urezin Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Δεν χρειαζετε να δινεις το mail αμα ειναι θα βρεις την απαντηση εδώ. Λοιπον βαλε το progdvb - εγκατεστησετο δηλαδή και στο c:\progdvb δηλαδη στο default directory αποσυμπιεσε το αρχείο s2emu,zip γουγλισε το και υα βρεις νομιζω η τελευταια εκδοση ειναι 1.19 Ψαξε και βρες το αρχείο softcam.key που βγαινει καινουργιο καθε μερα βαλτο και αυτο στην ιδια τοποθεσια με το προηγουμενο και εισαι ετοιμος Κανε λιγο ψαξιμο και απο μονος σου για να μπεις στο πνευμα διαβασε και τα tutorial και θα τα καταλαβεις όλα σιγα σιγά
kyttaro Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 dustixws den kanei tipota....kai kala den vriskei to softcam key leei?ti na pw...psilomperdema....elpizw kapoios na mou to steilei alliws den me vlepw na kanw kai polla....to tutorial pou les exw sumplirwsei sxedon 8 wres tis last 2 meres den kanw kai tipota allo....alla den vgazw noima dustixws
kyttaro Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 san kati na katafera kai mou doulevei ok me to altdvb... vrika kai ena programataki pou kanei kathe mera update to sofcamkey opote mallon eimai ok apo oti deixnei apo ta kleidia filtra klp den kserw ean prepei na valw kai kapoia alla plugins...exw mono to s2emu valei
kyttaro Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Mia alli aporia paides...xtes egrapsa dokimastika kana misawro na dw pws grafei kai ti xwro pianei...apo xwro paei kala pianei 200mb peripou ta 10 min. ta grafei se arxeia .TS...ta opoia den iksera ti einai alla dokimazontas ta me to media player epaixe.prin paw gia upno evala na grapsw 2-3 programa...simera pou sikwthika dokimasa alla den ta paizei to media player...evala kati codecs pou vrika alla telika mou deixnei oti paizei mono 3 sec ta opoia den deixnoun kai tipota...mia mavri eikona einai....opote kati prepei na kanw mallon pou den to exw kanei...kamia idea kaneis?xrisimopoiw to AltDvb thanks paides
kyttaro Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 2-3 programa pou lew pio panw enow 2-3 wres programa
maniakos84 Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Gia sas paidia me endiaferei na dw nOv@ sto pc. Exw mia skystar 2 alla den mporw na brw server. Ksereis kanei s kanenan? Parakalw steilte mou pm.
kyttaro Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 hmmmmmmm akoma den vrika tropo na dw ta ts arxeia....xtes pou egrapsa 3 wres otan katafera na to amoiksw mou deixnei oti paizei mono 3 sec...afto to kanei ka isat alla pou dokimasa...kserei kaneis kati?
coffeex Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Kane tis eggrafes se arxeia pva kai meta kanta mpg me to PVAStrumento.
lambra1 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δυστηχώς από χτές τέρμα οι ...... τεκίλες. Νηστεία μάλλον λόγω Πάσχα.
pain2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Παιδιά επειδή το topic ειναι αρκετά μεγαλο και δεν μπόρεσα να το διαβάσω όλο, μπορεί καποιος να μου πει κάποια καλή και φθηνή λύση για δορυφορική? Πιάτο έχω αλλά ψαχνω καλό και φθηνό δέκτη και μία κάρτα να σπάει κανένα κανάλι. Και αν γίνεται απο μαγαζί εντός αθηνών και όχι απο internet. thnks
Apateonas_69 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 παιδες μια μικρη βοηθεια...το μοτερ μου αρνειται πεισματικα να παει πανω απο Turksat (42 E μοιρες) αλλα φτανει ανετα ως τον Hispasat(30 w).Εχψ δοκιμασει το 1.19 και 1.18 για την skystar2 μου αλλα δεν κανει τπτ.Μηπως υπαρχει καποιος αλλος τροπος να δω και παρα περα με καποιο αλλο software δηλαδη στι 60 E και βαλε μοιρες ?Αν ναι ακουω,αλλιως αν εχετε παλι λυση στο προβλημα μου παλι ακουω,drivers εχω τους 4.3.0 και την καρτα την εχω κανα χρονο(δεν ειναι η κουναιρια)Τα υπολοιπα ΠΕΝΤΙΟΥΜ 4 ΣΤΑ 3 ΓΚΙΓΑ ΧΕΡΤΖΖΖΖ...1ΓΙΓΑ ΜΠΑΙΤ ΡΑΜ!ααα η εκδοση του progdvb που εχω ειναι 4,72,1 με πατσ για τον INTEL με τα γνωστα καλα αρχειακια και με το pitpack1.12
sotos65 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 O μόνος λόγος να μην πηγαίνει το μοτέρ στον turksat είναι να μην είναι ρυθμισμένο σωστά το τόξο. Οι drivers και το software (ss2diseqc) δεν έχουν κανένα τέτοιο πρόβλημα, ούτε ο turksat είναι στα όρια κίνησης του μοτέρ (±70°). Τον Hellassat (που είναι δίπλα με τον turksat) τον πιάνεις;
tl-sells Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 ola kala me ta ''endiaferonta'' kanalia.poion doryforo mou protinetai gia ntokimanter styl discovery channel kai tetoia?
Apateonas_69 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 O μόνος λόγος να μην πηγαίνει το μοτέρ στον turksat είναι να μην είναι ρυθμισμένο σωστά το τόξο. Οι drivers και το software (ss2diseqc) δεν έχουν κανένα τέτοιο πρόβλημα, ούτε ο turksat είναι στα όρια κίνησης του μοτέρ (±70°). Τον Hellassat (που είναι δίπλα με τον turksat) τον πιάνεις; ...ακου τι εκανα,αναγκάστικα και γυρισα το πιατο σαν κεντρικο δορυφορο απο τον Αστρα 19,2 στον ΕUROBIRD 28,2 (οποτε στις 0,3 μοιρες πιανω σαν κεντρικο τον ΕUROBIRD 28,2)για να μη μου κολαει μεχρι τον Τουκσατ και να διαγραφει την πορεια που θελω προς Ανατολικοτερους δορυφορους.Πιανω καλο σημα στον ΕUROBIRD 28,2 και το μοτερ παει εκει που θελω,αλλα οταν φτανω στον επιθυμητο δορυφορο,πλην του κεντρικου eurobird 28,2 δεν εχω σε κανεναν εικονα~~!!! οτι δεν φταιει ουτε το μοτερ ουτε το τοξο το ξερω...Νομιζω οτι ομως ειναι θεμα ασυμβατοτητας WINDOWS XP χωρις SP 1 KAI SP 2 -drivers SS24.3.0-skynet.sys-skynet(u).sys progdvb κτλ κτλ...Αν αγορασω ενα v-box θα μπορω να δωσω κινηση απο εκει στο μοτερ και μετα αφου συντονιστω στον δορυφορο που θελω να ανοιγω το Progdvd και να βλεπω...αντι του diseq1.2 1,9 και 1,8?Θα δουλεψει ετσι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.