spyridy Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Μπαααααα, ούτε πλαστικά μαχαίρια! Δεν θυμάσαι πριν μερικά χρόνια είχε γίνει αεροπειρατεία κρατώντας όμηρο μια αεροσυνοδό της ΟΑ με το πλαστικό μαχαίρι που δίνει η ΟΑ με το φαγητό!!!!
sotos65 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Δίκιο έχεις, το είχα ξεχάσει!! Μόνο τα χέρια έχω φίλε αστυνόμε, θα λέμε! Ίσως θα πρέπει να τα κόψουμε κι αυτά όμως!!!! Ουπς, σφάλμα ολκής! *Φίλε* αστυνόμε, από που κι ως που τέτοια οικειότητα! Αν το αυτό, θα με πάνε σούμπιτο μέσα! *Κύριε* αστυνόμε (για να είμαστε και εντάξει!
tzinos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 tora pou to skeftomai sto elladistan kataferan kai apogoireusan ta hlektronika paixnidia (ufadika) kai ligo ithele na apagoreutoun ola ta video games!! Allh mia pagkosmia patenta. O ote epishs kanei tou kefaliou tou agnoontas europaikous nomous kai kanones emporiou. To monopolio basileuei. OPOTE den tha me ksafnieze an h multichoice ebaze tsampa nova se olous tous ypourgous kai kataferne na perasei nomo pou na apagoreue tous dektes me ethernet, mon sto elladistan. Ase pou mexri kai thn ypoxreotikh agora tou patatasat dekth ths mporei na petyxh ama thelei lol
spinner Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Για Αθηνα με τι πιατο μπορει να εχει καποιος καλη ληψη ? Ενδιαφερει τον ξαδερφο μου που ειναι Ηλιουπολη.. Αν δεν κανω λαθος 1.20 προτεινουν οι περισσοτεροι αλλα ρε παιδια δεν ειναι λιγο μεγαλο για 1.20 ? Μιλαμε για hotbird και astra μαλλον με 2 lnb. Ετσι οπως το σκεφτομαι εγω το σκεπτικο ειναι αλλιως.. Ειτε παιρνεις πιατο μικρο των 60cm αντε 80cm αλλιως αν χτυπας κατι μεγαλο απο 1.20m και πανω...εκτος αν και διαμετρος 1m ειναι αρκετη.
sotos65 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Δε ξέρω για τζάμπα (μη το αποκλείεις καθόλου!!!), πάντως απ' ό,τι έχω διαβάσει οι δημοσιογράφοι για παράδειγμα πληρώνουν μισή συνδρομή, γι αυτό ίσως οι περισσότεροι σφυρίζουν αδιαφόρα για το ύψος της συνδρομής που πληρώνουν οι υπόλοιποι και δεν αναφέρουν τίποτα για υποπακέτα...
sotos65 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Το 1.20 (μεγάλη διάμετρος, μικρή γύρω στο 1.10) δεν είναι τόσο μεγάλο όσο πιστεύεις! Όταν μπει στη ταράτσα θα δεις ότι είναι μια χαρά. Για μικρότερο για Astra + Hotbird δεν θα σου πρότεινα ούτε εγώ. Για μεγαλύτερο ναι, αλλά και με αυτό θα έχει αρκετά καλή λήψη.
tzinos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 einai omos tragiko an isxyei auto. Dladh oti exoun mish xreosh kai gia auto den paraponiountai gia th nova. Dhladh toso xamhla peftoume, oloi oi dhmosiografoi kanoun straba matia gia na glytonoun ena eikosariko to mhna?? Anti na tous ksepoupouliasoun kai na tous anagkasoun na riksoun tis times kai na xoun kai ena kalo story na poulhsoun fylades.
sotos65 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Το δεύτερο μέρος που έγραψα, "γι αυτό ίσως οι περισσότεροι σφυρίζουν αδιαφόρα για το ύψος της συνδρομής που πληρώνουν οι υπόλοιποι και δεν αναφέρουν τίποτα για υποπακέτα...", είναι υποθετικό. Αυτό απλώς βγαίνει ως συμπέρασμα/υπόθεση από την αδιαφορία που επιδεικνύουν για το συγκεκριμένο ζήτημα. Εξάλλου οι περισσότεροι (ειδικά της τηλεόρασης) δουλεύουν σε μέσα που είτε έχουν μετοχές, είτε αναμεταδίδονται σε συμφωνία με τη nova. Άντε τώρα να λες πράγματα που δεν συμφωνούν με τις απόψεις του εργοδότη σου...
