Προς το περιεχόμενο

Δορυφορική τηλεόραση στο PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι αλλα εχω προβλημα στο internet οταν δεν ειναι ανοιχτο. μολις το ανοιγω ολα ειναι ενταξει. απλα ειχα βγαλει πριν το δορυφορικο καλωδιο απο την καρτα και σερνονταν. μολις το ξαναεβαλα ολα οκ.

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Για κάνε reboot χωρίς να το έχεις αφήσει να ξεκινήσει. Μπορεί να διορθωθεί. Επίσης δοκίμασε από το control panel>network connections να ξετσεκάρεις το "tcp/ip" από το "local area connection" που είναι η σύνδεση που δημιουργεί η εγκατάσταση της skystar. Έτσι κι αλλιώς αφού δεν έχεις δορυφορικό internet αυτό δεν χρειάζεται.

Btw, το τελευταίο δεν είναι απαραίτητο να το κάνεις. Μόνο δοκιμαστικά στη περίπτωση που συνεχίσεις να έχεις πρόβλημα.

Δημοσ.

καλησπερα παιδια. πηρα σημερα απο ενα φιλο ενα δεκτη της πλακας κι επαιξα μιας και οι μονες δοκιμες για δορυφορικο ξερω απ το pc. οπως εβαλα και εψαχνε ο δεκτης για καναλια απο το δικο μου πιατο (1,20) πηρε το ματι μου οτι βρηκε 117 transponders στο hotbird και παραξενευτηκα. οπως εριξα μια ματια στο ιντερνετ κατεβασα ενα ini αρχειο απο αυτο το site http://www.kingofsat.net/en/satellites.php . απο 93 transponder που εψαχνα συνηθως στο progdvb μου εβγαλε 107 τωρα. βοηθαει οντως αυτο και εχει καποιος αλλος να προτεινει καποιο καλυτερο site ?

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους. Αποφάσισα λοιπόν κι εγώ να ασχοληθώ με τη δορυφορική. Ο κύριος λόγος είναι ότι θέλω να βλέπω live τους αγώνες που παίζω στο Live betting της Betfair . Έπειτα από διάβασμα δεκάδων σελίδων σε πολλά φόρουμ, είμαι έτοιμος να πάω στα καταστήματα και να πάρω τον απαραίτητο εξοπλισμό. Αυτό που θέλω είναι (όσο πιο σύντομα μπορώ):

1). Να βλέπω NOVA στον υπολογιστή μου με skystar 1 ή 2 (πείτε μου εσείς) και με ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ NOVA.

2) Μόλις τελειώνει η μπάλλα, να γυρνάω άλλο ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ κανάλι (ΟΧΙ ΝΟVA) στον υπολογιστή, ενώ η σύζυγος θα αρχίζει εκείνη τη στιγμή στο σαλόνι να βλέπει NOVA (γίνεται αυτό? πρέπει να πηγαινοφέρνω την κάρτα της NOVA απο το PC στο σαλόνι?)

3). Να βλέπω επίσης άλλα συνδρομητικά πακέτα στο pc όσο πιο φτηνά γίνεται .

Τι εξοπλισμό θα χρειαστώ γι αυτά? Απ΄ όσο έχω καταλάβει εγώ, χρειάζομαι: Ένα διπλό lnb που το ένα καλώδιό του θα καταλήγει στη skystar και το άλλο στο δέκτη στο σαλόνι. Μήπως πρέπει το ένα από τα δύο αυτά καλώδια μόλις φτάσει στον όροφό μου από την ταράτσα, να διακλαδώνεται έτσι ώστε το ένα άκρο να πηγαίνει στο pc (που όμως? στην καρτα tv pixelview που έχω ή στη skystar?) και το άλλο άκρο στο δέκτη στο σαλόνι? Σχετικά με το δεύτερο καλώδιο, αν πάει προς τον υπολογιστή που θα μπει ? Στη skystar, στην κάρτα tv ή κάπου ........ αλλού???? Επίσης κάτι modules, cams, infinity usb κλπ κλπ κλπ???

