Προς το περιεχόμενο

Δορυφορική τηλεόραση στο PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

To moter ta pezi merikes fores kai otan tou apothikevo kanalia meta de girizi katholou.Mipos kseri kanis ti ine aftes oi entoles pou vazoume mesa se ena plaisio pou leei custom command ?

Exi mesa mia grameni pou leei "E0 31 6B 00" alla grafi dipla :warning! commands on this red panel modify the motor settings.Kai an iparxi kapio site pou na leei ti simenoun aftes oi entoles.Vasika endiaferomai an mporo na apo to software na kano reset to moter giati den kouniete katholou.

Δημοσ.

Εαν καποιος γνωριζει οτιδηποτε περι νοβα+dsl(οπως αναφερθηκε και πιο πανω αλλα χωρις την υπαρξη dreambox,με την υπαρξη ss2)και μπορει ας μου στειλει εαν πμ.Ευχαριστω.

Δημοσ.
'']Εαν καποιος γνωριζει οτιδηποτε περι νοβα+dsl(οπως αναφερθηκε και πιο πανω αλλα χωρις την υπαρξη dreambox,με την υπαρξη ss2)και μπορει ας μου στειλει εαν πμ.Ευχαριστω.

http://www.nova.gr

pliris enimerosi.

Δημοσ.
ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ? ΝΑ ΠΑΡΩ Dvd Rec Η ΝΑ ΒΑΛΩ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ Pc ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ? ΑΝ ΠΑΡΩ ΚΑΡΤΑ ΠΟΙΑ ?

An pareis dvd rec me tin proipothesi bebaia oti exeis idi kapio doriforiko dekti tha sou stixisei poli perisotero.Ena mia skystar 2 kanei mono 60-65 eyrw kai kanei tin douleia apsoga.

Δημοσ.

zois_gr και dynamics ευχαριστω για τις συντομες απαντησεις σας.Προφανως περιμενετε -γεματοι αδημονια μπροστα απο την οθονη- τετοιου ειδους ποστ σαν και το δικο μου για να επιδειξετε την νοημοσυνη σας με εφυολογηματα του τυπου "παρε τον κυριο ταγματαρχη" κτλπ.Σας επιδαψιλευω λοιπον τα συγχαρητηρια μου και σας προτρεπω να συνε-χισετε με τον ιδιο ρυθμο.

Τα παραπανω δεν διατυπωθηκαν ab irato.

Φιλικα Παναγιωτης.

Δημοσ.

Αν καταλαβαίνω καλά, ο ας πούμε ειρωνικός τρόπος που σου απάντησαν Παναγιώτη οι δύο φίλοι έχει να κάνει με το ότι αυτό το θέμα είναι αρκετά επικίνδυνο για όσους ασχολούνται (και πιθανά να στοιχίζει και πολύ κοντά σε μία κανονική συνδρομή) και κακώς θίγεται στο forum (όσες φορές έχει γίνει). Θα μπορούσαν βέβαια να γράψουν ακριβώς αυτό ή να στο πουν με ένα pm, αλλά δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος παρεξήγησης.

Φιλικά, Σωτήρης.

Δημοσ.

[offtopic]sotos65 εχεις απολυτο δικιο....Απλα επειδη κατι πηρε το αυτι μου σχετικα με νοβα και dsl το θεωρησα σκοπιμο να κανω οσο το δυνατον περισσοτερο ευσχημα μια ερωτηση εδω...Συγγνωμη εαν προκειται για παραβαση των κανονων του φορουμ.Απλα δεν καταλαβα το σκοπο που ειχαν οι δυο συγκεκριμενες ειρωνικες απαντησεις....Ευχαριστω.[/offtopic]

Και μια ερωτηση μιας και μου ηρθε...Εχω το πιατο μου γυρισμενο στον χοτμπερντ..Σε ποιον δορυφορο θα μου προτεινατε να το γυρισω γιατι τον ΧΟΤ τον βαρεθηκα!!:)

Δημοσ.

Βάλε μοτέρ να το γυρνάς όπου θέλεις και όποτε θέλεις, δεν έχει πολύ νόημα να το βάλεις σε συγκεκριμένο δορυφόρο μιας και αλλάζουν συνέχεια οι καταστάσεις και τα κανάλια που παίζουν. Ο hispasat είναι της μόδας το τελευταίο διάστημα, αλλά δεν λέει να έχεις μόνιμα κάτοπτρο εκεί (εκτός κι αν έχεις κι άλλο) μιας και ανά πάσα στιγμή μπορεί να μην υπάρχει κάποιο άξιας προσοχής κανάλι που να ανοίγει.

@urezin

Πως έκλεισε;

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ dimmer να σαι καλα για την βοηθεια σου . Απλως ψαχνομαι λιγο καθ ' οτι αρχαριος στα πραγματα . Ρωτησα ομως σε καταστημα στην Θεσσαλονικη και με ειπαν περιπου 150 ευρω οτι κανει οχι 60 - 65 που γραφεις εσυ ? τι γινεται ?

Δημοσ.

μπορω να βαλω την δορυφορικη καρτα στο pc αλλα αν συνδεσω το καλωδιο στην καρτα μετα πως θα βλεπω δορυφορικη στην tv ? υπαρχει τροπος να εχω συνδεση και στα δυο ? Για να μην χρειαζεται να συνδεω το καλωδιο μια στο δεκτη και μια στο pc ?

Δημοσ.

Αν μιλάμε για τη skystar2 pci (όχι εξωτερική usb) όποιος σου είπε ότι κάνει 150? είναι αρχικλέφτης! Μέχρι πριν μερικές ημέρες υπήρχε στο e-shop με περίπου 60?, τώρα μάλλον έχει τελειώσει το stock, ακόμα κι έτσι σε site όπως το http://www.pcelectronics.org/shop/item1124.html και αλλού, τη βρίσκεις αν βάλεις και το ΦΠΑ λίγο πάνω από τα 70?.

Για το δεύτερο ερώτημα μπορείς να διαβάσεις τα μηνύματα στο παρακάτω link που αναφέρεται ακριβώς σ' αυτό το θέμα.

http://www.sdtv.gr/forum_posts.asp?TID=80&PN=1

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...