Προς το περιεχόμενο

Δορυφορική τηλεόραση στο PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Απ' ό,τι θυμάμαι (αφού μόνο μία φορά το χρησιμοποίησα και το έβγαλα αμέσως γιατί δεν μου άρεσε όπως δούλευε) πρέπει να μπει στον φάκελλο modules, τώρα από ρυθμίσεις κλπ δεν θυμάμαι τίποτα.

Δημοσ.

sotos65 εβαλα το plugin που μου έδωσες, δουλευει καλά αλλά δεν μπορει να βρει το AES KEY απο το ιντερνετ...εσυ έχεις τέτοιο πρόβλημα?

Δημοσ.

Όχι, αν υπάρχει το βρίσκει. Μπορεί κάτι να εμποδίζει το plugin να συνδεθεί σωστά, πχ το firewall ή κάτι τέτοιο.

Δημοσ.

Ειχα το ιδιο πρόβλημα με την στάθμη σήματος στον hotbird σε ενα transpoder μονο, αλλα ή στάθμη μειώνοταν σταθερά στο 0% απο 60 περιπου που ηταν για τους υπόλοιπους transpoders, το προβλημα μου ηταν και ειναι κεραίες κινιτής τηλεφωνίας που ειναι τοποθετήμένες (αρκετά μακρια), αλλα στοχέυουν το LNB απο το πλάϊ,.. το ανακάληψα τυχαία οταν ειχα συνδέσει ενα SatFinder και τοποθέτησα το σώμα μου ανάμεσα στην κεραία και το LNB. στην περίπτοση σας που η στάθμη ειναι μεταβαλόμενη δεν μπορώ να ξέρω.

Δημοσ.

Μάλλον φταίνει οι drivers της κάρτας USB ή το λογισμικό, όπως είπε και ο sotos. Με την pci και το ίδιο πιάτο στην ίδια θέση, diseq, κτλ δεν υπήρχε κανένα απολύτως πρόβλημα.

Το ωραίο είναι πως παιδευόμασταν τόσο καιρό, γιατί απέναντι υπάρχει ένα δέντρο και νομίζαμε οτι όπως φυσάει, μπαίνουν τα κλαριά του ανάμεσα στο πιάτο και στο δορυφόρο:) Δεν ισχύει κάτι τέτοιο όμως.

Δημοσ.
" tsekare an sto vplug.ini to AutoAESfromWeb na einai AutoAESfromWeb=1 allliws den tha paixei"

mangrill....einai default opws ta les kai kleidi den pairnei

Έχει πέσει το site από όπου έπερνε τα κλειδιά.

Έχει ανοίξει άλλο κλειδαράδικο όμως... :mrgreen:

Δημοσ.

Παιδιά έχω πάθει πλάκα! Δεν το περίμενα οτι τελικά όντως έφταιγε το οτι έχω τη βάση του ασύρματου τηλεφώνου δίπλα απο το positioner και κατ'επέκταση το καλώδιο της δορυφορικής! Όσοι έχετε πρόβλημα με το σκαμπανέβασμα του σήματος στα multivision απο μηδενικό σε μη μηδενικό, δοκιμάστε να κλείσετε ασύρματα δίκτυα! Ίσως το ίδιο φταίει και σε σας!

Υ.Γ. sotos65 σ'ευχαριστώ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...