-NetHawk- Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Ρε παιδια μπορει να με βοηθησει κανεις?Εχω την ss2 και θελω να "διαβασω" και την καρτα της νοβα που εχω χρησιμοποιωντας τον Η/Υ.Μπορει κανεις να μου υποδειξει εναν σειριακο card reader και απο που μπορω να τον αγορασω?Οχι usb...
tzinos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 kala enoeitai oti einai ypothetiko oti enas apo tous logus isos einai kai autos, apla epeidh polh pithanon kai na nai trelainomai me to pos leitourgoume san xora. Mizes pantou, symferonta pantou, tipota den douleuei gia to kalo tou polith. To oth omos den akougontai kai polla parapona gia th n0va kai ta ypopaketa fteei kai to oti to endiaferon einai periorismeno kai kyrios apo ellhnes tou eksoterikou. Oi perisoteres oikogenies sto ellada apla to bazoun gia na blepoun kana matchaki kai kamia tsonta lol. Den nomizo na polypsaxnontai me ta doryforika kai na gnorizoun th pezei se alla paketa se alles xores, oste na exoun parapano apaithseis. Kai psaronoun kai apo ta 6 supersport. Auto to apodyknei kai to gegonos oti poloi bazoun ton patatasat ths n0va, etsi sta petaxta na baloume to paketaki. Den gnorizan oti mporoun nabaloun allo dekth, pou na pianei FTA kai alla extra Ci slots kai alla kaloudia, h na baloun megalytero piato apo to 80ri ths nova. Kai sigoura h fonh diamartyrias den ftanei auth ths diamrtyrias gia tis xreoseis sto internet, opote pernane se 2rh kai bale moira ta doryforika.
_DiMoN_ Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Δεν είναι ανάγκη να είναι σειριακός διότι και οι USB γίνονται emulate σειριακά...
-NetHawk- Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Επειδη εχω βρει μερικους αλλα ειναι usb 2.0 και το μηχανημα στο οποιο θελω να τους συνδεσω δεν εχει usb 2.0,μηπως μπορεις να μου εξηγησεις πως γινεται να "εξομοιωθει" σειριακα το usb?Με καποιο αλλο εξαρτημα?Ευχαριστω.
manik Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 '']Επειδη εχω βρει μερικους αλλα ειναι usb 2.0 και το μηχανημα στο οποιο θελω να τους συνδεσω δεν εχει usb 2.0,μηπως μπορεις να μου εξηγησεις πως γινεται να "εξομοιωθει" σειριακα το usb?Με καποιο αλλο εξαρτημα?Ευχαριστω. Σου έχω απαντήσει παλαιότερα και στο ξεχωριστό thread που έχεις ανοίξει για τους programmers. Η εξομείωση της σειριακής γίνεται μέσω driver που εγκαθίσταται από το cd που περιέχεται με τον programmer.Και USB 2.0 να είναι, έχει συμβατότητα με τις USB 1.1 που πιθανόν έχει το Pc σου.
-NetHawk- Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Σου έχω απαντήσει παλαιότερα και στο ξεχωριστό thread που έχεις ανοίξει για τους programmers.Η εξομείωση της σειριακής γίνεται μέσω driver που εγκαθίσταται από το cd που περιέχεται με τον programmer.Και USB 2.0 να είναι' date=' έχει συμβατότητα με τις USB 1.1 που πιθανόν έχει το Pc σου.[/quote'] manik τι να πω...Συγγνωμη που ξαναρωτησα...
lefme Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Παιδιά,διάβασα το άρθρο του Tv Sat για δορυφορική στο Pc . Επειδή έχω τον ΝΟΚΙΑ 9500 μήπως ξέρει κανείς άν μπορώ να το συνδιάσω με το Pc και τις ελάχιστες απαιτήσεις του συστήματος?? Ευχαριστώ !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.