Προς το περιεχόμενο

Δορυφορική τηλεόραση στο PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά καλησπέρα....

μολις σήμεραμου έκανε εγκατάσταση ο τεχνικός το 1.40 κινητό πιάτο με vbox II & skystar...

2 ερωτήσεις...

1. Μου βγάζει τα τελευταία 10 λεπτά ενα μυνηματο vbox... "Ε -2"... τι σκατά είναι? Δεν κινεί το πιάτο στισ προρυθμισμένες θέσεις! Παίζει να έχει υπερθερμανθεί? που μπορώ να βρώ troubleshooting vboxii?

2. πως απο το ProgDVB αυτόματα αλλάζει δορυφόρο με το vboxII?Γενικά, πως πρέπει να έχω ρυθμίσει το LNB και το Disecq για το VboxII?

Παιδιά βοήθεια γιατί χάνομαι...

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
'][offtopic]sotos65 εχεις απολυτο δικιο....Απλα επειδη κατι πηρε το αυτι μου σχετικα με νοβα και dsl το θεωρησα σκοπιμο να κανω οσο το δυνατον περισσοτερο ευσχημα μια ερωτηση εδω...Συγγνωμη εαν προκειται για παραβαση των κανονων του φορουμ.Απλα δεν καταλαβα το σκοπο που ειχαν οι δυο συγκεκριμενες ειρωνικες απαντησεις....Ευχαριστω.[/offtopic]

Και μια ερωτηση μιας και μου ηρθε...Εχω το πιατο μου γυρισμενο στον χοτμπερντ..Σε ποιον δορυφορο θα μου προτεινατε να το γυρισω γιατι τον ΧΟΤ τον βαρεθηκα!!:)

filemou

den mou aresi na malono giafto sou apantisa me afto ton tropo .

o filos o sotos sou eksigise to logo kai epidi to forum afto prospathoume na to prostatepsoume apantame me to idio tropo se olous

signomi ean mpori na skeftises kati xirotero otan diavases tin apantisi.

ala pistepseme to ekana xoris kanena alo skeptiko kai xoris na se prozvalo.

tora oso afora tin ali erotisi pou ekanes gia pio doriforo na valo tha sou sinistousa kai ego to idio pou sou sinestise o filos o sotos.

aplos exi kapio kostos kai ligo psaksimo.

ean exis tin trela pou exoume kai emis me ta doriforika tote tha kanis sigoura to piato kinito

paradigma

tora pou sou grafo ston doriforo 16E iparxi mia sixnotita pou dixni ton panathinaiko-ulker me greek coment

11126 - Pol: V - SR: 5632 - FEC: 3/4 16E

filika

zois.

Δημοσ.

@ΜΑΝΟΛΗΣ

Να 'σαι καλά και συ φίλε Μανόλη :-)

@spyridy

Αυτό το μήνυμα λάθους Γιάννη, το έχω δει στο vbox ενός φίλου μου, δεν θυμάμαι ακριβώς τι σημαίνει (νομίζω ότι το μοτέρ έχει φτάσει στα μηχανικά του όρια W-E ή κάτι τέτοιο), έχω την εντύπωση όμως ότι κάτι γράφει το manual γι αυτό (θα το ψάξω λίγο παραπάνω μήπως βρω κάτι που να βοηθάει περισσότερο).

Για τo progdvb, δεν ξέρω πως ακριβώς πρέπει να ρυθμιστεί με το vbox, αν και πιστεύω ότι μάλλον όπως ρυθμίζεται και το μοτέρ sg2100 θα πρέπει να είναι, σε συνδυασμό με τους patched drivers και το utility υπολογισμού θέσεων/κίνησης SS2DiseqC του Mibi. Καλύτερα πάντως ας απαντήσει κάποιος που έχει vbox και skystar2.

Δημοσ.

Θελω να το βαλω ρε γαμωτο το κωλο κινητο πιατο αλλα εκτος του κοστους(το οποιο δε με ενδιαφερει διοτι εχω βρει ενα φιλαρακι που μπορει να μου το βαλει σε καλη τιμη)υπαρχει το εξης προβλημα:το πιατο μου ειναι πανω σε καγκελο και μου φαινεται λιγο επικινδυνο να βαλω και το μηχανισμο πανω στο καγκελο.......:(

Δημοσ.

