TrObAs Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 den paizei opotan i apantisi einai den vlepeis!!
lef123 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 με progdvb ,md-irdeto 1.06 plugin και γνήσια κάρτα nova μια χαρά βλέπεις
mangrill Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Ta mtv se astra anoigoun sedon ola me to neo vplug0.7.2,osoi pistoi breite to.
LEFTERIS733 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Καλύτερη ρύθμιση στο κάτοπτρο' date=' ψάξιμο μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο lnb, στις συνδέσεις, στην κάρτα dvb και το πρόγραμμα που χρησιμοποιείς (ή στο desktop δέκτη). Συγκεκριμένα πράγματα μπορεί να φταίνε Λευτέρη, πάρε τα ένα ένα μέχρι να δεις ποιο απ' όλα φταίει που κατεβάζεις λίγα κανάλια. Διάγνωση από μακριά δεν μπορεί να γίνει εύκολα αν δεν γράψεις κι άλλες λεπτομέρειες έχοντας ψάξει μήπως φταίει κάτι από τα παραπάνω. Για το δεύτερο που ρωτάς οι desktop δέκτες δεν έχουν δυνατότητα να δείξουν 4:2:2 κανάλια (αν και διάβασα στο περιοδικό TV Sat ότι υπάρχει τουλάχιστον ένας τέτοιος δέκτης, χωρίς όμως να γράφει ποιος είναι). ΥΓ, για άλλη μια φορά παρακαλώ να μην αναγράφονται συγκεκριμένες πληροφορίες για θέματα όπως κλειδιά και ξεκλειδώματα, λινκς σε uploads και παρόμοιες πληροφορίες δημόσια στο forum. Υπάρχει κίνδυνος να κλειδώσει το topic αν γίνεται αυτό συνέχεια.[/quote'] Εχεις δικιο φιλε αλλα αμα εισαι καινουριος στο χωρο,τι ακρη να βρεις μονος σου...Παντως σε ευχαριστω για την προθυμια σου να βοηθησεις. Απο χτες το βραδυ χωρις να ξερω τι γινεται βλεπω μια χαρα(μην το γρουσουζεψω κιολας...).Πιανω γυρω στα 900 καναλια στον hotbird. Για τους δεκτες στο τελευταιο τευχος δορυφορικα νεα λεει για ενα dsn-8400 οτι κανει search ανα 3mhz και μπορει να βρει feeds.Τα βρισκει δηλαδη αλλα δεν τα παιζει;
sotos65 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Λογικά θα βρίσκει τα feeds και άλλες συχνότητες (αν και τον δέκτη δεν τον ξέρω, απλά τον είδα κι εγώ στο περιοδικό) αλλά αν θα παίζουν ή όχι εξαρτάται από το πως εκπέμπουν (πχ αν είναι κωδικοποιημένα, αν εκπέμπουν σε format mpeg2 4:2:2 ή το συνηθισμένο 4:2:0 κλπ).
Apateonas_69 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Αυτό λέω κι εγώ φίλε Μάριε, αλλά φαίνεται πρέπει να μπει ένα banner στη σελίδα που να το υπενθυμίζει με τεράστια γράμματα μπας και μπορέσουν κάποιοι να το καταλάβουν... Φιλε soto χωρις παρεξηγηση,αλλα δεν ειπα τπτ σχετικο με το πως γινεται,απλα ειπα οτι στην τελικη γινεται...(εχω να παραθεσω σχετικο site ακομα και με το απαριτητο λογισμικο αλλα δεν θα το κανω,τουλαχιστο public....,το πως δε θα το eγραφα ξανα public για κατι που θα ηταν εις βαρος και των αλλων εδω μεσα...καθως πριn δυο μερες σεβαστηκα αυτο που μου ειπες για keys κτλ και δεν ξαναεδωσα τπτ σχετικο ....Παρολαυτα δεν εχω καμια απολυτως κακη προθεση μιας και βασιζομαι στη αλληλοβοηθεια για να αντεξω κι εγω στο χαος που επικρατει σε ολα αυτα τα πολυπλοκα γενικοτερα.Απο εκει και περα για αλλη μια φορα να πω πως δεν καταφερα να σεταρω NOVA+IREDETO2 1.05 ή 1.06+Infinity USB Phoenix.Σε καμια περιπτωση δεν λειτουργει στη θυρα usb μιας και την χρισημοποιει μονο για να παιρνει το ελαχιστο ρευμα για να λειτουργει.Αλλωστε για δεδομενα εχει την θυρα com εκτος της θυρας usb οποτε επικοινωνει κανονικα σε Phoenix/Smartmouse mode.Μαλλον drivers καποι εκδοση του ProgDVB αλλη θα θελει για να δουλεψει.
