Προς το περιεχόμενο

Δορυφορική τηλεόραση στο PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Paidia mia poli apli erwtisi.Ginete ena disec na pernei sima apo 2 doriforikes keraies oi opoies omws blepoun ston idio doriforo(p.x hotbird)?

@passenger57 oxi den xreiazete tipota aplws sigourepsou oti einai energopiimeno!

Δημοσ.

DIMERR μια χαρά ειναι ενεργοποιημένο! μου βγάζει τα popups κατω πώς δεν μπορεί να κανει connect στον server! (εχω βγάλει τα firewalls κτλ)

Δημοσ.

εχει καποιος skystar usb μηπως και μπορει να με βοηθησει ? την εχω αγορασει εδω και καιρο και δεν καταφερα να την λετουργησω

1η ερωτηση¨ τι τροφοδοτικο εχει ? εκανα βλακεια και το μπερδεψα με ενα αλλο που εχω. ειναι 12v/1200mA ή 5v/3A ? ο υπολοιπος εξοπλισμος που εχω ειναι οκ (εχω ηδη μια skystar pci και παιζουν ολα κανονικα). βαζοντας να σκαναρει απο hotbird τα καναλια που εχει ο δορυφορος δεν βρισκει ουτε ενα.

δεν τιθεται θεμα εγκαταστασης win μιας και τα εχω δοκιμασει σε διαφορετικα pc και σε καθαρη εγκατασταση.

τελευταια φορα το δοκιμασα με τους 4,4,0 χωρις επιτυχια.

καμια ιδεα ?

Δημοσ.

επισης στον hotbird υπαρχει eurosport2 free απο μονο του ή με βοηθεια ?

ρωταω γιατι το απογευμα θα δειξει live απο το ολ. σταδιο την ειδικη του ακροπολις και δεν ξερω αν το εχει καποιο αλλο καναλι (απ το hotbird).

Δημοσ.

σχετικά με skystar usb....5V/3A είναι,,,το είχα μπερδέψει και εγώ μια φορά αλλά δεν καΪκε...δεν είπες,,,τι πρόγραμμα έχεις,,,,να υποθέσω progdvb?σε altdvb δεν παίζει,,,diseq ;έχεις?ευροσπορτ 2...με βοήθεια και αν,,,,το πετύχεις...νωμίζω η ΕΤ1 θα δείξει κάτι

Δημοσ.
σχετικά με skystar usb....5V/3A είναι,,,το είχα μπερδέψει και εγώ μια φορά αλλά δεν καΪκε...δεν είπες,,,τι πρόγγραμα έχεις,,,,να υποθέσω proddvb?diseq ;έχεις?ευροσπορτ 2...με βοήθεια και αν,,,,

τα κλασικα εχω progdvb με τα εξτρα που παιρνει. μαλλον θα την στειλω πισω απο εκει που την πηρα αφου προσπαθησω λιγο ακομα.

Δημοσ.

σε εμένα σε λαπτοπ κολαει πολλες φορές...αφού έχεις και pci...ελπίζω να έχεις κάνει όλα τα settings σοστά...γενικά πήγαινε στο devise list και δες αν αναγνωρίζει την κάρτα...αν ναι οκ...προσπαθισε να κάνεις scan,,αν δεν κάνει βγάλε ρεύμα από κάρτα και κάνε κανα restart to pc...δοκίμασε πάλι μετα...ελπίζω να κάνεις diseable την pci από control panel...και να μην τις βάζεις και τις 2 μαζί....τι να πώ μπορεί και να την έκαψες..στην τελική....

Δημοσ.
..............

Σε εμένα δουλεύε εχτές μια χαρά. Σήμερα δεν το έχω ανοίξει.

Αλέξης

To link σε παρακαλώ.....:arrow: Διαγραφή

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...