Προς το περιεχόμενο

Δορυφορική τηλεόραση στο PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
paidia xoris kinhto piato alla me 2 lnb se 1.40 mporo na piano astra+hotbird+hispasat???

O hispasat einai poli makria.Mono hotbird+astra.Episis se kathe doriforo tha prepei na antistixei 1 lnb opote eyto pou les den ginete.

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ta kratika xalia den exoun telos. o ote agnoontas polous ellines sto eksoteriko pou psaxnoun me ta kyalia kapia ellhnika kanalia, alla kai osous tou esoterikou pou boleuotan me to mikro kai tapeino paketo me thn ertsat kai diafora radiofonika kanalia, stamathsan thn metadosh tou paketou OTE apo ton hotbird. Pantou briskeis apo rosika mexri taylandezika kanalia kai gia na deis kana ellhniko, prepei h na baleis nova h na agoraseis extra piato gia ton hellas sat. Basika ego xalastika mono gia ton sport fm(ton akouo kai apo to net h bazo kana mikro radio sthn anagkh lol), alla san kinhsh den einai katholou wraia

Δημοσ.

Για την ιστορία το πακέτο του ΟΤΕ έκλεισε χτες τα ξημερώματα στις 3 η ώρα.

Όντως είναι μ@λ@κί@ του ΟΤΕ από την στιγμή που η συντριπτική πλειοψηφία πιάνει Hotbird αλλά από την άλλη αφού υπάρχει ένας 100% ελληνικός δορυφόρος που ανήκει και κατά ένα μέρος στον ΟΤΕ και έχει πληρωθεί από τον έλληνα φορολογούμενο για ποιό λόγο να δίνει χρήματα στην Eutelsat?

Κατά την γνώμη και η ακατανόμαστη N*V@ πρέπει να μεταφερθεί στον HellasSat2 αλλά πολυ χλωμό.

Δημοσ.

Κάποτε είχα κατεβάσει ένα πρόγραμμα για την skystar1 όχι plugin.

Ήταν ένα πρόγραμμα satfinder δηλαδή διάλεγες το δορυφόρο και σου έλεγε τι σήμα εφερνε.Δε θυμάμει όμως πως λέγεται και δεν μπορώ να το βρώ στο search.

Επίσης όταν έδειχνε το σήμα το έλεγε και προφορικά ώστε αν δεν είσαι μπροστά στο pc να μπορείς να το ακούς όταν ρυθμίζεις το πιάτο.

Μήπως θυμάστε πώς λέγεται αυτό;

Εκτός και αν έχετε να προτίνετε κάτι αντίστοιχο.

Και κάτι άλλο.Θέλω να γυρίσω στον hispasat.Με ενδιαφέρουν τα taquilla που έχουν το ισπανικό ποδόσφαιρο και κάποιος μου είχε πει κάποτε οτι πέζουν ( με το y@nkse ,[email protected] κλπ).Παίζουν ακόμα ;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Αυτό είναι για skystar2 και όταν το τρέχω σε όποιον δορυφόρο και αν επιλέξω μου λέει οτι έχω σήμα ενώ εγώ πιάνω μόνο hotbird-astra.Οπότε δεν παίζει μάλλον με skystar1 εκτός και αν έχω κάνει κάτι λάθος.

Δημοσ.

Paidia, eimai kainourios sto "spor" tis doriforikis lipsis kai tora exo skystar 1 CI (twinhan compatible) kai lipsi toy hispasat kai toy hotbird.