sotos65 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Δεν αναφέρθηκα ειδικά στο τελευταίο σου μήνυμα, περισσότερο για τα link και οδηγίες που έδωσες στο προηγούμενο μήνυμα, αλλά και γιατί έχει γίνει και παλιότερα αυτό (από άλλα παιδιά). Απλά για να το θυμόμαστε ότι είμαστε σε πολύ public forum και να μη περνάμε κάποια όρια (όλοι μας). Καμία παρεξήγηση λοιπόν και φυσικά με πολύ φιλική διάθεση...
marios1957 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Και όλοι να θυμώμαστε,ότι εκτός των "φανερών" τρόπων ανταλλαγής απόψεων,υπάρχουν και τα p.m.'s
nmamag Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Σημερα μεταδιδει το Euro1080 HD1 τον αγωνα Euro 2004 ΕΛΛΑΔΑ-ΤΣΕΧΙΑ HD1 εχει κανεις στοιχεια που μπορει καποιος να πιασει το καναλι αυτο
sotos65 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Νίκο όλα τα στοιχεία για κανάλια HD που εκπέμπουν αυτή τη στιγμή μπορείς να τα δεις εδώ, http://www.kingofsat.net/en/hdtv.php Με βάση αυτά (αν και μου φαίνεται ότι στον Eutelsat W3A το HD 1 εκπέμπει και σε mpeg2, πρέπει να το ελέγξω όμως) δεν βλέπω να υπάρχει και πολύ μεγάλη ελπίδα να δει κανείς αυτό τον αγώνα, εξάλλου του HD 1 είναι και συνδρομητικό σε Irdeto 2, απλά εκπέμπει κάποιες ώρες ελεύθερο με trailers προφανώς για promotion.
nmamag Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 δυστυχως στον 7WA3 ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ εχει μονο ηχο
zois_gr Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 δυστυχως στον 7WA3 ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ εχει μονο ηχο me tin ss2 sigoura exi kai ikona !! ! ! ! pola ta feeds simera gia to champions league !! ! ! ! kales lipsis ! ! ! ! ! !
zois_gr Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 alithevi oti pinoume tekiles ????????????????????????
sotos65 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 To HD1 στον W3A δεν έχει εικόνα γιατί εκπέμπει σε mpeg4 AVC ή αλλιώς H.264 (τις πρώτες ημέρες που πήγε εκεί έκανε δοκιμές και σε mpeg2), ευτυχώς όχι και σε DVB-S2 όπως τα κανάλια του Premiere στον Astra. Βέβαια μπορείς να το γράψεις (και να παίξει για παράδειγμα στον elecard mpeg player) ή να το κάνεις streaming σε player που υποστηρίζει το H.264 (όπως το vlc media player 0.84) αλλά έχει τα μαύρα του τα χάλια μιας και απαιτεί πάρα πολύ δυνατό μηχάνημα για να δουλέψει αξιοπρεπώς! Για τεκίλες δεν άκουσα κάτι πάντως...
Apateonas_69 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Βγηκε και ενα προγραμματακι το οποιο ειναι υπευθηνο να ανακαλυπτει τις καθημερινες αλλαγες του AES K*Y για τα μουλτιΒυζιον.Παντα με pm για να σας το κανω πασα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.