Προς το περιεχόμενο

Δορυφορική τηλεόραση στο PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Nomizw pws den psaxnoun emas pou blepoume...den uparxei kai kan logos dld me liga logia nai re file den goustara na sou dosw 55 eurw kai pira ena dekth 200eurw kai blepw 1 xrono tsampa kai?ti egine?Den kunhgane emas!!aftous pou ftiaxnoun aftous tous dektes kai aftous pou mirazoun server!!!

Filika NIKOS

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
pantos ena paidi pou to ekane san hobbistas akousa oti mpoukarane kai ton piasane

miso leptaki ti ekane san xompistas?moiraze karta sto eauto?den mou fenete logiko...kati allo ekane o magkas mipws me kanena filaraki tou stisane server kai moirazan o enas ston allo?

kati tetoio paizei

Δημοσ.

nai bre niko ti idio leme apla den ebgaze xrhmata to palikari to ekane epeidh goustare kai moiraze kleidia se kati filous Ayto pou leo einai oti pes oti ego sthnno tetoia fash me sena kai to soto (leme tora) mporei na bretho mplegmaenos apo to tipota me astynomies na mou xtypan thn porta

Δημοσ.

Whatever!

FYI, μόλις έγινε με επιτυχία η εκτόξευση του Hotbird 7A μαζί με ένα ισπανικό στρατιωτικό δορυφόρο με την 4η προσπάθεια. Άντε να δούμε να φεύγουν σιγά σιγά οι δυτικές δέσμες...

Δημοσ.
nai bre niko ti idio leme apla den ebgaze xrhmata to palikari to ekane epeidh goustare kai moiraze kleidia se kati filous Ayto pou leo einai oti pes oti ego sthnno tetoia fash me sena kai to soto (leme tora) mporei na bretho mplegmaenos apo to tipota me astynomies na mou xtypan thn porta

File dustixws kai logiko einai na se tsimpisoun...an to diadeis logiko einai.twra to na einai 3 atoma kai na moirazoun xwris na to poun den nomizw na ton tsimpisoun....

alla ama les oti kaneis kai diadeis logiko einai kai paizei fash karfwths...ksereis ti enow koukouloforoi tis nova kai etsi..

filika Nikos

Δημοσ.

εχω στο δωματιο skystar2 και θέλω να έχω δορυφορική και στο σαλόνι. οπότε λέω να πάρω ενα δέκτη dsn και ένα twin lnb. το καλώδιο που πρέπει να τραβήξω από ταράτσα όμως πρέπει να έιναι 80μ (ενώ για τη skystar έφτανε 40μ). παίζει πρόβλημα με αυτο; γιατι αν με 40μ πιάνω hispasat με 50% με 80μ θα βλέπω τιποτα;

Δημοσ.

Ego me 60 m den exo problhma alla an deis apoleia (exartatai kai apo thn euaisthisia tou dekth bebaia) mporeis na baleis enisxuth shmatos gia doruforiko shma anamesa sta 2 40 aria kalodia Fthino einai kanei 15 euro peripou

Δημοσ.

80m μου φαίνονται πολλά, κι αν μη τι άλλο πρέπει να μπει πολύ καλό καλώδιο για να ελαχιστοποιηθούν οι απώλειες. Ο ενισχυτής θα πρέπει πάντως να είναι η έσχατη λύση (δεν ξέρω τι ακριβώς κυκλοφορεί στην αγορά, αλλά ένας που δοκίμασα προ καιρού, μόνο κακό έκανε στη λήψη, αύξανε το σήμα, αλλά χαλούσε η ποιότητα - ο λόγος S/N δηλαδή που έχει και τη μεγαλύτερη σημασία - οπότε τα κανάλια που ήταν στο όριο χωρίς τον ενισχυτή, απλά δεν υπήρχαν όταν έβαζα τον ενισχυτή).

Δημοσ.

οταν ανοιγω το progdvb και ανοιγω ενα καναλι μου βγαζει το ακολουθο μυνημα ""error filter not founded

elecard mpeg2 video decoder""' εικονα μου εμφανιζει αλλα κανει σπασιματα συνεχεια .

απο θεμα σηματος δεν ειναι γιατι εχω και ενα δεκτη ο οποιος παιζει κανονικα

γνωριζει καποιος τι πρεπει να κανω?

Δημοσ.

οταν ανοιγω το progdvb και ανοιγω ενα καναλι μου βγαζει το ακολουθο μυνημα ""error filter not founded

elecard mpeg2 video decoder""' εικονα μου εμφανιζει αλλα κανει σπασιματα συνεχεια .

απο θεμα σηματος δεν ειναι γιατι εχω και ενα δεκτη ο οποιος παιζει κανονικα

γνωριζει καποιος τι πρεπει να κανω?

Δημοσ.

εχω εγκαταστησει για την δορυφορικη και το προγραμμα server for pc που ηταν μεσα στο cd με τους drivers. αυτο δεν γινεται να μην ειναι εγκατεστημενο? επιπλεον σε περιπτωση που το κλεισω εχω προβλημα με το internet. συγκεκριμενα μου βγαζει errors ( αν δειτε στο status tis dialup) και σερνεται πολυ το ιντερνετ. επιπλεον σε περιπτωση που δεν εχω σημα στη δορυφορικη τοτε παλι σερνεται. τι γινεται? πως μπορω να το διορθωσω? ευχαριστω

Δημοσ.

Δεν είναι απαραίτητο να ξεκινά όταν ανοίγεις το pc, βγάλτο από το startup folder. Αλλά κάποια αρχεία που μπαίνουν μαζί του χρειάζονται (ειδικά για το progdvb και το dvbviewer), οπότε πρέπει να είναι εγκατεστημένο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...