petesoulis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Elpizo na mhn ksanarotisei kaneis pleon pos tha dei kapio paketo (pou den anoigie alios). Ε, εντάξει, όλο και κάποιος θα ρωτήσει όταν το thread θα έχει φτάσει στην 500ή σελίδα...
takis3 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Επειδή φίλε Τάκη το θέμα είναι λίγο δύσκολο να αναλυθεί με λίγα λόγια (και χωρίς εικόνες) στο forum' date=' ρίξε μια ματιά στον παρακάτω οδηγό http://www.scaistar.com/guide/filters.htm 'Είναι στα ιταλικά, έχει βέβαια αρκετές εικόνες για βοήθεια, αν δεν το καταλαβαίνεις πάντως δοκίμασε με μία μετάφραση από babelfish, και για τις υπόλοιπες απορίες εδώ είμαστε...[/quote'] Sotos se eyxaristo poli.Ine psilomaniki malon i istoria afti me ta codecs. An exi kanis ftiaksi kapio etimo codec na to peraso sto progdvb ektos apo to elecard pou exo as mou to stili sto [email protected] .Eyxaristo.
Angeldust Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Μια ερώτηση σε όσους έχουν κινητό πιάτο. Εχω ήδη σταθερό πιάτο 1.20 και εχω βρει καινούργιο μέσω φίλου ενα moter STAB στα 60 ευρώ (είναι καλή τιμή φαντάζομαι έτσι?) αλλά ο τεχνικός μου ζητάει 80 ευρώ για περαστικά. Κανονικά λέει παίρνει 100 αλλά επειδή είμαι γνωστός γνωστού τελως πάντων, θα μου το βάλει με 80. Πολλά μου φαίνονται τα λεφτά για περαστικά.. εσείς τι λέτε? Μπορώ να βρώ κάπου αλλού Θεσσαλονίκη εναν τεχνικό να μου το τοποθετήσει? Αν δε μπορείτε να δώσετε εδώ τηλέφωνα κλπ, όποιος έχει κάτι ας στείλει ενα PM. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
coffeex Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 80 euro gia egkatastash;;; Farmakeio einai... Logikes times einai 40-60 euro.
Angeldust Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 80 euro gia egkatastash;;; Farmakeio einai...Logikes times einai 40-60 euro. Αυτο κατάλαβα κι'εγώ. Παραπάνω χρήματα για εγκατάσταση απ'οσο το κόστος του moter? Anyway, του είπα θα περιμένω λίγο να κοιτάξω και αλλού.. κανένα κατάστημα στη Θεσσαλονίκη ή εστω κανένας τεχνικός να μπορεί να κάνει την εγκατάσταση με λιγότερα χρήματα? Οποιος γνωρίζει κάτι ας στείλει ενα pm.
aktiZol Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Αυτο κατάλαβα κι'εγώ. Παραπάνω χρήματα για εγκατάσταση απ'οσο το κόστος του moter? Το ότι η εγκατάσταση είναι πιο ακριβή από το μοτέρ δεν είναι επιχείρημα. Σε πολλά προϊόντα η τεχνική υποστήριξη είναι πιο ακριβή από το προϊόν. Απλά εσύ πρέπει να είσαι ξεκάθαρος με τον τεχνικό για το τι δουλειά θα γίνει και πόσο θα κοστίσει. Δηλαδή, όταν λέει ότι θα σου εγκαταστήσει το μοτέρ - θα σου κάνει και στόχευση σε δορυφόρους? Και εάν ναί - σε πόσους? Θα ασχοληθεί να στοχεύσει όλους τους δορυφόρους που υπάρχουν στο τόξο του πιάτου σου, ή όχι? Τα αυτονόητα - σε τέτοιες περιπτώσεις θα πρέπει να τα ξεκαθαρίζετε.
spyridy Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Εμένα για εγκατάστση/στόχευση σε δορυφόρους μου ζητάγανε (3 διαφορετικοί τεχνικοί) απο 120 έως 150 ευρώ! Αυτή την τιμή βρίσκεις στην Αθήνα για 1.40 κινητό πιάτο. Συνεπώς δεν νομίζω οτι ζητάει πολλά με 80 ευρώ!
tzinos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 moter diseq prepei na pezei gyro sta 70 kainourio apo oti eida se ena site. Gia egkatastash kinhtou piatou oi times pezoun ekei peripou sta 100 me 120 euro omos enoeitai oti tha sou stoxeusoun tous doryforous kai tha sou bgaloun ena tokso me kamia 25-30 doryforous. Den einai aplh doulia, xreiazetai ergaleia opos pediometro (pou oi texnikoi exoun skasei kana 2xiliaro eruro gia na to paroun) kai peripou 2 wres doulia.
Angeldust Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Ναι, μιλάμε για πλήρη στόχευση σε όλους τους δορυφόρους του τόξου. Αν ήταν μόνο να έρθει να το τοποθετήσει και να φύγει, το έκανα και μόνος μου... Δηλαδή λέτε οτι είναι καλά στα 80 ευρώ έτσι..?
takis3 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Otan me to kalo valis moter kai pianis kai tous allous doriforous tha katalabis ti simeni doriforiki tileorasi. Ego tora pou exo vali to moter niotho oti me to diplo lnb pou ixa se hotbird astra itan kati san demo afou tora mporo na kentraro akrivos to doriforo kai me to 1.20 mporo na vgalo gia paradeigma mono sto hotbird to TPS star kai ta sky pou prin den evgenan. Bebea na kseris oti stous allous mikrous doriforous pefti poli klidoma alla aksizoun ta feeds an vlepis mpala athlitika klp.
dre@mc@tcher Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 paidia mia terastia paraklisi. sas parakalo peite moy poso kanei auto to pragma kai apo pou mporo na to promitheuto giati tha trelatho me toses selides!!!!!!!!!!!
alexasso Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 '']Τι παιζει με μουλτι βιζιον ρε παιδες τις τελευταιες μερες...Αααα και κατι αλλο...!!!O Hispasat αρχιζει να ξεκλειδωνει και παλι επιτελους!!! και γωακριβως το ιδιο ηθελα να ρωτησω ?? , ξερει κανεις τι εγινε ??
rasel Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Καλημέρα.Μια ερώτηση.Έχω κινητο πιάτο με ντισεκ μοτέρ και ss2 και στο plugin του Progdvb που στέλνει εντολές στο μοτέρ θέλω να προσθέσω το δορυφόρο Panamsat 1R (45w).Έχω κάνει drag and drop το φάκελο transporters με τα ini αρχεία αλλά ο δορυφόρος δεν εμφανίζεται στη λίστα του plugin αν και υπάρχει αρχείο ini. Μήπως μπορείτε να βοηθήσετε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.