Προς το περιεχόμενο

Δορυφορική τηλεόραση στο PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Βάλε τα να τελειώνουμε! Αυτός ακριβώς ήταν ο λόγος που πρότεινα στον aktizol να ξεκινήσει νέο topic, δες λίγο και τα τελευταία μηνύματα στο δοκιμαστικό. Αν ήταν να περιμένουμε, περιμέναμε και στο άλλο. Απλά βάλε πρώτα το σετάρισμα για το progdvb, μετά το remote, για να βάλω κι εγώ τα δύο δικά μου...

Δημοσ.
to bgazete kala ston astra? nomizo einai se dyskoles desmes. ego kai na spasei den nomizo na piano polla kanalia apo premiere, an kai exo na gyriso ston astra poly kairo gia na to checkaro

dystixos edw pou eimai(tripoli)nomizw blepoume 3-4 kanalia oxi parapanw...alla genika sthn ellada den nomizw na blepoun parapanw apo 4 kanalia einai polu dyskolh h desmh

Δημοσ.

e an isxyei auto, kai auto ypopsiazomoun (oti to premiere einai se dyskoles desmes gia tous perisoterous sto ellada), den mas apasxolei an spasei h oxi. Kalytera oi hackers na asxolithoun me kana allo paketo lol

Δημοσ.

Εχω ενα προβληματάκι.

οταν βλεπω ένα κανάλι via cardsharing κάθε λίγο κολλάει η εικόνα και πρέπει να ξαναδιαλέξω το κανάλι.

Αυτο γίνεται και με άλλα encrypted chanells που τα βλέπω με το softcam.

Καμια ιδέα?

Δημοσ.
Εχω ενα προβληματάκι.

οταν βλεπω ένα κανάλι via cardsharing κάθε λίγο κολλάει η εικόνα και πρέπει να ξαναδιαλέξω το κανάλι.

Αυτο γίνεται και με άλλα encrypted chanells που τα βλέπω με το softcam.

Καμια ιδέα?

Δοκίμασε να βάλεις άλλη έκδοση του ProgDVB. Μήπως έχεις πειράξει τα filter graphs?

Δημοσ.

προσπαθω να εγκαταστησω το winlirc και δεν λεει να δουλεψει. μια μου λεει να κοιταξω την port που ειναι συνδεδεμενο, μια μου λεει οτι ειναι οκ. οταν λεει οτι ειναι οκ πηγαινω στο progdvb αλλα δεν γινεται τιποτα. ειναι σαν να μην δεχεται σημα. το κομπιουτερακι παντως στελνει σημα γιατι το στρεφω προς τις υπερυθρες και βλεπω οτι αναβοσβηνει το λαμπακι αρα δεχεται. τι χρειαζεται να κανω? πριν ειχα το netmod στη com1 και αλλα του εκανα απεγκαταασταη.

Δημοσ.

Μήπως έχεις κάποιο firewall; Σ' αυτή τη περίπτωση πρέπει να επιτρέψεις στο winlirc να επικοινωνεί στο 127.0.0.1, και port 8765 με το progdvb ή όποιο άλλο πρόγραμμα θέλεις να χρησιμοποιήσεις. Στην ουσία αφήνεις το progdvb να κάνει outbound σύνδεση στο 127.0.0.1:8765.

Επίσης, ακολούθησες τις οδηγίες που υπάρχουν στο http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1026000&postcount=5

Δημοσ.

το απενεργοποιησα το firewall τιποτα δεν εγινε, το αναγνωρισε οτι υπαρχει παω στο progdvb τιποτα. οταν στελνει σημα στο winlirc αλλαζει τιποτα χρωμα? παντως ακολουθησα τις οδηγιες που ειχε αλλα τιποτα. καμια αλλη ιδεα?

Δημοσ.

Δεν υπάρχει άλλη ιδέα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να αντιστοιχίσεις τις εντολές που στέλνεις μέσω του winlirc από το τηλεχειριστήριο με αυτές στο settings>controls>remote control, διπλό κλικ στην εντολή που θέλεις να αλλάξεις ή να προσθέσεις (υπάρχουν και κενές) >remote control key>learn πατάς το αντίστοιχο κουμπί του τηλεκοντρόλ, ok, συνεχίζεις για όλα όσα θέλεις και ok. Αν αυτά τα έχεις κάνει, κανονικά θα έπρεπε να δουλεύει...

ΥΓ, το "λαμπάκι" του winlirc όταν δέχεται την εντολή πρέπει να γίνεται πράσινο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...