zois_gr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 mporoume na sizitame ta panta aplos na min leme pio paketo ine, i mediafora kolpa px: @@@@ tesera ine ta gramata ara oli katalavanoume. sculper: nai...... aneta
spyridy Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Soto &Manic σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας... Θα ήθελα και την ΕΜΠΕΙΡΙΑ των συνφοριμιστών με κινητό πιάτο, ναμου πουν εκείνοι πως το κάνανε να δουλεύει με τη skystar & ProgDVB. Το θέμα είναι οτι νομίζω οτι αν βάλεις Disecq none και πας στο LNB property δεν έχεις δυνατότητα να επιλέξεις παραπάνω απο ενα δορυφόρο, οπότε πρέπει κάθε φορά να πηγαίνω να αλλάζω το δορυφόρο, και μετά να αλλάζω και απο το VBOX την κατεύθυνση του πιάτου... (τουλάχιστον αυτό κάνω μέχρι τώρα, απο χθες δηλαδή!) Κάθε βοήθεια θα ήταν πολύτιμη! Φιλικά Γιάννης
sotos65 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Όχι ακριβώς Γιάννη, δες το capture που έβαλα στο τέλοςί, έτσι ακριβώς το έχω κι εγω για τη κίνηση με το sg2100. Απλά βάζεις ένα δορυφόρο και όντας επιλεγμένος, πας στο property>list>add και βάζεις όσους δορυφόρους θέλεις οι οποίοι μετά θα είναι διαθέσιμοι για ψάξιμο. http://www.insomnia.gr/vb3/attachment.php?attachmentid=2097&stc=1 Πάντως αν και το τηλεκοντρόλ είναι βέβαια η απλούστερη λύση, μιας όμως και το Vbox II υποστηρίζει εντολές diseqc1.2 και λειτουργεί κανονικά με άλλους δέκτες και χωρίς το remote, θα ήταν ενδιαφέρον αν κάποιος το έχει δουλέψει με αυτόν τον τρόπο και με τη skystar2. Εϊναι σίγουρο Νίκο (MANIC) ότι δεν δουλεύει απ' ευθείας μέσα από το progdvb (με το plugin και τους patched drivers); Δηλαδή ξέρεις να έχει δοκιμαστεί και να μη δουλεύει; . Για παράδειγμα το SS2diseqC δίνει τη δυνατότητα εκτός κάποιων συγκεκριμένων μοτέρ να ρυθμιστεί και για generic diseqc, οπότε θα μπορούσε να είναι συμβατό με το Vbox.
vrof Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 hi! 1. ME TA CINEMAX SE HOTBIRD TI GINETAI? EXOYN KLEISEI? 2. EXO TECHNOTREND PREMIUM (HARDWARE DECODER) POU EIXA AGORASEI APO DVBSHOP-GERMANY. TELEYTAIA EXEI PROVLIMA TO TV-VIDEO EXIT (XALIA XROMATA). EXEI AKOMA EGYHSH. TI KANO?
mangrill Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 hi!1. ME TA CINEMAX SE HOTBIRD TI GINETAI? EXOYN KLEISEI? 2. EXO TECHNOTREND PREMIUM (HARDWARE DECODER) POU EIXA AGORASEI APO DVBSHOP-GERMANY. TELEYTAIA EXEI PROVLIMA TO TV-VIDEO EXIT (XALIA XROMATA). EXEI AKOMA EGYHSH. TI KANO? 1.An den kanw lathos to cinemax einai sto poloneziko paketo,to opoio apesire to n@gravision1 kai xrisimopoiei to n@gravision 2 twra pleon.to kalo einai oti to kleidwma auto exei spasei alla den uparxoun kleidia...akoma . 2.Den 3erw na sou apantisw. 3.Mhn xrisimopoieis kefalaia,fenete san na fwnazeis.filika.
