Προς το περιεχόμενο

Δορυφορική τηλεόραση στο PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Edo exo ligo sima alla den pezi i eikona.Deixni mono pou kai pou kamia eikona apo to mats exo poli xamilo sima.Mpori na tsekari kanis an iparxi kalo sima? Frequency: 12650 - Pol: H - SR: 5632 - FEC: 3/4

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα και καλή εβδομάδα...

Τις προάλλες ψάχνοντας για feed αγώνα ευρπαϊκού, στη σελίδα που δίνει τα feeds έλεγε ο stanley οτι είναι κρυπτογραφημένη η έικόνα με RAS. Μπορεί κάποιος να μου πει τι είνια αυτό το RAS? υπάρχουν κλειδιά για αυτό? Είχα βρει τη συχνότητα, αλλά δεν μου έδινε εικόνα!

Δημοσ.
Παιδιά καλημέρα και καλή εβδομάδα...

Τις προάλλες ψάχνοντας για feed αγώνα ευρπαϊκού' date=' στη σελίδα που δίνει τα feeds έλεγε ο stanley οτι είναι κρυπτογραφημένη η έικόνα με RAS. Μπορεί κάποιος να μου πει τι είνια αυτό το RAS? υπάρχουν κλειδιά για αυτό? Είχα βρει τη συχνότητα, αλλά δεν μου έδινε εικόνα![/quote']

ine diskolo na vris klidia gia ras.

ine periploko sistima.

otan tha ksanadis feeds se ras kalitera na to ksexasis perimenis mipos vgi se pal 4.2.0

Δημοσ.
File pare skystar 1 (oxi ci) pou exei tv out !!

Den eimai euxaristhmenos me to tv out ths skystar 1 polu metrio bre su clopier

Asxeto gia na do high definition kanali sthn high definition thleiorash mou mporo na xrhsimopoihso thn hd 6600 gt mou se sunduasmo me thn skystar 1 blepontas hdforum?

Δημοσ.
File pare skystar 1 (oxi ci) pou exei tv out !!

To Mega thema ine na tin vgalo oso pio ftina ginete, ke na exo oso kalitera apotelesmata (Best value for money)... i skystar 1 ine arketa pio akrivi apo tin SS2, ke den pezei oute HDTV...

Ektos aftou, exo ke ena DM 7020-S... Ine omos akoma sto kouti... Thelo na do an mporo na petixo afto pou thelo me 60 euro... an ne, tote tha pouliso ton DM se kapio filo pou den theli na asxolite me PC...

Thanks

P

Δημοσ.

@urezin

Οι skystar1, απ' ότι έχω διαβάσει, μπορούν να δουλέψουν με HD κανάλια, αρκεί να δουλέψουν σε software mode, να παρακάμψουν δηλαδή το mpeg2 chip, και να δουλεύουν με software decoder. Με την 6600gt δεν υπάρχει περίπτωση να μην δουλεύει άνετα το HD αν ρυθμιστεί σωστά ο decoder να δουλεύει με hardware acceleration, το αν δουλεύει ο συνδυασμός σωστά με τη skystar1 μόνο αν το δοκιμάσεις θα μπορείς να πεις (έχω skystar2, οπότε δεν ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει με τις 1).

Btw, κι εγώ έχω διαβάσει ότι το tvout της skysta1 δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο, στο κάτω κάτω απλό composite είναι, όταν τα περισσότερα tvout που έχουν οι κάρτες γραφικών δίνουν s-video.

Δημοσ.

exeis dikio high definition blepo se software mode kai pote se hardware Einai adunaton opos eipes ALLA giati grafei h karta grafikon 6600 SUPPORTS HDTV Dhladh h 5200 pou exo den to uposthrizei ennoo se thleorash panta pou einai hdtv? Kai exeis dikio gia thn skystar 1 ena rca bgazei composite kai ena mini jack stereofonko hxo Siga t auga

Δημοσ.

Μάλλον τα αρχεία wmv που είναι σε HD εννοεί ότι υποστηρίζει, mpeg2 HD μπορείς να δεις σχετικά άνετα ακόμα και με fx5200 ή και παλιότερη με λίγο περισσότερη χρήση της cpu. Ίσως επίσης να έχει να κάνει με την ανάλυση εξόδου του tvout της, δεν το έχω ψάξει, αυτή τη στιγμή έχω Radeon 9600pro.

