Προς το περιεχόμενο

Δορυφορική τηλεόραση στο PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Επισκέπτης
Δημοσ.

Μάγκες εσείς που ασχολείστε θέλω τα φώτα σας:

-θέλω 1sat finder

-τι προγράμματα βάζεις στη skystar για να κάνεις δουλειά

-έχω για ΑΡΧΗ ένα 85άρικαι κάτι πιάτο, αλλά επειδή είναι δικό μου το σπίτι και προφανώς η ταράτσα(χαχα!!)θέλω να βάλω κανα πιάτο γομάρι.....άντε και 5άμετρο!!

Το θέμα είναι πιά είναι η διαφορά με τα απλά πιάτα και θέλω και τιμές...

Για έλα DiMoN εξηγήσου...!!!

Αναμένω...

Δημοσ.
Μάγκες εσείς που ασχολείστε θέλω τα φώτα σας:

-θέλω 1sat finder

-τι προγράμματα βάζεις στη skystar για να κάνεις δουλειά

-έχω για ΑΡΧΗ ένα 85άρικαι κάτι πιάτο' date=' αλλά επειδή είναι δικό μου το σπίτι και προφανώς η ταράτσα(χαχα!!)θέλω να βάλω κανα πιάτο γομάρι.....άντε και 5άμετρο!!

Το θέμα είναι πιά είναι η διαφορά με τα απλά πιάτα και θέλω και τιμές...

Για έλα DiMoN εξηγήσου...!!!

Αναμένω...[/quote']

Sat Finder έχω εγώ ένα και κάνει 13€

- http://www.gadgethouse.net/sat_insomnia/ Για κωδικό ψάξε σε προηγούμενα post

-Δεν θα θέλεις να μάθεις τιμές γιατί ανεβαίνουν λογαριθμικά

80 -> 14€

110 -> 24€

120 -> 42€

140 -> 100€

Παρακάτω άρχιζε να μετράς πολλά χρήματα!!!!

Θα πιάνεις περισσότερα κανάλια, σ' έναν δορυφόρο!

Δημοσ.

gooooodmorninggggggg vietnammmm ( asxeto, alla kai g@m0 tis tainies!!! tin exei dei kaneis?) tespa... exetaseis sxedon telos!!! ta katafera me to moteraki na to stiso monos moy, kai na exo ena timio sima se merikoys doryforous. to kako einai oti to exo se poly prosorino simio kai to exo desei me zonakia!!! (oxi dermatina... tie-wrap!!) dokimasa kai merika alla software kai den lene mia!!! episkevazo kai to amaxi mou tora kai.... katalavenete!!! exo trelenei olous tous geitones!!! mia 8orivos apo to amaxi, mia to sfirigma apo to sat finder... osoi omos eidan sat tv apo to pc mou, apa8an sklirinsi kata m0unoplakas apo tin poiotita!!!!

_DiMoN_ ta xrimata gia tin kamera 8a sou ta doso tin alli evdomada, giati efyge taxidi to afentiko kai xehase na mou afisei money!!! opote i paraggelia 8a ginei tin epomeni vdomada!!

Επισκέπτης
Δημοσ.

Α. και 1 άλλο θέμα:

με το 85άρι που έχω ποιό δορυφόρο είναι καλύτερο να στοχεύσω?

καταρχήν ποιοί δορυφόροι είναι, τι έχει ο καθένας, κτλ...

Υ.Γ.Είχα ρωτήσει και ποιο software θέλει για να παιξει σωστά η skystar...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Τώρα με αυτήν την καρτούλα και το ProgDVB (πρόγραμμα) θα μπορείς να βλέπεις όλα τα ελεύθερα κανάλια. Με ένα plugin (YANKSEE) και ένα αρχείο με τα κλειδιά θα μπορείς να βλέπεις όλα τα κλειδωμένα κανάλια (τα οποία σπάνε).

Αν θέλεις τώρα να βλέπεις NOVA' date=' θα πρέπει να αγοράσεις έναν Programmer (κοστίζουν κάπου στα 19€), να τον συνδέσεις στην σειριακή του υπολογιστή και να βάλεις στο ProgDVB ένα Plugin και μετά την ORIGINAL κάρτα NOVA μέσα στον Programmer και είσαι ok.

Μετά την ομαδική θα φτιάξω στο site μου έναν account στον καθένα και θα βάλω κάποια χρήσιμα αρχειάκεια....

Άρης

[/quote']

Θέλω 1 programmer και τον satfinder και θέλω να μου πείς πόσο κάνει η original κάρτα nova...

ΥΓ:μου βγήκε η παναγία 750 posts...

Επισκέπτης
Δημοσ.

δεν έχει τον κωδικό πίσω...

είπες σε 1 Post ότι τον έστειλες σε όλους με pm

Δημοσ.

Τί γίνεται στην περίπτωση που θέλει να δει κανείς δορυφορική τηλεόραση σε φορητό υπολογιστή; Υπάρχει αντίστοιχη καρτούλα pcmcia skystar ή κάποιο περιφερειακό για τον σκοπό αυτό; Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Ναι υπάρχει εξωτερική USB Skystar2 αλλά δεν νομίζω ν' αξίζει στον φορητό διότι τα δορυφορικά πιάτα δεν είναι φορητά!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...