spyridy Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Soto για άλλη μια φορά με σώζεις! ΘΕΡΜΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ φίλε! Γιάννης
spyridy Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 επειδή θέλω απόψε και αύριο να δω απο κάποιο feed τους αγώνες ch. League, έχω τη σελίδα που δείχνει συχνότητες ( http://www.satelliweb.com/index.php?section=livef&d=2005-11-01 ) αλλά δεν ξέρω ρε παιδιά πως να τα βάλω αυτά μέσα στο ProgDVB για να δω το κανάλι. Είχα προσπαθήσει εχθές αλλά μπερδεύτηκα εμ όλα αυτα τα πεδία που ζηταει. Μπορεί κάποιος να κάνει τον κόπο και να μου εξηγήσει πως θα βάλω π.χ. τις παρακάτω πληροφορίες στο ProgDVB και να δω το κανάλι? Fréquence: 10964 - Pol: H - SR: 13333 - FEC: 7/8
sotos65 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Η συχνότητα αυτή βρίσκεται ήδη στο ini με τα tranponders του Eutelsat W3A, δε χρειάζεται να τη βάλεις με το χέρι. Αν τα trasponders.ini είναι παλιά, πήγαινε στο http://joshyfun.peque.org/transponders/index.html και κατέβασε τα πρόσφατα, βάλε τα στο progdvb (φάκελλος transponders) και είτε κάνε ένα ολικό scan την ώρα του αγώνα για να βρεις αυτή τη συχνότητα είτε μόνο τη συγκεκριμένη από το channelist>scan transponder όπου επιλέγεις το δορυφόρο και το σωστό transponder. ΥΓ, τώρα που πρόσεξα καλύτερα το λινκ, δεν είμαι σίγουρος ότι θα μπορέσεις να δεις το συγκεκριμένο αγώνα, γιατί γράφει Transmis en: MPEG-2 crypté δηλαδή κωδικοποιημένο.
tzinos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 GIA to vbox2, ama einai to piato megalytero apo 1.2m kineitai mono me to remote kai oxi me diseq. To pio eukolo pou mporeis na kaneis einai na pareis etoimh scanrismenh lista apo autes pou kykloforoun kai na kaneis ena channel list me ta favorites sou ana doryoforo, px sta favorite chanel list na exeis 4-5 folders me onomasia hotbird/nova, cabo/hispa, nilesat ....ktlp kai mesa ta analoga kanalia pou thes a kratiseis. Etsi den xanesai sto xaos ton kanalion. Meta analoga to folder pou dialegeis patas kai sto remote th thesi tou doryforou. Grapse se ena xarti oles tis theseis ton doryforon kai ta antistoixa noumera sto remote. Ego etsi to douleuo to kinhto me to vbox. Gia na kaneis zapping se kanalia se diaforetikous kai markinous doryforous den einai boliko oute efikto me progdvb kai megalo piato. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ to pio eukolo gia na kaneis scan an den yparxei h syxnothta hdh sto ini einai na kaneis edit to ini arxio prosthetontas th syxnothta. An anoikseis to ini tha deis kati tetio [sATTYPE] 1=0100 2=Eutelsat W1 [DVB] 0=70 1=10969,H, 6111,34 2=10976,H, 3100,34 3=10981,H, 3100,34 apo 1-70 syxnothtes. tora gia na baleis th syxnothta tou feed, ekei pou leei 0=70 tha to kaneis 0=71 dhladh tha prostheseis mia syxnothta. Opote sto telos ths listas bazeis th syxnothta 71 px 71=11111,H, 3100,34 (ta stoixeia auta tha sta dinei to satelli web gia to feed) meta anoigeis to progdvb kai kaneis scan. Epishsh na ta allakseis kai manual apo to progdb, ekei pou kaneis scan, mporeis na dialekseis mia syxnothta kai na tis allakseis ta stoixeia me auta pou thes, alla etsi troei mikrokolimata to progdvb se kathe allagh. psv - milan (anoixto sto tsr2 to elbetiko ston hotbird) shalke - fenerbarche (sto slovenia tv2 kai sto sf2 ston hotbird, anoixta) olympiakos lyon (anoixto sto tf1 tou tps alla einai superbeam syxnothta, bgenei dyskola eos katholou) roserborg - real (einai anoixto se feed tou espn stous 15 west. Nomzio oti auto to feed deixnei synexeia espn, exo dei ollandika matchakia ekei kai meta synexise kanonika to programa tou espn) liverpool - anderlecht (sto sprot tv /hispasat, alla nomizo se paralhlh syndesh me alla match) betis - chelsea pali sort tv se paralhlh syndesh artmedia - rangers sto tvp1, nomizo anoixto?? kai milan - porto anoixto sto tsi 2 gia ola ta match mia einai h selida http://64.77.87.5/sport/index.html kai gia feeds to sateli web pou aneferes.
