Προς το περιεχόμενο

Δορυφορική τηλεόραση στο PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα...

ok... mallon 8a xereis kalytera ti ginetai sta pc mas!!!

Entelos filika' date=' alla ligo eironika!!![/quote']

μα τώρα μιλάς σοβαρά;

Γι ανα δεις ένα κλειδωμένο κανάλι πρέπει να κάνεις properties και μετά OK??? Αυτό είναι η επανάσταση!!!

Τέλος πάντων, μη το χέσουμε το θέμα...

Αν μιλάς για το progDVB έχει τέτοια κολήματα, εμένα ενα στα 3 κανάλια δνε ανοίγει με την πρώτη.

Στο MyTheater δεν έχω ΠΟΤΕ τέτοιο πρόβλημα και τα "κελιδωμένα" που ΕΧΩ κλειδιά ανοίγουν με το πρώτο, χωρίς να κάνω properties...

Δημοσ.

Φιλε dreaming123 τα ελληνικα καναλια ειναι μεσα στο nova το ποιο δεν σαπει οποτε δεν μπορουμε να τα δουμε , και υπαρχουν και μερικα στο πακετο του οτε (magic ,travel greece,και κατι αλλα μικρα).

Για περισσοτερα καναλια θα επρεπε ισως να βρουμε τον hellas sat τον οποιο και δεν ξερω αν μπορουμε να δουμε με τα πιατα που εχουμε...

Δημοσ.

Πως τον βλεπετε ρε παιδια αυτον τον STARSAT λεει τιποτα;

Ας μας πει και καποιος αλλος την γνωμη του.....

Δημοσ.

to elliniko site tou hellas-sat einai ayto: http://www.hellassat.com.gr

(to opoio vasika den exei tpt mesa!!!

kai to kypriako einai ayto: http://www.hellas-sat.net

(to opoio exei para polla!!!)

edo: http://www.hellas-sat.net/index.php?cat=115 exei tin lista me ta kanalia. an kapioa einai kleidomena, xekleidonoun kapos?

(oso gia exypnades toy typoy kane properties kai meta ok as leipoun. ego provlima periegrafa kai oxi epanastasi.... tora, opoios den mporouse na to katalavei....)

aytio 8a stiso to moteraki pasi 8ysia!!!!! opote 8a simadepso, ektos ton allon kai hellas sat!!!!! opoioi tyxeroi loipon me moteraki....!!!!!

Δημοσ.

dantouan απο ελληνικά κανάλια όμως πρέπει ννα έχει και το κανάλι 10 τι το θέλω?Μου είπε ένας φίλος απο αθήνα οτι έχει εκμπομπή για την πανάθα.

Δημοσ.

Na rwtisw osous xrhsimopoiuon to Mytheatre ean einai eyxaristhmenoi? To katevasa kai kollaei synexeia enw den mporei na spasei kanena kanali. Akolouthisa thn idia diadikasia me to progdvb alla den anoigei tipota. Epishs osoi to xrhsimopoioun to ekanan register?

Δημοσ.

Εγώ χρησιμοποιώ αποκλειστικά το Mytheater 2.76 και είναι ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

Βαρύ βέβαια (στο 800άρι ήταν αργό, αλλά τώρα στα 2.4 μια χαρά).

α) Καλύτερη εικόνα

β) δεν χάνει Frames

γ) δεν κάνει trash την εικόνα

δ) δεν χρειάζεται να πατήσεις 2-3 φορές ένα κανάλι (όπως πολλές φορές στο ProgVB που δεν το παίρνει με το πρώτο)

ε) Καλύτερο mpeg στην εγγραφή (συμβατό με τα περισσότερα προγράμματα)

Τα προγράμματα για το ξεκλείδωμα και τα κλειδιά πρέπει είναι στο MDPlugins και όχι χύμα. Τώρα μιλάω για την έκδοση 2.76, την 3 δεν την έβαλα καθόλου (και θέλει και register - ενώ το παλιό όχι).

Ειλικρινά σε εμένα ΔΕΝ ΚΟΛΑΕΙ και το έχω ΟΛΗ μέρα ανοιχτό, σαν TV ή ράδιο.

Για τον Ελληνικό δορυφόρο έγραψα και πριν μέρες. Προς το παρόν είναι απογοήτευση. Λίγα κανάλια και με πολύ άσχημη εικόνα.

Η ΕΡΤ πχ έχει πολύ καλύτερη εικόνα στον Hotbird παρά στον HellasSat κάτι που δνε καταλαβαίνω.

Δημοσ.

Re paidia ekana format kai tora pou pao na valo to progDVB mou leei "device not started".

Ti ginetai re gamoto , den mporo kan na kano search gia ta kanalia.....kamia bohthia..nio,_DiMoN_....?????????

HELPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

Δημοσ.

Η δεν έβαλες σωστά τα drivers (skynet.sys) ή έχεις αγοράσει την κάρτα από την Europeonline και είναι κλειδωμένη. Θέλει ξεκλείδωμα, κάτι που γίνεται σε 2 λεπτά με το κατάλληλο patch. Την πρώτη φορά σου ξεκλείδωσε γιατί μάλλον έκανες εγκατάσταση με το CD της ΕΟL και συνδέθηκες κανονικά.

Εμένα με το patch ξεκλείδωσε μια και καλή, στα επόμενα format δεν χρειάστηκε τίποτε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...