petesoulis Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Εγώ σου τα'πα efthyvoulos... Μια χαρά την κάνεις τη διαδικασία. Βρες κανέναν πάνασατ να βάλεις την κάρτα σου και πάρε τηλ. στο φιλμνετ να στην ξεκλειδώσουν. Βέβαια θα στο ξανακάνει αργότερα το κλείδωμα αλλά τι να κάνουμε... Το MD Irdeto cam είναι για τα μπάζα μου φαίνεται...
ΜΑΝΟΛΗΣ Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΡΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΞΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Υ - ΜΟΥΣΙΚΑ - ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ . ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΝΟΒΑ ΒΕΒΑΙΑ
stehellas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 manoli diavase ligo to forum sths proigoumenes selides tou mhn mas kaneis na leme pragmata pou den kanei
manik Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Kalispera Edo kai mia evdomada exo kani sidromi sto nova alla den katafera na do tipota. Exo energopiisi tin sindromi mou sto nova kai xrisimopoio SS2 karta' date='i Infinity USB Phoenix to ProgDVB kai to MD Irdeto CAM 1.06. Mipos exi kanenas kamia idea i kapio odigo pos na to kano na doulepsi. exo ekatastisi ta teleftea drivers kai i karta doulevi se apodikopoiti.[/quote'] Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος ίσως φταίει ο Programmer. Tο ΜD Irdeto cam θέλει σειριακό Programmer, είτε USB με serial com emulation όπως ο Smartmouse USB που έχω εγώ. Aν το Infinity δεν κάνει serial com emulation ξέχνα το. Επίσης όταν τρέχεις το MD IRDETO CAM τα υπόλοιπα plugin (s2em* κ.λ.π), που έχεις πρέπει να είναι απενεργοποιημένα. Η κάρτα της N*v@ ΠΡΕΠΕΙ να ενεργοποιηθεί πρώτα σε έναν panasat και μετά να μπει στον programmer.
ΜΑΝΟΛΗΣ Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 ΣΥΓΝΩΜΗ stehellas ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ FORUM
Mr Wireless Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Θα απαντησω στον εαυτο μου (!!!) Tελικα ο Dreambox 500 εχει καλυτερο η χειροτερο tuner απο το δυο μεγαλυτερα μοντελα? Αποτι φαινεται' date=' οι τελευταιοι DM500 εχουν ALPS tuner, που στην πραξη αποδιδει καλυτερα απο τα ακριβοτερα μοντελα... "[i']...as with old philips tuner based DM500 I had no lock on some transponders!!!!!! The new ALPS tuner works better ... It shows better signal with about 10% but 4-5% are real signal improvement... 9-24-2005, 05:23 PM Yes the new tuner is much better . On 7000, 7020 and old 500 I had no ITV2,ITV3 on 28east but now there working with new alps tuner ...[/i]" Ανωστο τι tuner εχουν ακριβως τα διαφορα μοντελα που πωλουνται ως καινουργιο στοκ...
gpelekanos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Το alt-dvb η το progdvb ειναι καλυτερο; Με το alt-dvb και το s2em δεν μπορω να ανοιξω κανενα καναλι. Εχω κανει βημα προς βημα αυτα που εχετε γραψει. Oταν στο plugin κανω info προσεξα οτι λεει missing s2_hash.0065.bin Το αρχειο υπαρχει ομως κανονικα μεσα ! Καμια βοηθεια;;; Γιατι οταν ανοιγω το καναλι full-x εχω μονο ηχο μερικα κουτακια στην εικονα και μετα απο 2-3 δευτερολεπτα κλεινει το alt-dvb;
DIMERR Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 To full x den boreis na to deis den spaei.Dokimase na anikseis ta multivision gia na deis an leitourgei to plugin.Pio s2 emu exeis?Giati orismenes ekdoseis exoun mono to s2emu.ini mesa kai ta ala ta arxeia tou plugin prepei na ta exeis apo proigoumeni ekdosi.
gpelekanos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Που και που ανοιγει το multiv 01 και κανενα αλλο... Η εκδοση που εχω ειναι 1.18.
sotos65 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Εκ της διευθύνσεως του μπαρ, ανακοίνωση. Λαμβάνοντας υπόψη πρόσφατη νομοθετική διάταξη των υπ. πολιτισμού και εμπορίου περί προστασίας της ελληνικής γλώσσας και των ελληνικών προϊόντων η διεύθυνση του μπαρ αποφάσισε το σερβίρισμα μόνο αμιγώς ελληνικής προέλευσης ποτών και άλλων αφεψήμων όπως ρακί, ούζο, ελληνικό κρασί και καφεδάκι (της παρηγοριάς) με παξιμάδι! Προσωρινά, μέχρι να εξαντληθούν τα αποθέματα, σερβίρονται γαλλικές σαμπάνιες και πορτογαλικά κρασιά. Δυστυχώς οι τεκίλες μόλις μας τελειώσαν! Ευχαριστούμε διά την κατανόηση. ;-)
mangrill Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 den xasame mono tis tekiles...kanan ftera kai ta Mtv kai alla...eidwmen
mangrill Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 gia osous endiaferontai gia dokimanter as katebasoun auto:..... meta apo sxoliasmo tou sotos65 aposirw to link.exeis dikio.
sotos65 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Παράκληση, θα ήταν προτιμότερο να αποφεύγονται τέτοιου τύπου links δημόσια στο φορουμ μαζί με τόσο ξεκάθαρες αναφορές σε γιάνκηδες/μέμους κλπ! Ένα τοπικ υπάρχει στο insomnia που ασχολείται με δορυφορικά, μη κλείσει κι αυτό. Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.