Προς το περιεχόμενο

Δορυφορική τηλεόραση στο PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετω - ξερει κανεις αν τα σοφτκαμ.κεy που κυκλοφορουν ειναι ενημερωμενα με τα καταλληλα Ναγκρα2 κλπ κεys για χρηση με το ΒΠΛΑΓΚ η χρειαζεται να περασεις καποια δεδομενα με το χερι?

Αν καποιος χρηστης ΒΠΛΑΓΚ μπορει να μου στειλει το δικο του καταλληλα ενημερωμενο σοφτ αρχειο, PM me για διευθυνση...

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

πρέπει καθε τόσο και λίγο να βάζεις χέρι.....στο softcam .....εκτός και αν έχεις net και αφήνεις το plug in να κάνει auto update.,...

Δημοσ.

Εχω δικτυο, και κανει ωτοupdate τα κεyς των Γαλλων μεσα σε 18 sec (δοκιμαζοντας 700-1400 κωδικους) αλλα σε καποια καναλια μου βγαζει μηνυματα του στυλ "Το αρχειο σου δεν εχει τα Ναγρα2 κεyς"

Πιθανον να δουλευει καλυτερα σε αλλους δορυφορους πλην των 13 Ε/19.2 Ε, δεν το εχω δοκιμασει σε αυτους ακομα

Δημοσ.

Παιδες λιγο βοηθεια..Εχω το 0.9.2 βλπαγκ αλλα και εγω μαυρα μεσανυχτα βλεπω...Αν και εχω το τελευταιο σοφτκαμ δεν γινεται τιποτα...Πρεπει να κανω ισως καποιες ρυθμισεις??Ξερει κανεις τιποτα?

@manik:Μηπως θα μπορουσες μεσω πμ να μου πεις απο που μπορω να κατεβασω το 0.9.1 που σου παιζει εσενα τζαμι??Μηπως παιξει και σε μας...Ευχαριστω.

Δημοσ.

απαραιτητη η skystar

απαραιτητο το πιατο με οσα περισσοτερα lnb τοσο το καλυτερο

απαραιτητο το software progdvb + plugins + softcam κυκλοφορουν σε πολλα σιτε

και καλη ρυθμιση του πιατου αν ειναι μικρο για καλυτερη αποδοση και καλη θεαση γιατι τιποτα δεν ειναι παντοτινο

Δημοσ.

με το cyberlink power dvd 7 trial και το dvbdream 1.1h ανοίγουν τα HD κανάλια σε mpeg4. εγω είδα χτες το luxe HD, βεβαια cpu 100% (pentium 4 3.2) και λίγα κολλήματα.

Δημοσ.

Βγήκε και νέα έκδοση BΠΛΑΓΚ 0.9.4.

Changelog:

Version 0.9.4:

-New : Offline Debugger.

-Bug fix : Fixed broken N2 ECM handling.

-Bug fix : Adding non-repetitive new found AES key to the end of Softcam.Key file.

-New : Preferences editor.

-Update : Some fixes for AutoAESfromWeb.

-Bug fix : Error in calculating hash of Viasat3 (Viaccess PC-2.3) has been fixed.

-Bug fix : ECM parsing of Cryptoworks has been fixed.

Προμήθεια από τα γνωστά στέκια..... :-D

Δημοσ.

Ο HELLAS SAT ΜΗΠΩΣ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ (π.χ. ALTER,STAR,ANT1 κ.α.);; ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΒΑΛΩ ΜΙΑ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ, ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΑΝΩ ΤΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΠΙΓΕΙΑΣ ΚΕΡΑΙΑΣ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ ΤΗΣ ΤΟ ΧΑΛΙ.

ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ

Δημοσ.

oxi file mou, ta kanalia pou thes doruforika mporeis na ta deis mono meso tou paketo tns nova.

to nova mporeis na to katebaseis mono me sundromi, kai apo ton Hotbird stis 13 East.

ps. episns min grafeis me kefalaia grammata, dioti einai san na fwnazeis stous allous... :mrgreen:

Δημοσ.

ακομα μια αλητεια απο την nova.τα κρατικα καναλια κυριοι επρεπε να ειναι ελευθερα και οχι μεσω nova.γιατι ο αλλος δηλαδη σε ενα ξερονησι που δεν πιανει τιποτα πρεπει να σκαει 55 ευρω το μηνα????

καλα μην μιλησω για την αθλια εικονα που εχει λογω συμπιεσης.:evil:

ΟΥΣΤ

Δημοσ.

den einai thema nova file mou oti esy den blepeis free ta ellinika kanalia.

alla thema ert kai ellinikis kubernisis. autn ta dwsane ta kanalia stin nova.

tha mporousan na ta baloun se ena kratiko paketo ston Hellasat kai na ta

blepoune oloi oi ellines pou den exoun prosbasn stin epigeia.

tha mporousan na to kanoun estw me mia polu mikrn sundromi.. alla .... :evil:

Δημοσ.

Αφού ούτως ή άλλως αυτός που είναι στο ξερονήσι πληρώνι για την ΕΡΤ μέσω λογαριασμού Δ.Ε.Η. ...

Ας μη το σκαλίζουμε πάλι γιατί εκνευρίζομαι! Εγώ πάντως τα σκάω κανονικά στη νόβα, και στην ΕΡΤ μέσω ΔΕΗ ξεχωριστά!

Δημοσ.

Καλά, αυτό είναι μεγάλη κουβέντα και καλύτερα να μη την ξεκινήσουμε εδώ. Τουλάχιστον αφου έγινε οτι έγινε με τη Nova, ας μπουν εκεί και τα ψηφιακά κανάλια της ΕΡΤ ωστε να μπορούν να τα βλέπουν ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως. Μπορεί να μένω Θεσσαλονίκη αλλά αυτή η τακτική δε μ'αρεσει καθόλου. Οπως πληρώνω εγώ το χαράτσι της ΕΡΤ στη ΔΕΗ, έτσι το πληρώνει και ο κάτοικος ενος ακριτικού νησιού. Γιατί λοιπόν να μη μπορεί να απολαμβάνει τις υπηρεσίες που έχω εγώ??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...