capthookb Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Κάνε κι εσύ το θαύμα λοιπόν, κλείνοντας το setup4pc και τρέχοντας το ProgDVB. Οι συνδέσεις μου είναι άριστες και δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Η μονωτική κτλ δε νομίζω να παίζουν ρόλο. Μάλλον χρειάζομαι άλλο diseq. Να έβαζες και καμιά τελεία ή κανένα κόμα, ή ακόμα να και να έγραφες στα ελληνικά; θα ήταν ακόμα καλύτερα, αλλά μάλλον εδώ χρειάζεται να γίνει το θαύμα. Σ' ευχαριστώ για το χρόνο σου.
dr_psiloulis Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 pedia ti rithmisis prepi na valo se ena apokodikopiiti gia na piaso Hellas Sat?
WizeMan Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Κάνε κι εσύ το θαύμα λοιπόν' date=' κλείνοντας το setup4pc και τρέχοντας το ProgDVB.Οι συνδέσεις μου είναι άριστες και δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Η μονωτική κτλ δε νομίζω να παίζουν ρόλο. Μάλλον χρειάζομαι άλλο diseq. [i'] Να έβαζες και καμιά τελεία ή κανένα κόμα, ή ακόμα να και να έγραφες στα ελληνικά; θα ήταν ακόμα καλύτερα, αλλά μάλλον εδώ χρειάζεται να γίνει το θαύμα.[/i] Σ' ευχαριστώ για το χρόνο σου. Φίλε, το έχεις δουλέψει το AltDVB? δεν χρειάζεται ουτε καν να εγκαταστήσεις το Setup4PC, μόνο Inf και Sys του Driver, είναι πολύ πιο User Friendly, και μπορείς να δουλέψεις τα Diseqc απροβλημάτιστα με επιλογή commited lnb που στέλνει Raw Commands
spyridy Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Αυτό με το σήμα που απο 70% πάει στο 0% και μετά πάλι 70 μου το κάνει κι εμένα αλλά ΜΟΝΟ στα Multivision! Δεν ξέρω γιατί! Φυσικά εννοείται οτι δεν μπορώ να δω καθόλου multivision!
capthookb Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Φίλε, το έχεις δουλέψει το AltDVB? δεν χρειάζεται ουτε καν να εγκαταστήσεις το Setup4PC, μόνο Inf και Sys του Driver, είναι πολύ πιο User Friendly, και μπορείς να δουλέψεις τα Diseqc απροβλημάτιστα με επιλογή commited lnb που στέλνει Raw Commands Ναι το έχουμε δοκιμάσει το AltDVB αλλά δε δουλεύει μάλλον με τη usb την κάρτα.
WizeMan Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δεν δουλεύει από μόνο του πρέπει να κατεβάσεις και τα Device Files τα έχεις βάλει?
sotos65 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 H skystar2 usb δεν υποστηρίζεται από το altdvb, ούτε από την πρώτη έκδοση ούτε από την δεύτερη. Ως προς τα προβλήματα με τους διακόπτες diseqc, μάλλον πρέπει να οφείλονται σε κάποιο bug στο progdvb (σε άλλους δουλεύει το diseqc, άλλους ταλαιπωρεί). Με το altdvb δεν έχω ακούσει (μιας και εγώ δεν έχω τέτοιο διακόπτη, μόνο μοτέρ) να υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα (από τη στιγμή που σεταριστεί σωστά). ΥΓ. Για το "θαύμα" που ανέφερε ο φίλος harrys23 πιο πάνω και τη λειτουργία του progdvb, προσωπικά (αλλά και οι περισσότεροι που ξέρω) έχω κλειστό το setup4pc και δεν υπάρχει κανενός είδους πρόβλημα με το πρόγράμμα. Απλά το progdvb (και μερικά ακόμα προγράμματα) απαιτεί να υπάρχουν εγκατεστημένα τα αρχεία Sky2PCAVSrc.ax και skydll.dll για να δουλεύουν σωστά, αυτά μπαίνουν με το software της technisat. Από τη στιγμή που το progdvb τα βρίσκει, το setup4pc δεν χρειάζεται (ίσως για κάποιες ταρζανιές μόνο με τον διακόπτη diseqc όπως αναφέρει πιο πάνω, κανονικά ούτε αυτό θα χρειαζόταν).
takistmr Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Για τους μουσικόφιλους: Ανοιξαν τα MTV από τον ASTRA με την τελευταία έκδοση του S2Emu!!!! ΚΑΛΗ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ!!!
harrys23 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 paidia ti na po isos na exete kai dikio ego pou exo doriforiko internet apo hellas digital kai to monimo provlima mou itan oti epefte to sima apo to prog dvb giati den eixa to setup 4pc irthan apo tin hellas digital mou to perasan kai pao tote den exo provlima . olla ayta dioti den ithela ta drivers tis technisat giati den eixan psifiaki ipografi.. bebaia allaxa kai το diseqc kai pira ena terra me kai 2 inverto lnb
DIMERR Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 paidia ti na po isos na exete kai dikio ego pou exo doriforiko internet apo hellas digital kai to monimo provlima mou itan oti epefte to sima apo to prog dvb giati den eixa to setup 4pc irthan apo tin hellas digital mou to perasan kai pao tote den exo provlima .olla ayta dioti den ithela ta drivers tis technisat giati den eixan psifiaki ipografi.. bebaia allaxa kai το diseqc kai pira ena terra me kai 2 inverto lnb Polloi drivers den einai digitally signed alla sinithws den trexei tipota.Sta eperxomena windows vista akousa oti den tha se afinei katholou to sistima na egatastiseis drivers pou den einai digitally signed(oxi opws sta xp pou boreis na egatastiseis drivers xwris psifiaki ipografi me diko sou risko)
harrys23 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Polloi drivers den einai digitally signed alla sinithws den trexei tipota.Sta eperxomena windows vista akousa oti den tha se afinei katholou to sistima na egatastiseis drivers pou den einai digitally signed(oxi opws sta xp pou boreis na egatastiseis drivers xwris psifiaki ipografi me diko sou risko) ego vlepo se diafora site ana tin ellada kai oxi mono diaforoi na lene oti ta vista einai mono grafika....den allazei tipota apo systima...
vagkap Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Αυτό με το σήμα που απο 70% πάει στο 0% και μετά πάλι 70 μου το κάνει κι εμένα αλλά ΜΟΝΟ στα Multivision! Δεν ξέρω γιατί! Φυσικά εννοείται οτι δεν μπορώ να δω καθόλου multivision! Εχω και εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με τα multivision. Σε ποιά περιοχή είσαι; Αθήνα; κέντρο; (εκει είμαι εγώ!)
DIMERR Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 ego vlepo se diafora site ana tin ellada kai oxi mono diaforoi na lene oti ta vista einai mono grafika....den allazei tipota apo systima... E entaksei eipame oxi kai mono grafika kapoies diafores tha exoun sigoura.
spyridy Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Εχω και εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με τα multivision. Σε ποιά περιοχή είσαι; Αθήνα; κέντρο; (εκει είμαι εγώ!) Μακριά... Ανάβυσσο!
harrys23 Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 E entaksei eipame oxi kai mono grafika kapoies diafores tha exoun sigoura. file den erxomai se antiparathesi mazi sou diavase ayto to post isos na boithisei tin katastasi.. > http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=145475&highlight=vista >
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.