συγνώμη ......αν είναι βλακείες αυτά που θα σας πω...απλά δεν ξέρω.....αλλά άκουσα!

oti mporeis na pareis kapoio apodhkopoihth kai o opoios mporei kai sundeetai sto internet (an exeis dsl) kai meta mporeis sundeomenos kapou na exeis nova....isxuei kati tetoio.....???? polu koulo mou akousthke

kai malista o tupos eipe oti mporeis na blepeis kai ola ta kanalia.........me trelane o tupos!

perimeno sxolia sas!

Δημοσ.

PANAGIWTI AKOU LIGO kai coolare gia na min exoume alla epidei sebomai kai tou upolipous kai den sta xonw...

tespa...akou na deis egw den asxolithika me thn party sou apla sxoliasa to post tou zohs.gr ton opoio 8a eprepe na sebasths toulaxhstwn afton kai oxi emena mono kai mono gia afta pou exei kanei se afto to topic kai genika oles tis plirofories tou....

twra file an 8es na sou apanthsoume kai se auto pou rwtas ti na sou pw re man eisai eleos....parto xampari min ta 8es ola sto piataki sou.

kai exoume 100fores den milame public gia n....es kai alla loipa paketa

Filika Nikos

Δημοσ.
συγνώμη ......αν είναι βλακείες αυτά που θα σας πω...απλά δεν ξέρω.....αλλά άκουσα!

oti mporeis na pareis kapoio apodhkopoihth kai o opoios mporei kai sundeetai sto internet (an exeis dsl) kai meta mporeis sundeomenos kapou na exeis nova....isxuei kati tetoio.....???? polu koulo mou akousthke

kai malista o tupos eipe oti mporeis na blepeis kai ola ta kanalia.........me trelane o tupos!

perimeno sxolia sas!

ante pali me n....es.

ti kalo exei afto to paketo kai fagothikate?

ante epidei eisai kalo paidi 8a sou apanthsw....

nai ginete....kai xwris adsl ginete...den einai apodhkopoihtis alla dekths...mporw na sou pw kai pws alla kai poios dekths mesw p.m

den blepeis kai ola ta kanalia...blepeis akatanomasth,olando,pantws idous tsontadika,canal+ ktl....

den to exw testari akoma

mou to eipe ena gnwstoulis mou...me afto to dekth...

Filika Nikos

Δημοσ.

soto oxi file den rixnw ladi apla den mporw na blepw na rixnoun staxtes se atoma pou kratoun zwntano to forum..(enas apo aftous pou to kratei zwntano einai k o zohs.)

sorry an fanika eristikos

Filika NIKOS

Δημοσ.

Εντάξει, συζήτηση κάνουμε, λέμε καμιά φορά και κάτι παραπάνω. :-)

Αρκεί να μην είναι από κακή πρόθεση και να μαθαίνουμε να διαβάζουμε κιόλας βρε γμτ (πράγμα που δεν φαίνεται να έκανε ο φίλος sculper) προηγούμενα μηνύματα (ειδικά όταν είναι μπροστά στα μάτια μας)!

Δημοσ.

2. πως απο το ProgDVB αυτόματα αλλάζει δορυφόρο με το vboxII?Γενικά' date=' πως πρέπει να έχω ρυθμίσει το LNB και το Disecq για το VboxII?

Παιδιά βοήθεια γιατί χάνομαι...[/quote']

Όταν έχεις VBOX το πιάτο κινείται μέσω αυτού και όχι μέσω του ProgDVB.

Στο Settings-->DiSEqC θα βάλεις None, θα πατήσεις πάνω στο πράσινο κάτω από το DVB Card και μετά Property.Στο παράθυρο LNB Settings που θα εμφανιστεί, να είναι τσεκαρισμένα τα Ku-Band και Power και πατάς στο List. Εκεί κάνεις Add τους δορυφόρους που θες να σκανάρεις για να κατεβάσεις κανάλια. Προτού σκανάρεις κάποιο δορυφόρο θα πρέπει να έχεις ήδη στρέψει το πιάτο σου μέσω του VBOXII στον αντίστοιχο δορυφόρο.

Όλη την δουλειά την κάνει δηλαδή το VBOX. :grin: :grin:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...