LaSpOyRaS Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Παιδιά είμαι τελείως καινούργιος στο θέμα.Έχω ήδη παραγείλει την SS2 αλλά δέν έχω βρεί κανένα καλό και φθηνό μαγαζί στη θεσαλλονίκη που να έχει φθηνά πράγματα.Το λέω γιατί έκανα μιά βολτα και έφριξα με τις τιμές...Καμιά σχέση με αυτά που αναφέρονται στο topic. Όποιος είναι απο θεσαλλονίκη ή τουλάχιστον ξέρει,ας βοηθήσει
dwarves Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 an thn psoniseis apo e-shop... poso tha sou paei me ta metaforika? to epsakses?
LaSpOyRaS Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 dwarves αν μπορεις κάνε ενα post με τον εξοπλισμό(τι ,πιατο,τι lnb...) οποτε μπορείς και καμιά ενδεικτική τιμη να ξέρο να μην με κοροϊδ'εψει ο καθένας. Thanx
LaSpOyRaS Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 manik otan les filmnet sto tv -tuner ennoeis me hxo i xoris????
DIMERR Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Παιδιά είμαι τελείως καινούργιος στο θέμα.Έχω ήδη παραγείλει την SS2 αλλά δέν έχω βρεί κανένα καλό και φθηνό μαγαζί στη θεσαλλονίκη που να έχει φθηνά πράγματα.Το λέω γιατί έκανα μιά βολτα και έφριξα με τις τιμές...Καμιά σχέση με αυτά που αναφέρονται στο topic. Όποιος είναι απο θεσαλλονίκη ή τουλάχιστον ξέρει' date='ας βοηθήσει[/quote'] Boreis na parageileis apo e-shop kai na pas na to paralaveis apo ekei(to eshop exei ipokatastima sti thessaloniki) etsi tha glitwseis kai ta metaforika.
rebel2000 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Gnwrizei kaneis kanena forum pou na asxolite me ta doruforika(oxi sto pc) Den gnwrizw polla kai tha hthela na dw ti mporw na kanw me kartes-programmers gia na dw kanena paketo.
LaSpOyRaS Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Thanx paidia thn karta thn parelava shmera.Tora prepei na agoraso ton ypoloipo e3oplismo.Kanenas na gnorizei kanena magazi 8essaloniki???
aktiZol Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Gnwrizei kaneis kanena forum pou na asxolite me ta doruforika(oxi sto pc)Den gnwrizw polla kai tha hthela na dw ti mporw na kanw me kartes-programmers gia na dw kanena paketo. για Ελληνικά Δορυφορικά Νέα: http://www.satleo.gr/ http://www.sdtv.gr/
zois_gr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 11159h 5632 3/4 sky uk football feeds liverpool-chelsea 16E
aktiZol Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 zois feeds για astra / hotbird or eurobird δεν παίζουν?
zois_gr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 to feeds afto ine fta me tin voithia tou manic katalava tin erotisi.(thanks manic) filemou stous doiforous pou anaferis ine me gnisies kartes. ala gia psakse ta elvetika .
manik Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 zois feeds για astra / hotbird or eurobird δεν παίζουν? Τα ποιο πολλά feeds παίζουν στους 7E 10E 16E αν δεις τους πίνακες στα feed-site.
aktiZol Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 δλδ όσοι πτωχοί έχουμε astra / hotbird / eurobird τίποτα ε... μήπως μπορείς να μου δώσεις κάποιο site που κάνει post feeds?
zois_gr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 δλδ όσοι πτωχοί έχουμε astra / hotbird / eurobird τίποτα ε...μήπως μπορείς να μου δώσεις κάποιο site που κάνει post feeds? des to pm sou.
manik Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 δλδ όσοι πτωχοί έχουμε astra / hotbird / eurobird τίποτα ε...μήπως μπορείς να μου δώσεις κάποιο site που κάνει post feeds? Λογοκρισία από τον zois_gr!!!! :razz: :razz: :razz: :razz: :grin: :grin: :grin:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.