Προς το περιεχόμενο

Δορυφορική τηλεόραση στο PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@Spyridy

Όχι, στο lnb δεν θα βάλεις καμία κλίση (skew). Το σύστημα κίνησης του πιάτου όχι μόνο το μετακινεί δεξιά-αριστερά αλλά και του δίνει και την απαραίτητη κλίση για κάθε δορυφόρο. Είναι έτσι από το σχεδιασμό του, δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα.

@KapaPi

Αν τυχόν έχεις και το server4pc ανοιχτό στο tray, κλείσε το κι αυτό γιατί μπορεί κι αυτό να εμποδίζει τη σωστή λειτουργία του server. Στη συχνότητα που θα συντονίσουμε τον server εκτός της ένδειξης Signal Quality πρέπει να βγει και στο πλαίσιο ακριβώς από κάτω και ο κατάλογος με τα κανάλια που υπάρχουν στο συγκεκριμένο transponder που έχουμε επιλέξει. Εικόνα video έχουμε μόνο στο player.

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

sotos65. Με τους νεους drivers, τα καταφερα, σε ευχαριστω πολυ ησουν κατατοπιστικος.Το δουλεψα και στο δυκτιο στο σπιτι. Εχει μια σχετικη καθηστερηση στην εικονα. Το σπαστικο ειναι οτι τρωει κατι κολληματα και ενω μπορει να βρισκει τον transponder και να δινει σημα, οταν τον κανω stop και τον ξεκινω παλι μου λεει "no signal" για τον ιδιο transponder. Μετα απο καποιες προσπαθειες περνει και παλι μπρος:)

Τα αντιμετωπισες και συ?

Δημοσ.

Όση ώρα το έτρεξα δεν μου κόλλησε. Βέβαια επειδή το έβαλα δοκιμαστικά και μόνο με localhost δεν θεωρώ ότι ήταν αρκετός ο χρόνος για να δω κι όλα τα τυχόν κουσούρια του.

Δημοσ.

Εβαλα τους 4.32 και δεν εχω εικονα σε κανενα κανάλι τώρα.Επίσης παω να κανω search για νεα καναλια και δε βρίσκει τιποτα αλλα το σημα βρισκεται σ ενα επίπεδο 60-70%

καμια ιδέα?

Δημοσ.
Εβαλα τους 4.32 και δεν εχω εικονα σε κανενα κανάλι τώρα.Επίσης παω να κανω search για νεα καναλια και δε βρίσκει τιποτα αλλα το σημα βρισκεται σ ενα επίπεδο 60-70%

καμια ιδέα?

egw sthn arxh eixa kanei mono to .inf install kai eixa to idio problem... meta ekana uninstall tous palious...kai install tous 4.32 kai apo tote no problem... ;-)

Δημοσ.

Μια που αναφέρθηκε το θέμα με το νέο driver, έκανα μια δοκιμή σε ορισμένα προγράμματα να δω αν λειτουργούν σωστά. Τα αποτελέσματα είναι τα παρακάτω:

(με "+" όσα δουλεύουν κανονικά, "-" δεν δουλεύουν).

DVBViewer TE +

Skyview +

ProgDVB +

AltDVB +

DVBdream -

MyTheatre -

RiztzDVB -

Τα τρία τελευταία βασίζονται στο dvbcore.dll για να επικοινωνήσουν με την κάρτα, αλλά το συγκεκριμένο dll φαίνεται ότι έχει πρόβλημα με το νέο driver.

ΥΓ, μια και το θυμήθηκα, προσοχή όσοι έχουν εγκατεστημένο το Nvidia PureVideo Decoder να ΜΗΝ επιλέξουν τους video/decoders στο MyTheatre (εννοείται με προηγούμενο driver που δουλεύει) γιατί το συγκεκριμένο πρόγραμμα πολύ απλά θα τους διαγράψει (άγνωστο γιατί το κάνει, μάλλον bug αφού οι συγκεκριμένοι decoders έχουν διαφορετικό GUID από τους προηγούμενους της nvidia) από τη registry και δεν θα τους βρίσκουν και τα υπόλοιπα προγράμματα. Σ' αυτή τη περίπτωση πρέπει να ξαναεγκατασταθεί το Nvidia PureVideo Decoder.

