mpentenis Δημοσ. 23 Απριλίου 2006 Δημοσ. 23 Απριλίου 2006 λοιπον, βρηκα κατι παραπανω...οταν ανοιγω το pc, το server4pc ειναι κοκκινο, δλδ το LNB ειναι off.οταν ανοιξω το progdvb, και βαλω καναλι, γινεται πρασινο, δλδ δεχεται σημα.μονο τοτε παιζει και ο DM500.Μολις κλεισω το progdvb, κλεινει και το lnb, οποτε χανει το σημα παλι.αν καταφερω το progdvb να μην κανει power off το LNB,τοτε ειμαι οκ,Το δοκιμασα με το ALTDVB, το οποιο εχει σχετικη εντολη, και οντως δουλευει μια χαρα.. καμια ιδεα?
kyttaro Δημοσ. 23 Απριλίου 2006 Δημοσ. 23 Απριλίου 2006 kalispera kai pali...na rwtisw kati...skeftomai na parw piatw 1.20 kai moteraki...mou eipan oti to moteraki kanei thoryvo..einai alitheia afto?giati stin taratsa pou tha to valw menei kapoios sto retire kai den thelw na ton enoxlei giati tha fwnazei....kamai idea gia to pio na parw?
s.xaris Δημοσ. 23 Απριλίου 2006 Δημοσ. 23 Απριλίου 2006 den mou douleuei to skygraber, katebaza turksat.........
CyberDreamer Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Γειά σας παιδιά.... αποφάσισα να μπώ στον σκοτεινό κόσμο της dvb δορυφορικής τηλεόρασης μέσω pc... έπεσε στα χέρια μου μοα b2c2 sky2pc... και.. την ψανω λίγο... Έχω το πιάτο σε Hotbird και Astra... 1. υπάρχει η δυνατότητα για N*VA ??? pm please.. 2. ή μηπως υπάρχει δυνατότητα για offline downloading για καλό υλικό pm pleae too.. Για το 1ο άκουσα οτι μέσω progdvb βάζεις κλειδιά και η δουλεια γίνεται... αλλα πώς;;; δεν έχω ασχοληθει με το sport... παρακαλώ βοηθήστε με! Ευχαριστώ προκαταβολικά...
aktiZol Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Γειά σας παιδιά....αποφάσισα να μπώ στον σκοτεινό κόσμο της dvb δορυφορικής τηλεόρασης μέσω pc... έπεσε στα χέρια μου μοα b2c2 sky2pc... και.. την ψανω λίγο... Έχω το πιάτο σε Hotbird και Astra... 1. υπάρχει η δυνατότητα για N*VA ??? pm please.. 2. ή μηπως υπάρχει δυνατότητα για offline downloading για καλό υλικό pm pleae too.. Για το 1ο άκουσα οτι μέσω progdvb βάζεις κλειδιά και η δουλεια γίνεται... αλλα πώς;;; δεν έχω ασχοληθει με το sport... παρακαλώ βοηθήστε με! Ευχαριστώ προκαταβολικά... gia to prwto pou zntas den uparxei alln dunatotita para mono me kanoniki sundromi. gia to deutero den exw asxolithei ;-)
aktiZol Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 hmmm............ pantws genika ta file streaming den axizoun apo tin apopsi oti den epilegeis to content (dld prepei na katebazeis oti saboura stelnoun).
tzinos Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 transporders 10758 kai 10911 pleon exoun dynato shma. Kanalia apo to paketo tou tps opos TPS STAR, TPS CINEFAMILY, TPS CINESTAR, TPS HOMECINEMA.....ktlp pleon bgenoun eukola.