1. Ti diametros piatoy xreiazetai gia lipsi toy Astra 2 (28,2 moires) stin athina?

2. Tha valo DSL kai tha ithela an ginetai kapies plirofories gia c@rd sh@ring (programmata, rithmiseis) - me pm.

Eyxaristo

Δημοσ.

sotos65, στο λινκ http://www.sat.projektas.lt/ που δινεις βρηκα το net vision stream server.Προγραμμα πολυ ενδιαφερον για μενα. Το παλεψα, βαζω σε λειτουργεια τον server εχω ενδειξη σηματος απο δορυφορο αλλα οχι εικονα στον player.Ζηταω την βοηθεια σας εαν καποιος γνωριζει το προγραμμα, η αν εχει να μου προτεινει καποιο αλλο καλυτερο.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Το NetStreamVisiοn δεν το είχα χρησιμοποιήσει έως τη στιγμή που το ανέφερες φίλε KapaPi. Το κακό με όλα αυτά τα προγράμματα είναι ότι δεν έχουν ίχνος βοήθειας και δεν βρίσκεις και εύκολα μάλιστα! Anyway, το εγκατέστησα, το συντόνισα σε κάποιους transponders του Astra που έτυχε να έχω το κάτοπτρο και στην αρχή ούτε και μένα έδειξε ο player/client εικόνα (να σημειώσω ότι η δοκιμή έγινε στο ίδιο pc με network adapter το localhost). Ψάχνοντας λίγο παραπάνω, είδα ότι στον κατάλογο τα κανάλια εμφανίζονται με ένα "+" δίπλα τους. Κάνοντας κλικ πάνω του, εμφανίζονται τα pids του video (V) και audio (A). Κάνοντας τώρα απλά κλικ σε όποιο απ' αυτά θέλουμε, το επιλέγουμε για streaming. Ανοίγοντας τώρα τον player και αφού επιλέξουμε το σωστό network adapter, πατήσουμε το connect και περιμένουμε μερικά δευτερόλεπτα, εμφανίζεται αριστερά η λίστα με τα κανάλια. Αυτά που έχουμε επιλέξει για streaming μέσω του server εμφανίζονται κι αυτά με ένα "+" και ακολουθώντας την ίδια διαδρομή στα audio/video μπορούμε (αφού διαλέξουμε και τους σωστούς decoders) να δούμε 1 και 2 και 3 και τέσσερα..... παράθυρα με τα βιντεο των καναλιών.

Προσοχή χρειάζεται στη περίπτωση που έχουμε firewall να κάνουμε τις κατάλληλες ρυθμίσεις για να επιτρέπεται το streaming. Εγώ πάντως για τη δοκιμή έκλεισα το Outpost γιατί δεν τις βρήκα εύκολα.

Δημοσ.

Εμενα δυστηχως μου βγαζει "attetion:cannot get pat table", και δεν μου βγαζει καταλογο με καναλια, το φακελλο με τους δορυφορους τους εχω περασει. Εσυ τι εκανες και σου εβγαλε καταλογο.Διαλεγω και transporter απο το ss2diseqc.exe και μου βγαζει σταθμη σηματος. Εχω ανοιξει και το firewall Αλλωστε ειναι και απο μονο του στα exeptions.

Δημοσ.

Κλείσε προσωρινά το firewall. Κι μένα όσο ήταν ανοιχτό μου έβγαζε το ίδιο μήνυμα στον player. Btw, μπορεί να υπάρχει και κάποιο ζήτημα με τους drivers, με τον παλιό 4.2.8 δεν μου δούλεψε σωστά. Έχω τώρα τον τελευταίο 4.3.2.

Δημοσ.

Παιδιά να ρωτήσω το εξης... αν βάλω κινητό πιατο, το LNB δεν πρέπει να το περιστρ'εφω γιακάθε δορυφόρο που θα θέλω να πιάνω? Πως γίνεται με σταθερό πιάτο και να στρέφεις το πιάτω πάνω-κάτω, αριστερά-δεξιά ΚΑΙ το LNB να στο στρίβεις, ενώ με το κινητό πιάτο να πρέπει να στρίβεις μονο το πιάτο και όχι το LNB???

Δημοσ.

sotos65, θα δοκιμασω με τους 4.3.2. γιατι με την απενεργοποιηση του firewall περνω το ιδιο μηνυμα :( και στον server και στον player.

Πρεπει να εχω εικονα και καταλογο με καναλια και στον server?

Προς το παρον το δοκιμαζω και γω σε localhost, αν τα καταφερω,θα το εφαρμοσω στο δυκτιο στο σπιτι.

Σε ευχαριστω για τον χρονο σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...