Προς το περιεχόμενο

Δορυφορική τηλεόραση στο PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν είσαι σίγουρος τι πρέπει να κάνεις για να το ρυθμίσεις σωστά, τότε μετακίνησε το για να φέρει καλύτερο σήμα. Διαφορετικά μπορεί και να χαλάσεις ακόμα κι αυτή τη ρύθμιση που έχεις και να μην έχεις τίποτα...

Btw, μία φορά έχω δει ν' αλλάζουν την ημέρα k*y τα mult. Το ΣΚ, τα κράτησαν μάλιστα για δύο...

Δημοσ.

παιδια για να βλεπετε Multiv*s*on καθε μερα,θα πρεπει καθε μερα οσοι εχετε ιντερνετ σπιτι να κατεβαζετε το <<Softcam Mr Keys 29.11.2005 All Updated>> ή το <<Updated Keys 29.11.2005 All Updated>> απο εδω

*DELETED* και να αποσιμπιεσετε το αρχειο.Εκει μεσα θα βρειτε αλλους 3 υποφακελους.ανοιγετε τον φακελο softcamKey και κανετε αποκοπη τα αρχεια Εmukeys-Keys-Softcam και τα κανετε επικολλιση στο φακελο του Progbvd.Θα σας ρωτησει...για αντικατασταση των αρχειων,πατατε YES και μετα ολα ΟΚ!!!Τα ΜουλτιΒΥΖΙΟΝ BACK !!!AYΤΟ ΧΡΕΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ

ελπιζω να βοηθησα

Δημοσ.
Οταν πιανεις λιγα καναλια τι μπορει να φταει;Στον hotbird πιανω γυρω στα 60-70 ελευθερα...(μονο μια μερα που εκανα αναζητηση μου εβγαλε γυρω στα 600 αλλα μετα απο 1-2 μερες τα περισσοτερα δεν επιαναν και οταν εκανα παλι αναζητηση γυρισε στα 60-70)' date='ενω στον hellas sat μονο 7.Στον astra γυρω στα 100 ενω στους αλλους δορυφορους που πιανω,βλεπω μονο 5-10 καναλια.

Οι επιτραπεζιοι δεκτες μπορουν να παιξουν τα 4:2:2 feeds;[/quote']

Καμια βοηθεια;

Δημοσ.

Καλυτερα φιλε μου να κοιταξεις να ρυθμισεις σωστα το πιατο σου ετσι ωστε να λαμβανεις οσο το δυνατο καλυτερο σημα.Να κοιταξεις και το LNB οπου μπορεις με την βοηθεια του satfinder αν δεν εχεις πεδιομετρο να βρεις οσο το δυνατον δυνατοτερο σημα.Ετσι με scan ξανα θα δεις περισσοτερα καναλια,αλλα ανοιχτα αλλα κλειστα.Απο εκει και περα θελει πολυ υπομονη με το κεντραρισμα του πιατου.Το ποσοστο σηματος που εχεις δει σαν μεγαλυτερο απο τα καναλια στον hotbord ποσο φτανει? 30% - 50% - 70 % ποσο?

Δημοσ.

Καλύτερη ρύθμιση στο κάτοπτρο, ψάξιμο μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο lnb, στις συνδέσεις, στην κάρτα dvb και το πρόγραμμα που χρησιμοποιείς (ή στο desktop δέκτη). Συγκεκριμένα πράγματα μπορεί να φταίνε Λευτέρη, πάρε τα ένα ένα μέχρι να δεις ποιο απ' όλα φταίει που κατεβάζεις λίγα κανάλια. Διάγνωση από μακριά δεν μπορεί να γίνει εύκολα αν δεν γράψεις κι άλλες λεπτομέρειες έχοντας ψάξει μήπως φταίει κάτι από τα παραπάνω.

Για το δεύτερο που ρωτάς οι desktop δέκτες δεν έχουν δυνατότητα να δείξουν 4:2:2 κανάλια (αν και διάβασα στο περιοδικό TV Sat ότι υπάρχει τουλάχιστον ένας τέτοιος δέκτης, χωρίς όμως να γράφει ποιος είναι).

ΥΓ, για άλλη μια φορά παρακαλώ να μην αναγράφονται συγκεκριμένες πληροφορίες για θέματα όπως κλειδιά και ξεκλειδώματα, λινκς σε uploads και παρόμοιες πληροφορίες δημόσια στο forum. Υπάρχει κίνδυνος να κλειδώσει το topic αν γίνεται αυτό συνέχεια.

Δημοσ.

