sotos65 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Όχι, δε νομίζω. Παλιότερα υπήρχε το Κρήτη TV, τώρα κανένα.
Dark_son20 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 kapios pou na doulevei afti tin stigmi to ss2 remote me to prgodvb as me kanei ena add ston msn na me voithisei...mou exoun spasei ta nevra 3 meres tora :/
aktiZol Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 kapios pou na doulevei afti tin stigmi to ss2 remote me to prgodvb as me kanei ena add ston msn na me voithisei...mou exoun spasei ta nevra 3 meres tora :/ bre darkson diabase ligo pio pisw ta posts! exw analutikes odngies pws to settareis me allo programa kai paizei teleia! tou exw kai etoimo arxeio me commands. +d
DIMERR Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Παιδια προσπαθω να δω νοβα με αυθεντικη καρτα στο pc και δεν μπορω.Εχω βαλει το plugin MD-Irdeto-CAM1.05 στα plugins του progdvb.Χρησιμοποιω τον infinity usb phoinix για programmer.Τον εχω συνδεσει κανονικα μεσω σειριακης με το pc μου και τον εχω βαλει να δουλευει στα 6mhz σε phoinix mode!Mεσα απο το show monitor φαινεται να διαβαζει τα κλειδια(φτανει στο σημειο που λεει request cam key και γραφει το κλειδι απο κατω).Καμια ιδεα? Μηπως πρεπει να αλλαξω τη συχνοτητα λειτουργειας?Μηπως πρεπει να τον δουλεψω σε smarthouse mode?help!
spyridy Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 DIMERR, πρέπει να το δουλέψεις στην έκδοση του ProgDVB 4.47.x Σε νεότερες εκδόσεις παρουσιάζει πρόβλημα! Τρέχεις το infinity USB unlimited software και το γυρνάς σε com port mode (serial). Πως έχεις συνδέσει το reader στη σειριακή που λες? Δεν είναι usb? Εμένα δουλεύει κανονικά! Αν θες κάτι ξαναρώτα. Φιλικά Γιάννης Υ.Γ. το αν διαβάζει κλειδιά σωστά το βλέπεις απο το show monitor όταν λέει "signature OK".
tetelakos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 εχω αγορασει μια κάρτα για επίγεια ψηφιακή ASUS ΚΑΙ ΤΗΝ ΈΧΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ δορυφορική κάρτα ΣΤΟ ΊΔΙΟ PC : ΘΑ ΈΧΕΙ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΤΟ PC ΣΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ??? PC: ATHLON 2.2 SOCKET 462 DDR 1024 TETELAKOS
aktiZol Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 εχω αγορασει μια κάρτα για επίγεια ψηφιακή ASUS ΚΑΙ ΤΗΝ ΈΧΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ δορυφορική κάρτα ΣΤΟ ΊΔΙΟ PC :ΘΑ ΈΧΕΙ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΤΟ PC ΣΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ??? PC: ATHLON 2.2 SOCKET 462 DDR 1024 TETELAKOS kanonika oxi!
Apateonas_69 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 DIMERR' date=' πρέπει να το δουλέψεις στην έκδοση του ProgDVB 4.47.x [/quote'] ....και που μπορει κανεις να την βρει φιλος?Στο επισημο site δεν υπαρχει τετοια εκδοση.Αν ειχες την καλοσυνη να την ανεβασεις καπου θα μας εσωζες ολους μας.thnks:mrgreen:
spyridy Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Μπορείτε να την κατεβάσετε απο εδω... http://www.dvbsoft.net/download.php?view.409 είναι η έκδοση που έχω εγω και δουλεύει κανονικότατα με το infinity usb unlimited.
Angeldust Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Terma oi Ispanikes tekiles, toulaxiston pros to paron...
urezin Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Den ειναι μονο οι τεκιλες ρε συ μονο κατι mgm blepo
aktiZol Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Den ειναι μονο οι τεκιλες ρε συ μονο κατι mgm blepo e nai bre, otan sou leei tekiles ennoei olo to d+
urezin Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Exei κανεις μικτη για δορυφορικα και επιγεια για να περασει το σημα με ενα μονο καλωδιο στην πριζα του σαλονιου γιατι εχω στησει τα παντα και εντουτοις δεν παιζει το δορυφορικο ενω το επιγειο λειτουργει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.