rasel Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Συγχαρητηρια για τον πολυ καλό οδηγό βοήθειας. Αρκετά αξιόλογη δουλειά που σίγουρα θα βοηθήσει πόλυ κόσμο. Είναι εύκολο να γράψετε ενα οδηγό για ALTDVB; Το πρόγραμμα μετά τις αναβαθμίσεις πρέπει να είναι αρκετά καλό, πιο ελαφρύ και γρήγορο από το PROGDVB αλλά έχω κολλήσει στην αναζήτηση καναλιών (στο scan μου βγάζει table incompleted) και δεν έχω ιδέα πως να κουνησω το πιάτο. Ο εξοπλισμός μου είναι skystar2, μοτέρ moteck, πιάτο 1μ.
rufianos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Συμφωνω με τον χρηστη rasel. Ενα guide και για το altdvb θα ειναι αρκετα χρησιμο. Εγω εχω κολλησει στο περασμα των 2 lnb του σταθερου πιατου. Μετα μαλλον θα χρειαστει να πειραματιστω για την εικονα,οπως εκανα με την παλαιοτερη εκδοση του προγραμματος.
sotos65 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Για την ώρα δεν έχω ασχοληθεί με γράψιμο guide για το altdvb (μπορεί κάποια στιγμή, αλλά δεν το υπόσχομαι), πάντως ένας αρκετά καλός οδηγός (στα ισπανικά όμως, αλλά με πολλές φωτογραφίες) βρίσκεται εδώ για όποιον ενδιαφέρεται... http://www.mundodvd.com/foro/viewtopic.php?t=18183
nikosdimos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Offtopic: Θα ήθελα να προτείνω κάτι μήπως θα μπορούσε να γίνει ένα καινούργιο thread γι' αυτό το θέμα που να περιέχει περιλιπτικά τα όσα έχουν να κάνουν με το τι εξοπλισμό χρειάζεται κάποιος, το που μπορεί να τα βρεί αυτά γιατί το συγκεκριμένο thread έχει πάρει πολύ μεγάλες διαστάσεις (4000+ posts) για κάποιον που θα τον ενδιέφερε να μάθει σχετικά με το θέμα Ακυρο... εντάξει βρήκα αυτό που ήθελα...
aktiZol Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 ennoeis kati san auto? -> http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?p=1026010
nikosdimos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 ennoeis kati san auto? -> http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?p=1026010 nai afto ennow to anakalypsa amesws afotou ekana to post thx pantos gia tin apantisi
rufianos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Με μια εγγραφη σε αυτο το forum http://dvbn.happysat.org/ μπορει να βρει οποιος θελει info-files-help για το ALTDVB.
magnaman Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 den 3erw pou prpei na postarw gia auto grafw edw - sxetika me apokryptografhsh twn kanaliwn(nova klp)..mporei kapoios na ri3ei ena link sxetiko ?
npapagri_xtra Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 παιδια να κανω μια ηλιθια ερωτηση? αν στοχευουμε με 2 lnb τον hotbird και astra (13 και 19,2 μοιρες αντιστοιχα) οπως κοιταμε απο τα lnb προς το πιατο πιο lnb σημαδευει πιο δορυφορο ?
sotos65 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Αυτό που είναι ανατολικότερα (ή δεξιά αν κοιτάζουμε από τα lnb προς το πιάτο) στοχεύει hotbird. Το άλλο φυσικά astra...
npapagri_xtra Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση. λογικα θα ειναι οπως η εικονα που ποσταρω. http://img104.imageshack.us/img104/7152/28ts2.jpg sorry για την επιμονη στην ιδια παλι ερωτηση αλλα μου σπασε τα νευρα πριν και δεν καταφερα να ρυθμισω τον astra. εχω 1,20 πιατο και εχω κεντραρει τον hotbird και δεν καταφερα να πιασω ουτε μια ιδεα σηματος απο τον astra. καμια ιδεα κανεις τι μπορει να παιζεται (ολες οι ρυθμισεις γινονται σε pc με skystar 2 pci με μεγιστο σημα στον hotbird περιπου 80%) ?
urezin Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 to loop through den douleuei re paidia apo skystar 1 se skystar 2 otan h skystar ena douleuei Dhladh den mporoun na paizoun kai oi duo tautoxrona meso loop through?
sotos65 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Όπως το έχεις στη φωτό πρέπει να είναι. Θα ήταν βέβαια καλύτερα να κεντράρεις τον Astra και να έχεις παράπλευρο τον Hotbird, μιας και ο Astra έχει αρκετά χαμηλότερο σήμα, αλλά και έτσι θα έπρεπε να βγαίνει. Μου φαίνεται ότι πρέπει το lnb του Astra να μπει λίγο πιο κοντά στο άλλο, επίσης προσπάθησε να ρυθμίσεις και λίγο το ύψος του. Σε σχέση με αυτό του Hotbird μάλλον πρέπει να μπει λίγο χαμηλότερα ως προς το οριζόντιο επίπεδο. Όλα θέμα ρύθμισης και υπομονής είναι, εξαρτάται βέβαια και που είσαι (αν είσαι πχ τίποτα Ρόδο, λιγουλάκι δύσκολα να βγει ο Astra μ' αυτό το setup).
sotos65 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Η μόνη περίπτωση να δουλεύουν και οι δύο μαζί (και ισχύει και για δέκτες με loop through) είναι να βρίσκονται τα κανάλια που θέλουμε να δούμε στην ίδια πόλωση αλλά και στην ίδια μπάντα (High ή Low).
npapagri_xtra Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Όπως το έχεις στη φωτό πρέπει να είναι. Θα ήταν βέβαια καλύτερα να κεντράρεις τον Astra και να έχεις παράπλευρο τον Hotbird, μιας και ο Astra έχει αρκετά χαμηλότερο σήμα, αλλά και έτσι θα έπρεπε να βγαίνει. Μου φαίνεται ότι πρέπει το lnb του Astra να μπει λίγο πιο κοντά στο άλλο, επίσης προσπάθησε να ρυθμίσεις και λίγο το ύψος του. Σε σχέση με αυτό του Hotbird μάλλον πρέπει να μπει λίγο χαμηλότερα ως προς το οριζόντιο επίπεδο. Όλα θέμα ρύθμισης και υπομονής είναι, εξαρτάται βέβαια και που είσαι (αν είσαι πχ τίποτα Ρόδο, λιγουλάκι δύσκολα να βγει ο Astra μ' αυτό το setup). εισαι πολυ κατατοπιστικος ευχαριστω. αθηνα ειμαι δυτικα προαστια. προσωρινα θελω να το δοκιμασω με τον hotbird κεντρο. στη φωτο το παρατησα γιατι βαρεθηκα. θα ακολουθησω αυριο τις οδηγιες σου και με περισια υπομονη. thanx.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.