Σας παρακαλώ βοηθείστε με γιατί έχω πελαγώσει.

ΥΓ: Το πιο πάνω κείμενο το έχω δημοσιεύσει και σε άλλο φόρουμ, ακριβώς το ίδιο.

Δημοσ.

Nick pao to twin lnb tha to xrhsimopoieiseis gia enoseis to ena kalodio me ton dekth kai to allo kalodio tha to baleis sthn skystar. Tora thn original karta ths nova tha thn baleis sto dekth fantazomai sto saloni Mono an thes na thn baleis sthn skystar xreiazesai infinity usb pou einai mia allh istoria. Tora gia apodikopoihshs kapoion kanalion meso skystar xreiazesai ena prog dvb (programma) to s2emu (softcam plugin) kai ta keyz poy bgainoun kathe mera. An pareis kapoion sugekrimenous dektes opos dreambox mporeis na kaneis kati analogo kai sto dekth sou Ta paidia exoun ftiazei kati polu oraious odhgous chekare tous

Δημοσ.

yparxei wi fi card spliter opou mporeis na moiraseis thn original karta nova NOMIMA mesa sto spiti sou se diafores syskeues. Tora pos tha ginei auto na to xrhsimopoihseis me ton dekth sto saloni kai me thn ss2 sto pc den to ksero. Ase pou einai akriboutsiko, 150-180 euro kapou ekei einai to wi fi spliter set.

Me to twin lnb exeis 2 aneksarthtes eksodous, ara dyo kalodia to ena sto pc to allo saloni. Etsi o kathenas blepei oti thelei aneksarthta apo ton allo. To kalodio gia thn ss2 katalhgei se mia ypodoxh pou einai pano sthn ss2. den empleketai h karta grafikon.

An pareis ss1 auth exei etoimo to ci slot gia na baleis thn karta ths nova. An pareis ss2 tote thes kai enan programer (ena usb koutaki) pou tha diabazei thn karta ths nova. Pezei dhladh to rolo tou ci slot. Pio fthna sou bgenei me thn ss2 kai ena fthno programer, alla ama thes na mhn mplekeis perneis thn ss1 me to ci slot. Pantos apo yposthriksh se programata einai kalyterh h ss2.

Ta modules kai ta cams einai gia na pernas arxeia sto dekth saloniou gia na anoigeis alla kanalia, opos px ta kleidia gia ta multivision. Yparxoun kai dektes pou ta kanoun ola meso logismikou kai den xreiazetai na mplekeis me cams kai modules. Se auta kalytera na sta ekshghsei kapios allos pou ta exei doulepsei.

Δημοσ.

Kαλησπέρα...

Θα ήθελα να ρωτήσω αν με μια Skystar 2 μπορώ να δω και επίγεια ψηφιακή τηλεόραση (αυτό που ξεκινάει η ΕΡΤ δηλαδή)

αν όχι υπάρχουν άλλες κάρτες που μας δίνουν τέτοια δυνατότητα;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Οχι δεν μπορείς. Η κάρτα Skystar είναι μόνο για δορυφορικά κανάλια και όχι για επίγεια ψηφιακά. Επίγεια ψηφιακή (και αναλογική φυσικά) τηλεόραση μπορείς να δεις με αυτήν εδώ την καρτούλα.

Δημοσ.

Η συγκεκριμένη που λέει ο φίλος Dark_Son20 μάλλον είναι η skystar 1 ci, που δεν έχει hardware mpeg decoder (γι αυτό και μόνο +35€, η skystar1 με τον decoder κάνει αρκετά παραπάνω).

Δημοσ.
Tora gia apodikopoihshs kapoion kanalion meso skystar xreiazesai ena prog dvb (programma) to s2emu (softcam plugin) kai ta keyz poy bgainoun kathe mera.

Σ΄ευχαριστώ πολύ. Αυτό που λες πιο πάνω γίνεται το ίδιο με ss1 και ss2??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...