padamou Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Gia sas pedes... Pio kanali protimate gia parakolouthisi ton agonon? Pio exi tin kaliteri piotita ikonas? Provalo me Z2 se othoni 2.5m mikos... Telika pezi kanena HD? Axx.... Opiadipote voitheia tha ektimithei.. Thanks P
Angeldust Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Πολύ καλή ποιότητα έχει το Γερμανικό ORF στον Astra 19.2 που είναι επίσης και "ανοιχτό". Είδα πριν 2 μέρες εναν αγώνα και η ποιότητα μου φάνηκε άψογη συγκρινόμενη με την ποιότητα της ΝΕΤ.
TeoNOKIA Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Πληροφορίες για τα κανάλια που παίζουν τους αγώνες θα βρείτε εδώ: http://www.flysat.com/football.php
aktiZol Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 egw protimw ASTRA 28E : BBC1 / BBCi opou exei kaln poiotnta kai british sportscaster..
mourio Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Χαίρετε παιδιά. Είναι πρώτη φορά που μπήκα στην σελίδα αυτή και μου άρεσε πολύ για το πλήθος θεμάτων που υπάρχουν εδώ. Έχω και εγώ μία ερώτηση και θα ήθελα αν γίνεται να μου δώσετε κάποιες λύσεις σʼαυτή. Εδώ και λίγο καιρό έχω βάλει δορυφορική κεραία στο σπίτι. Απʼότι έχω εδώ διαβάσει, υπάρχει δυνατότητα να παρακολουθώ τα δορυφορικά κανάλια και μέσω του υπολογιστή μου και με δυνατότητα ξεκλειδώματος μερικών κλειδωμένων. Θα ήθελα να σας ρωτήσω, ποια συσκευή χρειάζομαι και ποιο λογισμικό πρέπει να αποκτήσω? Και βεβαίως τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω, ώστε απʼόλα αυτά να δω κάποιο αποτέλεσμα. Σας ευχαριστώ πολύ.( πιθανόν ήδη κάποιος έχει απαντήσει στην παρόμοια ερώτηση, αν ναι, γράψτε μου που ακριβώς πρέπει να το δω)
vageco Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Για όσους ταλεποριούνται ακόμα με το progdvb και skystar2 usb υπάρχει Altdvb που στα devices υποστυρίζει ss2 usb!!!!σε εμένα λειτουργεί μια χαρά και δεν τρώει κανένα κόλλημα....μπόρει κανείς να το κατεβάσει από το site του προγράμματος ή από τα άλλα γνωστα που έχουν αναφερθεί σε αυτό το topic...
Angeldust Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Χαίρετε παιδιά. Είναι πρώτη φορά που μπήκα στην σελίδα αυτή και μου άρεσε πολύ για το πλήθος θεμάτων που υπάρχουν εδώ. Έχω και εγώ μία ερώτηση και θα ήθελα αν γίνεται να μου δώσετε κάποιες λύσεις σʼαυτή. Εδώ και λίγο καιρό έχω βάλει δορυφορική κεραία στο σπίτι. Απʼότι έχω εδώ διαβάσει, υπάρχει δυνατότητα να παρακολουθώ τα δορυφορικά κανάλια και μέσω του υπολογιστή μου και με δυνατότητα ξεκλειδώματος μερικών κλειδωμένων. Θα ήθελα να σας ρωτήσω, ποια συσκευή χρειάζομαι και ποιο λογισμικό πρέπει να αποκτήσω? Και βεβαίως τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω, ώστε απʼόλα αυτά να δω κάποιο αποτέλεσμα. Σας ευχαριστώ πολύ.( πιθανόν ήδη κάποιος έχει απαντήσει στην παρόμοια ερώτηση, αν ναι, γράψτε μου που ακριβώς πρέπει να το δω) Ξεκίνα απο'δώ: http://dvbn.happysat.org (χρειάζεται εγγραφή)
mourio Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Σ'ευχαρηστώ πολύ Angeldust. Όμως η αλήθεια είναι ότι η γνώση της αγγλικής γλώσσας μου δεν είναι και τόσο καλή. Από τα λίγα που κατάλαβα απ'αυτό και το άλλο forum είναι ότι απαραίτητη συσκεύη είναι Skystar 2. Άν κάποιος μπορεί να μου στείλει πιο αναλυτικές οδηγίες ( έστω με το e-mail )στο πως μπορώ να βλέπω δορυφορική τηλεόραση στον υπολογιστή μου και τους τρόπους ξεκλειδώματος των κλειδομένων καναλιών θα του ήμουν πολύ ευγνώμον. Και πάλι ευχαρηστώ.
rasel Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Υπάρχει κανένα κανάλι ανοιχτό που να μεταδίδει τους τελικούς του NBA τώρα που έκλεισε ο HISPASAT; (To ίδιο πακέτο που εκπέμπει και στον Astra δυστηχώς δε το βγάζω.)
aktiZol Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Σ'ευχαρηστώ πολύ Angeldust. Όμως η αλήθεια είναι ότι η γνώση της αγγλικής γλώσσας μου δεν είναι και τόσο καλή. Από τα λίγα που κατάλαβα απ'αυτό και το άλλο forum είναι ότι απαραίτητη συσκεύη είναι Skystar 2. Άν κάποιος μπορεί να μου στείλει πιο αναλυτικές οδηγίες ( έστω με το e-mail )στο πως μπορώ να βλέπω δορυφορική τηλεόραση στον υπολογιστή μου και τους τρόπους ξεκλειδώματος των κλειδομένων καναλιών θα του ήμουν πολύ ευγνώμον. Και πάλι ευχαρηστώ. agapite file diabase edw to TUTORIAL pou exoume ftiaxei me ta paidia apo to insomnia. kaluptei arxarious kai empeirous xrnstes. http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=133094
apos1982 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 εχω στο σπιτι μου 3 υπολογιστες και στους δυο εχω δορυφορικη καρτα. μπορω στον τριτο που δεν εχει δορυφορικη να του βαλω ενα programmer να διαβαζει την original καρτα και να μεταδιδει παντα μεσα στο σπιτι μου τα κλειδια προς τους αλλους υπολογιστες? ο τριτος ειναι ενας p3 500 me 320mb ram. γινεται αυτό? η αποστολη θα γινεται μονο μεσα στο σπιτι μου συνεπως δεν ειναι παρανομο.(νομιζω)
urezin Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 nai γινεται εχεις δικτυο προφανως, οποτε αυτος θα ειναι σερβερ και οι υπολοιποι clients.
sotos65 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Δε νομίζω να γίνεται! Οι συνδρομητικές κάρτες παίρνουν στοιχεία και από το σήμα που παίρνουν από τον δορυφόρο για να λειτουργήσουν. Άρα αν δεν υπάρχει τέτοιο σήμα, τι να κάνει μόνος του ο programmer με την κάρτα. Και με ποιο πρόγραμμα θα λειτουργήσει έτσι κι αλλιώς αν δεν υπάρχει δορυφορική κάρτα;
urezin Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 τωρα που διαβαζω καλυτερα εαν δεν εχει ο σερβερ καρτα τοτε μαλλον εχεις δικιο Παντως στα συστηματα διαμοιρασμου κλειδιων ασυρματα η ενσυρματα τοπικα παντα ο αναγνωστης της αυθεντικης καρτας δεν εχει δεκτη συνδεδεμενο Οι δεκτες ειναι συνδεδεμενοι με τις καρτες ληπτες των κλειδιων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.