sotos65 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 @rasel Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς σου δημιουργεί το πρόβλημα. Αν όπως λες βγήκαν κανονικά τα κανάλια στο scan, με το update θα έπρεπε να αποθηκευθούν. Μήπως έχεις τσεκάρει το "favorites" (οπότε δεν θα φαίνεται κανένα κανάλι αφού προφανώς δεν έχεις κανάλια σε favorite) ή αντιθέτως έχεις ξετσεκάρει τις διάφορες επιλογές στο πεδίο "service filters" (ότι έχει ξετσεκαριστεί, δεν φαίνεται). Ένα άλλο που θα μπορούσες ακόμα να κοιτάξεις είναι μήπως έχεις τσεκαρισμένο το "load channels only for active sat" στο settings>general ή να μην έχεις τσεκάρει (μου φαίνεται πιο πιθανό αυτό από όλα τα άλλα) το κουτάκι (στη στήλη load) δίπλα στο όνομα του δορυφόρου στο παράθυρο "Scan" @WizeMan Δύο λύσεις απ' ό,τι ξέρω υπάρχουν, η μία μέσω της εξόδου loop-through του ενός δέκτη να τροφοδοτείται ο δεύτερος. Η άλλη να μπει ένα splitter και να διαχωρίζεται το σήμα στους δύο δέκτες. Και οι δύο λύσεις έχουν το μειονέκτημα ότι πρέπει να είναι μόνο ο ένας από τους δύο δέκτες ανοικτός, διαφορετικά δεν θα δουλεύουν σωστά (ή μάλλον μπορούν να δουλεύουν και οι δύο μαζί, αν και με το διακόπτη diseqc στη μέση δεν ξέρω τι επιπλοκές μπορούν να υπάρχουν, αρκεί να είναι συντονισμένοι στον ίδιο δορυφόρο, στην ίδια μπάντα - Low ή High - και στην ίδια πόλωση, φέξε μου και γλύστρησα δηλαδή). Αν θέλουμε να ανεξαρτητοποιήσουμε πλήρως τον ένα δέκτη από τον άλλο θα χρειαστούμε δύο twin lnb, και δύο διακόπτες diseqc, άλλον ένα δηλαδή όπως αυτόν που ήδη υπάρχει. Και φυσικά θα κατεβαίνουν δύο ανεξάρτητα καλώδια, ένα για κάθε δέκτη.
WizeMan Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Ωραία Soto thnx, κάτι άλλο, το πιάτο που να το κεντράρω? Στον astra? Υπάρχουν κάπου οδηγείες για σετάρισμα πιάτου και LNB για να πέρνω σήμα και από τους 2 ?
sotos65 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Στον Hotbird χωρίς αμφιβολία. Με 80άρι ελάχιστα θα πιάσεις από Astra, οπότε δεν αξίζει τον κόπο. Για σετάρισμα, για ένα lnb όμως, μπορείς να δεις τον οδηγό http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1028889&postcount=13 που σίγουρα θα βοηθήσει...
WizeMan Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Soto, το 80άρι στον Hotbird θα το βάλω... το 1.10 θα μπεί με Astra + Hotbird...
sotos65 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Νόμιζα ότι έλεγες για το δικό σου! Σ' αυτή τη περίπτωση θα κεντράρεις στον Astra και παράπλευρο το lnb για τον Hotbird. Ρίξε και μια ματιά στη προηγούμενη σελίδα που υπάρχει καποια αναφορά για δύο lnb από τον npapagri_xtra και το link μιας φωτογραφίας που τα δείχνει τοποθετημένα. Αν και ο npapagri_xtra έχει κεντράρει στον Hotbird, φαντάσου όλο το σύστημα μετατοπισμένο λίγο δεξιότερα και το lnb του Astra στο κέντρο.
rasel Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 sotos65 Έκανα ξανα εγκατάσταση τα xp ,άλλαξα drivers από 4.2.8 σε 4.3.2 και ξανά σε 4.2.8 και το προβλημα τελικά είναι ότι δεν δουλεύει αν το αρχείο skynet.sys είναι έκδοσης 4.2.10 και κάτω. Και κάτι ακόμη, με s2emu hash δεν ανοίγει τα κλειδωμένα και η εικόνα (στα fta) έχει πολλα σπασίματα αν και με μόνο 17% cpu. Eυχαριστω φιλε για την υπομονή σου
WizeMan Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Νόμιζα ότι έλεγες για το δικό σου! Σ' αυτή τη περίπτωση θα κεντράρεις στον Astra και παράπλευρο το lnb για τον Hotbird. Ρίξε και μια ματιά στη προηγούμενη σελίδα που υπάρχει καποια αναφορά για δύο lnb από τον npapagri_xtra και το link μιας φωτογραφίας που τα δείχνει τοποθετημένα. Αν και ο npapagri_xtra έχει κεντράρει στον Hotbird, φαντάσου όλο το σύστημα μετατοπισμένο λίγο δεξιότερα και το lnb του Astra στο κέντρο. Δηλαδή: Βάζω το πιάτο (az/el και pol) όπως λέει στο Image Astra1a.jpg και για να δω hotbird βάζω το lnb όπως λέει στο hotbird.jpg ? (sorry που σε πρήζω... αλλά είσαι αετόπουλο (ή μάλλον κουκουβάγια?) και δεν μου πεις εσύ ποιος θα μου πει?)