EDIT

Τώρα μόλις πρόσεξα ότι γράφεις για high definition τηλεόραση, οπότε σ' αυτή τη περίπτωση χρειάζεται στα σίγουρα να υποστηρίζεται από το tvout (ή άλλη έξοδο) της κάρτας γραφικών, αλλιώς θα βλέπεις το πολύ όσο πάει η ανάλυση του tvout (πχ η δικιά μου, αν δεν κάνω λάθος, δίνει το πολύ 1024Χ768 ).

Δημοσ.

μήπως δηλαδή με άλλα λόγια έχει κάποια έξοδο DVI η κάρτα και γι'αυτό λέει οτι υποστηρίζει HDTV?

Δημοσ.
μήπως δηλαδή με άλλα λόγια έχει κάποια έξοδο DVI η κάρτα και γι'αυτό λέει οτι υποστηρίζει HDTV?

oxi,oxi kai h geforce 4mx pou eco dvi exoun! Edo suzhtame to kata poso mia hdtv compliant karta grafikon bgazei hdtv shma se thleorash kai pos! Tha to dokimaso sotos kai tha sou po!

Ps exoume kai ton idio aritmo posts

Δημοσ.

Na kano mia erotisi re paidia? Endiaferetai enas filos na agorasei common interface alla 8elei ena poy na mhn pairnei mono mia karta px irdeto alla polles diladi irdeto viaccess cyfra kai paei legontas...iparxei kati tetoio kai sxetika f8ino?

Δημοσ.

@urezin

Στο site της gigabyte είδα να υπάρχει μία 6600 που λέει ακριβώς τη φράση "6600 SUPPORTS HDTV" και είναι αυτή (μπορεί να έχεις κάποια παρόμοια ή την ίδια), http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-NX66128DP.htm και ένα review, http://www.short-media.com/printcontent.php?print=r&id=289

Έχει ένα καλώδιο/adaptor που συνδέεται στο tvout (δεν το λέει εκεί, αλλά φαίνεται από το βύσμα στη φωτό από το site της gigabyte) και βγάζει έξοδο ένα βύσμα s-video και εξόδους component (νομίζω ότι όλοι οι projectors συνδέονται με τέτοιο τρόπο και όσες τηλεοράσεις έχουν τέτοιες εισόδους). Έτσι αν η τηλεόρασή σου έχει τέτοια βύσματα λογικά θα μπορείς να βλέπεις κανονικά HDTV με όση είναι η ανώτερη ανάλυση που φτάνει η τηλεόραση.

PS, το πρόσεξα με τον αριθμό των μηνυμάτων :-)

@Bourdoulas

Υπάρχουν τέτοια CAMs φίλε Bourdoulas (Magic, Matrix σε διάφορες εκδόσεις, Dragon κλπ), τώρα από τιμές, υποστήριξη συστημάτων κωδικοποίησης και συμβατότητα με διάφορους δέκτες, δεν έχω ασχοληθεί καθόλου και έτσι δεν μπορώ να σου ακριβώς κάτι συγκεκριμένο.

Δημοσ.

sotos65 δεν συμφωνώ μαζί σου γιατί καλύτερη ποιότητα έχει το DVI...Άρα μα αυτήν την λογική όλες οι κάρτες με DVI είναι SUPPORTS HDTV.

Κάτι άλλο εννοούν.

Δημοσ.

Δεν θυμάμαι φίλε Dimon να έχω πει πουθενά ότι το dvi δεν έχει καλύτερη ποιότητα! Αλλά πρέπει να υπάρχει και η αντίστοιχη είσοδος στη τηλεόραση, αλλιώς τη καλύτερη ποιότητα θα την βλέπουμε μόνο σε monitor! Αν ρίξεις μια ματιά στα links που έβαλα προηγουμένως θα το δεις καθαρά το συγκεκριμένο adaptor. Αν τώρα υπάρχει αντίστοιχο για τη συγκεκριμένη κάρτα και σε dvi, ακόμα καλύτερα...

Btw, από τώρα και έπειτα λογικά θα πρέπει να περιμένουμε εξόδους HDTV σε βύσματα HDMI, http://en.wikipedia.org/wiki/HDMI και αντίστοιχες εισόδους σε τηλεοράσεις HD.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...