Προς το περιεχόμενο

Δορυφορική τηλεόραση στο PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
kapios pou na doulevei afti tin stigmi to ss2 remote me to prgodvb as me kanei ena add ston msn na me voithisei...mou exoun spasei ta nevra 3 meres tora :/

bre darkson diabase ligo pio pisw ta posts!

exw analutikes odngies pws to settareis me allo programa

kai paizei teleia!

tou exw kai etoimo arxeio me commands.

+d

Δημοσ.

Παιδια προσπαθω να δω νοβα με αυθεντικη καρτα στο pc και δεν μπορω.Εχω βαλει το plugin MD-Irdeto-CAM1.05 στα plugins του progdvb.Χρησιμοποιω τον infinity usb phoinix για programmer.Τον εχω συνδεσει κανονικα μεσω σειριακης με το pc μου και τον εχω βαλει να δουλευει στα 6mhz σε phoinix mode!Mεσα απο το show monitor φαινεται να διαβαζει τα κλειδια(φτανει στο σημειο που λεει request cam key και γραφει το κλειδι απο κατω).Καμια ιδεα?

Μηπως πρεπει να αλλαξω τη συχνοτητα λειτουργειας?Μηπως πρεπει να τον δουλεψω σε smarthouse mode?help!

Δημοσ.

DIMERR, πρέπει να το δουλέψεις στην έκδοση του ProgDVB 4.47.x

Σε νεότερες εκδόσεις παρουσιάζει πρόβλημα!

Τρέχεις το infinity USB unlimited software και το γυρνάς σε com port mode (serial). Πως έχεις συνδέσει το reader στη σειριακή που λες? Δεν είναι usb?

Εμένα δουλεύει κανονικά! Αν θες κάτι ξαναρώτα.

Φιλικά

Γιάννης

Υ.Γ. το αν διαβάζει κλειδιά σωστά το βλέπεις απο το show monitor όταν λέει "signature OK".

Δημοσ.

εχω αγορασει μια κάρτα για επίγεια ψηφιακή ASUS ΚΑΙ ΤΗΝ ΈΧΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ δορυφορική κάρτα ΣΤΟ ΊΔΙΟ PC :

ΘΑ ΈΧΕΙ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΤΟ PC ΣΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ???

PC: ATHLON 2.2 SOCKET 462

DDR 1024

TETELAKOS

Δημοσ.
εχω αγορασει μια κάρτα για επίγεια ψηφιακή ASUS ΚΑΙ ΤΗΝ ΈΧΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ δορυφορική κάρτα ΣΤΟ ΊΔΙΟ PC :

ΘΑ ΈΧΕΙ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΤΟ PC ΣΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ???

PC: ATHLON 2.2 SOCKET 462

DDR 1024

TETELAKOS

kanonika oxi!

Δημοσ.
DIMERR' date=' πρέπει να το δουλέψεις στην έκδοση του ProgDVB 4.47.x

[/quote']

....και που μπορει κανεις να την βρει φιλος?Στο επισημο site δεν υπαρχει τετοια εκδοση.Αν ειχες την καλοσυνη να την ανεβασεις καπου θα μας εσωζες ολους μας.thnks:mrgreen:

Δημοσ.

Exei κανεις μικτη για δορυφορικα και επιγεια για να περασει το σημα με ενα μονο καλωδιο στην πριζα του σαλονιου γιατι εχω στησει τα παντα και εντουτοις δεν παιζει το δορυφορικο ενω το επιγειο λειτουργει!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...