Βασικα παιδες ως προς το δικο μου προβλημα,δεν εχω λαβει ακομη καποια κατατοπιστικη απαντηση.Ενω εχω usb phoenix infinity-skystar2-συνδρομη(καρτα)ΝΟΒΑ-D Irtedo 1.06 και κανω ολα οσα μου ειπατε δεν καταφερνω να δω ΝΟΒΑ.μΗΠΩς ΘΕΛΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ ProgDVB και συγκεκριμενη εκδοση των Drivers για Skystar?νω παταω show monitor απο Plugins/IrtedoCam/show monitor μου δειχνει οτι διαβαζει τα κλειδια του ΝΟΒΑ παρολαυτα δεν εχω εικονα,και το κυριοτερο οταν παω να αλλαξω καναλι κολλαει το progbvd και μου λεει οτι πρεπει να τερματισει η λειτουργεια.Φταει μηπως ο επεξεργαστης μου?Αλλα γιατι P4 3,06 και να κολλαει,αφου και η εκδοση του PROGDVΒ ειναι ειναι παντα η διορθωμενη απο καθε update του προγραμματος.Υπαρχει καποιο αλλο προγραμμα που να κανει emuation το Iredto Cam?Και αν ναι ποιο?Σας ευχαριστω

Δημοσ.

Προσωπικά δεν ξέρω να σου απαντήσω, μιας και δεν είμαι συνδρομητής της nova και ούτε καν έχω τέτοιο programmer για να δοκιμάσω με άλλη κάρτα. Ίσως καλύτερα να ρωτήσεις στο λινκ που έδωσα προηγουμένως για περισσότερες λεπτομέρειες ή ψάξε μήπως βρεις κάτι παραπάνω στο παρόν.

Πάντως θα μπορούσες να κάνεις και μια δοκιμή με παλιότερη έκδοση του progdvb χωρίς να είναι ανάγκη να χαλάσεις αυτή που έχεις ήδη, βάζοντας το σε άλλο φάκελλο, δεν υπάρχει πρόβλημα αν το κάνεις αυτό.

ΥΓ, αν δεν κάνω λάθος πρέπει να απενεργοποιηθούν άλλα plugins που βρίσκονται στον ίδιο φάκελλο με το md irdeto cam για να δουλεύει σωστά. Μήπως δουλεύεις ταυτόχρονα και το s2e.. ή κάποιο άλλο;

Δημοσ.

Den kserw an exei anaferthei alla vgike skystar 1 cl....gia ta kodikopiimena kanalia,,,peri ta 90 euros,,,plirofories sto site ths technisat,,,

Oson afora ton hotbird...arxika me to satfinder imoun sto 35...kedrara ligo to lnb kai twra eimai sta 57 ...kai pianw peri ta 1300 kanalia...radio+data+tv

Δημοσ.

@Dynamics

Δεν κάνει κάτι παραπάνω από το 1.18, τουλάχιστον για τους Ευρωπ(έ)ους!!!

@vageco

Επειδή κι αλλού το έγραψα, η skystar 1 ci κυκλοφορεί πάνω από ένα χρόνο, απλά η Technisat προσπαθεί να πουλήσει Χριστουγεννιάτικα με τεχνάσματα βαφτίζοντας το παλιό νέο!

http://www.sdtv.gr/forum_posts.asp?TID=417&PN=1

@tsitsosxaxa

Όλες οι συχνότητες εδώ,

http://www.lyngsat.com/hotbird.html

Δημοσ.

Paidia 8elw thn voi8eia sas me kati. Eixa rotisei se polla forum pos mborei i douleia pou ginetai me ton starbox na ginei kai me thn skystar 2.Mou eipan oti apla prepei na vrw ena plug in gia server kai meta na vrw eite tsambe eite me sindromi kapoion server na sinde8o. To plug in to vrika to 8ema einai oti psaxnw na vrw server kai den vrisko me tipota.

An kapoios gnorizei kati sxetiko esto kai me sindromi as me enimerosei me pm.

Euxaristo!!!

Δημοσ.
Βασικα παιδες ως προς το δικο μου προβλημα,δεν εχω λαβει ακομη καποια κατατοπιστικη απαντηση.Ενω εχω usb phoenix infinity-skystar2-συνδρομη(καρτα)ΝΟΒΑ-D Irtedo 1.06 και κανω ολα οσα μου ειπατε δεν καταφερνω να δω ΝΟΒΑ.μΗΠΩς ΘΕΛΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ ProgDVB και συγκεκριμενη εκδοση των Drivers για Skystar?νω παταω show monitor απο Plugins/IrtedoCam/show monitor μου δειχνει οτι διαβαζει τα κλειδια του ΝΟΒΑ παρολαυτα δεν εχω εικονα,και το κυριοτερο οταν παω να αλλαξω καναλι κολλαει το progbvd και μου λεει οτι πρεπει να τερματισει η λειτουργεια.Φταει μηπως ο επεξεργαστης μου?Αλλα γιατι P4 3,06 και να κολλαει,αφου και η εκδοση του PROGDVΒ ειναι ειναι παντα η διορθωμενη απο καθε update του προγραμματος.Υπαρχει καποιο αλλο προγραμμα που να κανει emuation το Iredto Cam?Και αν ναι ποιο?Σας ευχαριστω

Από ότι ξέρω το MD Irdeto pluggin υποστηρίζει programmer με serial port. Το δικό σου έχει? Αν όχι πρέπει κάπως να κάνεις την USB emulation σε serial διαφορετικά δεν νομίζω ότι θα σου παίξει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...