spyridy Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Soto δεν μπορώ να σου στείλω πμ. Είνια γεμάτο το mailbox σου ή έχεις επιλέξει να μη λαμβάνεις πμ?
mogolfiero Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Καλησπέρα παίδες! Αντιμετωπίζω κάτι προβληματάκια με μια καρτούλα για δορυφορική που αγόρασα. Κοιταξτε να δείτε πως έχει η κατάσταση. Στην οικοδομή έχουμε 4 πιατα στην ταρατσα, κοιτανε Hotbird και Turksat 1C. H κάρτα που έχω είναι μια Τwinhan VisionDTV 1020A. To πρόβλημα μου είναι οτι δεν πιανω καναλια καθολου. Δοκιμασα το προγραμμα που ειχε μαζι με την καρτα και το ProgDVB αλλα και στις δυο περιπτωσεις δεν επιασα τιποτα. Το signal παιζει στο 15% ειτε στο 18% και το quality στο 0% Το θέμα είναι οτι κάποιες φορες στα βραδια το σημα δουλευει κανονικα και καταφέρνω να δουλεψω τα free to air καναλια. Μιλησα με τον υπεύθυνο για τις κεραιες και μου είπε οτι οι υπολοιποι δουλευουν κανονικα με τους recievers. Τι λετε να φταιει? Μηπως είναι πρόβλημα της καρτας η των πιάτων? Ευχαριστωωω
WizeMan Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Λοιπόν έβαλα σήμερο το μεγάλο πιάτο (1,20 τελικά). Η βάση που είχε ο φίλος δεν έκανε και θα πάρουμε άλλη. Τώρα δουλεύουμε με ένα twin diseq που κεντράρει στον Astra και αύριο θα βάλουμε την διπλή βάση. Φαντάζομαι ότι δεν αλλάζουμε τίποτα στο πιάτο, και παίζουμε με την θέση του lnb για το hotbird έτσι?
aktiZol Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 nai swsta -- apla otan teleiwsoun ola 8a prepei na kaneis ena fine tune sta LNB sou (moires peristrofns).
tzinos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 pedes exei parei to afti sas tipota gia irdeto hack?? syzhtietai entona sta diafora forum oti tha kykloforhsei entos ton hmeron. asxeto, skeftomai na alakso piato kapia stigmh dioti ypopsiazomai oti to 1.4 mambo pou exo einai 1.2 kai amfibolou poioths, kai skeftomai to gilbertini op150 pou einai 1.55 x 1.66 kai alouminenio. Prepei na nai apo ta kalytera piata, to xei kaneis ka poso to phre? To xo dei se online shops apo 300 mexri 400 euro! 2ro asxeto, mono 4 hmeres emeinan gia thn ektokseush ton neon hotbird pou legetai oti tha antikatasthsoun ths dyskoles super beam desmes ston hotbird(sky italy). cant wait hehe
aktiZol Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 tzinos to 1.50 gibertini uparxei polu pio f8ina sigoura. stin ek8esn satelite perusi - to Gibertini eixe 90 euros to 1.20 (opote upologise poso 8a eixe to 1.50)
tzinos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 ma den paei analogika, fantasou oti se kapies markes apo kana 140ri gia 1.4m to 1.8 paei pano apo 300 kai gia 2metro kai pano oi times ektokseuontai. To gilbertini op150(ousiastika 1.55m) nomizo einai to megalytero ths seiras kai ypotithetai oti einai kalytero apo noname 1.8m. An to bro edo gyro sta 300 den me niazei na to xtyphso kai na balo to palio 1.4m(o theos na to kanei) gia to saloni. Pantos tha perimeno na do ti tha peksei me tous kainourious hotbird, ousiastika den to poly xreiazomai an ftiaksou autoi, mono gia na bgazo kalytero shma sto tokso tou kinhtou se kapies dyskoles desmes.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.