Προς το περιεχόμενο

Δορυφορική τηλεόραση στο PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

mages exw thn skystar 2 kai thn vazw se p4 3Ht to problem einai pos den mou douleuei oti kai na kanw !!! pisteuw pos einai asimvatotita ilikou ala den kserw sigoura ( sthn arxh th vriski alla meta tipota mou kolaei to sustima sto kalosorisate )

Δημοσ.

Καλησπερα φιλοι μου.Ειμαι νεος στο φορουμ και θα ηθελα απο καποιον που εχει καταφερει να δει ΝΟΒΑ μεσω Η/Υ να μου πει τι πρεπει να κανω βημα βημα.Ενω εχω εγκατεστημενη την Skystar 2 και με S2emu 1.18 βλεπω οσα μπορω να δω,αποφασισα να βαλω στο Infinity Phoenix USB που εχω ,την αυθεντικη καρτα της ΝΟΒΑ που εχω για να βλεπω και στο PC.Θα ηθελα να μου υποδειξετε που θα βρω το cam irdeto2 και τι θα κανω μετα βημα βημα(αναλυτικα αν γινεται) μεχρι να καταφερω κι εγω να δω ΝΟVA.Τα υπολοιπα για το συστημα μου ειναι οτι,εχω εναν 3,06 Pentium και δεν εχω ιδιεταιρα προβληαματα με το ProgBvb.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΑΜΕΣΑ!!!Σας ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

MD Irdeto λέγεται το plugin νομίζω και ναι δουλεύει.Αρκεί να ενεργοποιήσεις την κάρτα σου σ έναν δορυφορικό δέκτη desktop :)

Δημοσ.
re paidia to uplo@d center ths crocs@t den deetai pia guests Pos ginese member

nomizw sto uplaod ginese kapws exw ginei kai egw alla den 8umamai akribws....apla kapou exei sto updload Filika Nikos

Δημοσ.
Υπάρχουν κι άλλα, γιατί ειδικά αυτό; (προσωπικά δεν το ξέρω πάντως)

einai poli kalo kai exei polu uliko....sxedon gia ola

Δημοσ.

Ρε παιδια εχω την skystar2+καρτα της ΝΟΒΑ+MD IRTEDO 1.06+Phoenix Usb Programmer,αλλα κανεις δε λεει πως σεταρονται ολα αυτα για να δω ΝΟΒΑ στο PC....Δηλαδη ειμαι ο μοναδικος που θελω να κανω κατι τετοιο.Απαντηστε σας παρακαλω το συντομοτερο δυνατο,αν καποιος εχει κανει κατι αναλογο?Σας ευχαριστω και περιμενω καποιον να δωσει ατ φωτα του!

Δημοσ.

Οταν πιανεις λιγα καναλια τι μπορει να φταει;Στον hotbird πιανω γυρω στα 60-70 ελευθερα...(μονο μια μερα που εκανα αναζητηση μου εβγαλε γυρω στα 600 αλλα μετα απο 1-2 μερες τα περισσοτερα δεν επιαναν και οταν εκανα παλι αναζητηση γυρισε στα 60-70),ενω στον hellas sat μονο 7.Στον astra γυρω στα 100 ενω στους αλλους δορυφορους που πιανω,βλεπω μονο 5-10 καναλια.

Οι επιτραπεζιοι δεκτες μπορουν να παιξουν τα 4:2:2 feeds;

Δημοσ.

taki tis teleutaies meres ta Mult!visi0n ta exoun paixsei.

Pantws enw px kata tis 1.00 to brady den ta blepw dia magias kata tis 3.15 ta blepw kanonika! To paratirisa tis 3 teleutaies meres auto :-?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...