Δημοσ.

Πήρα ενα μοτέρ χωρίς positioner μπαίνει πάνω στο κοντάρι και περνει ρεύμα απο το δέκτη.Οι εντολές αποτι κατάλαβα δίνονται απο το δεκτη.

Έχω skystar1.Ξέρει κανείς αν είναι συμβατή με τέτοια μοτέρ?

Κάποιος γνωστός μου είπε οτι αυτά τα μοτέρ δεν κάνουν καλή δουλειά και οτι ξεριθμύζονται και χαλάνε.Έχει κανείς κάτι παρόμοιο να πει τις εντυπώσεις του ?

Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα και πάλι... μόλις πήρα τιμούλα απο το Γιώργο στην Technotel (που έχει προταθεί) για 1.40 κινητό πιάτο + vboxII + skystar2 + εγκατάσταση... 500 ευρώ! Τι να κάνω? Μήπως τα βρώ απο κάπου αλλού φθηνότερα? Δεν ζητάω να κάνετε ερευνα αγοράς για μένα, απλά αν ήδη ξέρετε κάποιον άλλο πιθανά φθηνότερο!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Γιάννης

Δημοσ.

κοίταξε τα υλικά που μας λές έχουν περίπου 300 ευρώ +/- (ανάλογα και με την ποιότητα φυσικά, δηλαδή τι μάρκες θα βάλεις).

τώρα για το πόσο παίρνουν για εγκατάσταση σε κινητά πιάτα, δεν ξέρω αν χρεώνουν με την ώρα, ή με το πόσους δορυφόρους θα σου πιάσουν κτλ.

Δημοσ.

Και να διευκρινίσω οτι λέγοντας "κινητό πιάτο" συμπεριλαμβάνω και το actuator κλπ. Δηλαδή δεν χρειάζομαι τίποτα άλλο να αγοράσω. Με 500 ευρώ, έρχεται, μου κάνει όλη την εγκατασταση στην ταράτσα και μου φέρνει το καλώδιο μέχρι το σαλόνι που θα είναι το HTPC όπου θα μπεί και η skystar2.

Δημοσ.
Παιδιά καλημέρα και πάλι... μόλις πήρα τιμούλα απο το Γιώργο στην Technotel (που έχει προταθεί) για 1.40 κινητό πιάτο + vboxII + skystar2 + εγκατάσταση... 500 ευρώ! Τι να κάνω? Μήπως τα βρώ απο κάπου αλλού φθηνότερα? Δεν ζητάω να κάνετε ερευνα αγοράς για μένα' date=' απλά αν ήδη ξέρετε κάποιον άλλο πιθανά φθηνότερο!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Γιάννης[/quote']

file mou emena me piato ( 80cm poli kalo ) apo lidl 30 euro lnb apo to lidl 15 euro omoaxoniko cable 1 euro to metro x 25 metra =

25 euro + thn skystar2 65 euro me topothetisi diki mou ( einai poli eukolo kai den eimai texnikos tipos ) = 135 euro diladi 500-135=365 euro diafora opote aderfe kanto parea me ena filo sou ean mas peis pou meneis mporei kapios apo emas na se voithisi p.x egw menw marousi ;)

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την προσφορά φίλε stehellas... μιλάμε για 2 εντελώς διαφορετικά πράγματα δυστυχώς! 1.40 πιάτο ΚΙΝΗΤΟ έχει μεγάλη διαφορά και σε απόδοση αλλά καισε δυσκολία εγκατάστασης απο το 80άρι ΣΤΑΘΕΡΟ!

Πάντως η εγκατάσταση θα γίνει στην Ανάβυσσο, κερνάω καφεδάκι! (btw δουλεύω στο Μαρούσι)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...