dwarves Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 den mporw me tipota na doulepsw to ac3 sto altdvb... exw kanonika thn sb se coaxial ston enisxyth...dvd vlepw kanonika me 5.1 hxo... alla me to altdvb an kai tou epilegw stream ac3 den to anagnorizei san ac3 kamia idea?? to kanali NRJ 12 HQ ston hotbird...exei ac3 exw valei kai AC3 filter
CyberDreamer Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Έχω τα εξής: b2c2 (skystar 2) pci card 1.2 piato (gyrismeno se Astra 19.2 kai Hotbird 13 me diseq) ti mporw na piasw kala gia grabbing kai me ti programmata??? parakalw na anaferete transporder / freq /fec /pids... έψαχνα αυτο το κανάλι το alicesat αλλά δεν έχω σήμα... μάλλον θα θέλει κανένα τεράστι ταψί.... τίποτα άλλο υπάρχει... (έχω κατεβάσει τα εξης προγράμματα: progdvb + filegrabber = άκουσα ότι είναι ο καλύτερος συνδιασμος by the way πως ακριβώς δουλεύει;;;, skygrabber 2.3 που δεν δουλεύει πεταει λάθει, streamreader μάλλον επειδή δεν έχω κάποιο transporder σωστό... δεν...)
urezin Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 @σοτος Please θελω βοήθεια με το μοτέρ πιάνω μόνο hotbird και αυτό τόν χάνω Να στείλω fotos na deίτε οτι όταν το πιάτο είναι τέρμα αριστερά ή δεξια ειναι σαν να ειναι αναποδογυρισμένο κάτι κάνω λάθος
sotos65 Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 @CyberDreamer Μιας και λίγο παλιότερα υπήρχε κάποιο topic που είχε ανοίξει γι αυτό το σκοπό, και είχαν αναφερθεί συχνότητες κλπ, μπορείς να ρίξεις μια ματιά εδώ http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=125118 @urezin Αν θέλεις να βάλεις φωτό, γιατί όχι, αλλά συνήθως αυτό που λες οφείλεται σε κακή ρύθμιση στις γωνίες και τις υπόλοιπες παραμέτρους τοποθέτησης του μοτέρ και του κατόπτρου. Για να μην τα γράφουμε από την αρχή, εκτός και αν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη απορία, κοίταξε τα μηνύματα από τη σελίδα http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=74189&page=294 για το αντίστοιχο πρόβλημα που είχε και ο Apateonas_69, διάβασε και τις απαντήσεις αλλά κοίταξε και σε κάποια λινκ που έχω δώσει. Αν υπάρχει κάτι διαφορετικό βέβαια, εδώ είμαστε! Παρεμπιπτόντως, μεταφέρθηκαν σήμερα στον Hotbird 7A και τέσσερις συχνότητες του Sky Italia δυτικής δέσμης, αυτές που ήταν προηγουμένως στον Hotbird 4. Συγκεκριμένα οι 12616Η, 12635V, 12713V, 12731H. Έτσι υπάρχει τώρα άνετη λήψη! Εικόνα δεν βλέπουμε βέβαια (εκτός από κάποια ελάχιστα ελεύθερα)!!
urezin Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 @sotos thnaks εισαι κορυφη Αξίζει να αγοράσω συνδρομή sky italia για αυτα τα κανάλια? Νova den αγοραζω με τίποτα ειναι πολυ ακριβή αλλά ένα ξένο πακέτο με καλή λήωη ψήνομαι να το πάρω
sotos65 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δες όλο το πακέτο του Sky Italia στο http://www.lyngsat.com/packages/skyitalia.html και αν πιάνεις καλά και τα άλλα transponders που εξακολουθούν να είναι σε δυτική δέσμη (και είναι ακόμα αρκετά), σίγουρα αξίζει η συνδρομή, μιας και είναι από τα καλύτερα πακέτα. Ακόμα και ιταλικά να μην ξέρεις, τα κανάλια συνήθως έχουν και επιλογή γλώσσας στα αγγλικά. Τώρα αν πιάνεις καλά μόνο αυτές τις συχνότητες που έγραψα πιο πάνω, σίγουρα δεν αξίζει, μιας και οι δύο από αυτές έχουν μόνο primafila, κανάλια pay per view δηλαδή, και από τις άλλες δύο ενδιαφέροντα κανάλια έχει μόνο η 12731, η 12713 μεταδίδει κάποια κανάλια με ειδήσεις (TG24 κλπ) και μετεωρολογικές προβλέψεις (Sky Meteo 24) που είναι και ελεύθερα μάλιστα!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.