oti den mporw na to kanw na doulepsei me to progdvb.mhpws kapoios exei kapoia idea.
nai mporeis na to kaneis na doulepsei me programa 3ou kataskeuastn.

exw grapsei pws ginetai se prongoumeno post, to opoio omws den thumame se poia selida brisketai.

prepei na psa3eis pio pisw se auto to thread! :mrgreen:

Δημοσ.

@Angeldust

Αν και δεν μένω σε ακριτικό νησί, ή απομονωμένο μέρος, αν και η επίγεια ψηφιακή πάντως δεν έχει έρθει ακόμα εδώ (και δεν αγωνιώ κιόλας για να την δω εδώ που τα λέμε), σε καμία περίπτωση δεν θέλω τα ψηφιακά να μπουν στη nova. Αρκετά κανάλια είναι εγκλωβισμένα εκεί (με τη θέλησή τους) και αρκετοί που δεν μπορούν να τα δουν αλλιώς πέφτουν στο εκβιαστικό δίλημμα ή nova ή τίποτα. Ειδικά για τα κρατικά της ΕΡΤ που τα πληρώνουν όλοι, δεν έπρεπε να ισχύει αυτό το καθεστώς, καλύτερα τίποτα παρά nova για το συγκεκριμένο λόγο. Είναι σίγουρο ότι ΔΕΝ θα είναι όλοι ανεξαιρέτως αυτοί που θα τα βλέπουν σε περίπτωση που μπουν στην nova, αλλά μία μικρή μειοψηφία - μιας και απ' ό,τι ξέρω οι συνδρομητές της nova σε όλες τις υπηρεσίες της, αναλογικά και ψηφιακά, Ελλάδα και Κύπρο, είναι γύρω στις 370-380 χιλιάδες, τα στοιχεία από εδώ, http://www.satleo.gr/index.php?option=content&task=view&id=5441&Itemid=2 - που δεν έχει πρόβλημα να δίνει τα 55€ το μήνα.

@tl-sells

1) Δεν υπάρχει "σωστή" επιλογή. Εξαρτάται από ποιους decoders θέλεις να χρησιμοποιήσεις, και ποιους έχεις εγκαταστήσει στο pc. Αν δεν υπάρχουν εγκατεστημένοι, αυτός είναι και ο κυριότερος λόγος για τα σφάλματα που βλέπεις στην ερώτηση "2".

α)Για το sexview, δεν ξέρω τίποτα να έχει βγει αυτό το διάστημα.

β)Για την επικόλληση φωτό, δεν ξέρω τι ακριβώς κάνεις, πάντως αυτή η δυνατότητα υπάρχει (νομίζω μέχρι κάποιο συγκεκριμένο μέγεθος). Διαφορετικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις και κάποιο εξωτερικό image upload site (imageshack, photobuck κλπ) όπου ανεβάζεις τη φωτό εκεί και σου δίνει λινκ που τα βάζεις στο μήνυμά σου.

γ)Για τα ελληνικά στα plugins δεν ξέρω, ο καθένας τα γράφει όπως θέλει!

δ)Αν το remote σου δουλεύει με το winlirc, νομίζω ότι δεν θα έχει κανένα πρόβλημα συνεργασίας με το progdvb ή άλλο πρόγραμμα που το υποστηρίζει. Αρκεί να γίνουν σωστά οι ρυθμίσεις αντιστοίχησης των κουμπιών του remote με τις εντολές του προγράμματος (δες και το αντίστοιχο topic στον οδηγό βοήθειας). Δεν ξέρω γιατί η typhoon λέει σ' αυτή τη περίπτωση ότι δεν γίνεται...

Δημοσ.

Φίλε tl-sells για να σου λέει το Progdvb ότι δεν υπάρχει το συγκεκριμένο φίλτρο πάει να πει ότι είτε δεν έχεις τον αντίστοιχο codec στο σύστημα,

είτε το φίλτρο δεν είναι σωστά φτιαγμένο, είτε δεν έχεις κάνει register τα φίλτρα στο πρόγραμμα.

Άστο στα default κατ' αρχήν.Eπίσης πήγαινε στο φάκελο Filters και πάτα το register.bat που πιθανόν δεν το είχες τσεκάρει κατά την εγκατάσταση του Progdvb.

PS1 Τίποτα. Μόνο με original κάρτα προς το παρών.

PS3 Το θέμα των ελληνικών ονομασιών είναι ένα κόλπο ώστε να μην μπορεί να εντοπιστεί "κάτι" μέσα σε ένα forum όταν μιλάμε για παράνομα πράγματα.

Γι' αυτό συνίσταται να χρησιμοποιούμε και άλλα σύμβολα ώστε να μην φαίνεται όλη η λέξη, αλλά να καταλαβαίνεις περι τίνος πρόκειται.

Επίσης μιας και είσαι Έλληνας καλό θα είναι να γράφεις με ελληνικά.

Σε λίγο καιρό θα καταντήσουμε να μιλάμε και να γράφουμε στα αγγλικά μέσα στην ίδια μας την χώρα!!! Αν είναι δυνατόν!!!

Δημοσ.

euxaristw aktiZol , sotos65 , manik gia tis plhrofories.hsastan arketa katanohtoi kai grhgoroi.

Agglika den grafw oute milaw sthn ellada ektos apo eidikes periptwseis (blepe touristria).

Apo thn allh pali, kala pou ta katalabainw giati alliws apla san moggolo 8a koitousa ta programmata sthn doryforikh xwris na katalabainw ti ginetai.

Pantws kalo einai auto pou les manik alla o monos logos pou grafw se greeklish einai gia eukolia kai taxythta.

Euxaristw kai pali gia thn apanthsh.to elusa auto to problhma.

telika katalaba ti ginetai kai den paizei to remote.

1 ) diabasa oti den ypostirizei usb kai prepei na einai mono se serial (einai etsi?)

2 ) pisteuw yparxei kapoio problhma me to winlirc client host kai port settings.den kserw na to ry8misw.an kapoios exei kapoia idea as mou pei

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...