sotos65 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Επειδή η αλλαγή με το notepad (ή άλλο text editor) των .ini είναι πολλές φορές επίπονη διαδικασία αν χρειάζεται να κάνουμε πολλές αλλαγές και επιπλέον οι όποιες προσθήκες δεν μπαίνουν και στη σωστή σειρά με βάση τη συχνότητα εκπομπής, υπάρχει ένα ωραίο προγραμματάκι, το TransEdit, που μας βοηθάει να κάνουμε πολύ πιο εύκολα όλη αυτή τη δουλειά. Μπορούμε να το κατεβάσουμε από το http://www.dvbskystar.com/download/transedit1.9.zip (μέγεθος 292ΚΒ)
zois_gr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Eutelsat W3A (7.0°E) Frequency: 11184 - Pol: V - SR: 13333 - FEC: 7/8 Category: Sport - Football Transmitted in: MPEG-2 4:2:2 Comments: olympiacos / lyon 422 Eutelsat W3A (7.0°E) Frequency: 11084 - Pol: H - SR: 13333 - FEC: 7/8 Category: Sport - Football Transmitted in: MPEG-2 4:2:2 Comments: Football CL: Liverpool-Anderlecht atm in 422 Eutelsat W3A (7.0°E) Frequency: 11101 - Pol: H - SR: 13333 - FEC: 7/8 Category: Sport - Football Transmitted in: MPEG-2 4:2:2 Comments: Football CL: Betis-Chelsea atm in 422 afta mporoume na ta doume me ss2 kai mono ss2 to pio ftino tis agoras ala kanena den singrinete mazitou !! ! ! ! !
manik Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Πάντως αν και το τηλεκοντρόλ είναι βέβαια η απλούστερη λύση' date=' μιας όμως και το Vbox II υποστηρίζει εντολές diseqc1.2 και λειτουργεί κανονικά με άλλους δέκτες και χωρίς το remote, θα ήταν ενδιαφέρον αν κάποιος το έχει δουλέψει με αυτόν τον τρόπο και με τη skystar2. Εϊναι σίγουρο Νίκο (MANIC) ότι δεν δουλεύει απ' ευθείας μέσα από το progdvb (με το plugin και τους patched drivers); Δηλαδή ξέρεις να έχει δοκιμαστεί και να μη δουλεύει; . Για παράδειγμα το SS2diseqC δίνει τη δυνατότητα εκτός κάποιων συγκεκριμένων μοτέρ να ρυθμιστεί και για generic diseqc, οπότε θα μπορούσε να είναι συμβατό με το Vbox.[/quote'] Βασικά Σωτήρη το πρόβλημα πρέπει να είναι με το ρεύμα που στέλνει η SS2 στο actuator. Eπειδή δεν έχω κινητό πιάτο δεν μπορώ να σου απαντήσω σίγουρα. Όποιον έχω δει πάντως με κινητό και VBOX μέσω αυτού το κινεί. Ας το δοκιμάσει κάποιος κι ας μας απαντήσει. zois_gr θα σου έρθω για δοκιμές το Σ/Κ. :razz: :razz: :grin:
sotos65 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Στη περίπτωση του vbox II δεν στέλνει καθόλου ρεύμα η skystar2 (ή όποιοσδήποτε άλλος δέκτης που λειτουργεί μ' αυτή τη διάταξη, πχ το vbox ΙΙ του φίλου μου που ανέφερα σε προηγούμενο μήνυμα οδηγείται από έναν humax 5400, το remote είναι απλά βοηθητικό σ' αυτή περίπτωση) στο actuator. Αυτό το κάνει το ίδιο το vbox (λειτουργεί με δική του τροφοδοσία). H skystar2 στέλνει ρεύμα μόνο στα diseqc1.2 μοτέρ (sg2100, Stab κλπ). Αυτός είναι κι ο λόγος που θα μπορούσε να οδηγήσει η ίδια με το vbox μεγάλο κάτοπτρο χωρίς remote και χωρίς να ζορίζεται καθόλου. Αν δεν μπορεί να το κάνει, ο λόγος θα είναι μάλλον ότι δεν στέλνει σωστά τις εντολές στο vbox2, ή δεν γίνεται σωστή προσαρμογή μεταξύ τους. Επίσης επειδή υπάρχει η ευκολία του remote, δεν μου φαίνεται παράξενο το να μην έχουν ασχοληθεί πολλοί μ' αυτό το θέμα και να μπλέκουν με ρυθμίσεις στα προγράμματα και patched drivers.
dimitrisy Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Χαιρετώ όλα τα μέλη. Θέλω να ρωτήσω αν με το Gibertini 1.20 που εγκατέστησα μπορώ να πιάσω τον Hispasat στην Αθήνα.( polar mount, v-box ii, actutator). Μέχρι στιγμής μόνο τον 15 δυτικά έχω πιάσει. Υπάρχει περίπτωση να μην έχει γίνει σωστά η εγκατάσταση από τον τεχνικό;Επίσης ποιοι είναι οι patched drivers και πού τους βρίσκω; Ευχαριστώ ΥΓ: Κι εγώ το V-BOX με το τηλεχειριστήριο το κινώ. Αν βρει κανείς πώς γίνεται με τη skystar ας μας το πει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.