Kraig_Titus Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Εγω ειμαι με 800ρη κ 256 μνημη με SS2 και παιζει μια χαρα απλως οταν γραφει αποφευγω να χρησιμοποιω βαριες εφαρμογες(office ktl,media player ανετα ομως)
serexq Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Υπάρχει ένα πρόγραμμα που λέγεται manna 0.25 είναι πρόγραμμα που γράψανε η Ρώσοι με αυτό το πρόγραμμα και με κάρτα ss2 μπορούμε να κάνουμε offline download από τους δορυφόρους ταινίες προγράμματα mp3 κτλ το πρόγραμμα υπάρχει στην σελίδα http://www.bi.front.ru/
Angeldust Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Υπάρχει ένα πρόγραμμα που λέγεται manna 0.25 είναι πρόγραμμα που γράψανε η Ρώσοι με αυτό το πρόγραμμα και με κάρτα ss2 μπορούμε να κάνουμε offline download από τους δορυφόρους ταινίες προγράμματα mp3 κτλ το πρόγραμμα υπάρχει στην σελίδα [url']http://www.bi.front.ru/[/url] Υπάρχουν και άλλα τέτοια προγράμματα, θεωρητικά μπορεί να υπόσχονται πολλά αλλά πρακτικά δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο.. Τα περισσότερα αρχεία είναι corrupted και οι ταχύτητες χάλι μαύρο.
small_boy22 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Σχετικά με τα υπέρ και τα κατά των ss1 και ss2 επειδή τις έχω δοκιμάσει και τις 2 έχω να πώ οτι σε 1000mhz cpu η ss1 έπαιζε σαφώς καλύτερο video απο την ss2.Δηλαδή φενόταν πιο ομαλό και με περισσότερα frames.Επίσης στον ίδιο cpu όταν έκανα εγγραφή με την ss2 στο δίσκο μερικές φορές έκανε κολίματα η ταινία ειδικά όταν έγραφα κανάλι τρέχοντας το yanksee (κλιδωμένο).Με μεγαλύτερο cpu δεν εχω δοκιμάσει για να ξέρω τί γίνεται. Η ss1 δεν κολάει ποτέ κατά την εγγραφή και αυτό γιατί δεν χρησιμοποιεί τον cpu για να παίξει video. Επίσης η ss1 διαθέτει πολύ καλό tv out ενώ η ss2 δεν έχει.Σχετικά με το tuner όντος στο ίδιο πιάτο η ss1 έφερνε καλίτερο σήμα. Ειδικά τώρα που έμαθα οτι η ss1 πέζει και HDTV με το progdvb σε software mode ( έτσι και αλλιώς η ss2 πέζει σε software mode μονίμως ) δεν βλέπω για ποιό λόγο κάποιος θα έπερνε ss2 εκτός από το οτι είναι πιο φτηνή. Πάντως και εδώ φένεται να ισχύει τελικά το σοφό : ότι πληρώνεις παίρνεις. ΥΓ Αν κάποιος έχει τεστάρει και τις 2 κάρτες σε μεγαλύτερο cpu με ταυτόχρονη χρήση και άλλων εφαρμογών ας μας πει τις εντυπώσεις του. H SS2 κανει καπου 63ευρω στην Ελλαδα. Η SS1 παιζει νομιζω καπου στα 200+ευρω..τι να λεμε .. πας καλυτερα σε αλλη λυση decoder οπως Humax ή Dreambox δινοντας το κατι παραπανω βεβαια..
Mr Wireless Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Ti mporei na kanei kaneis me SS2 kai DSL syndesh? Kineziki protash (gia osous den exoun PC SAT cards...) http://www.geocities.com/ikuwara/
_DiMoN_ Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Το κινέζικο νόμισμα είναι διά 10 για να βρούμε ?
stehellas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Το κινέζικο νόμισμα είναι διά 10 για να βρούμε ? egw eimai mesa !! ti lete tha mazeftoume ???? to kostos tha einai elaxisto ean kanoume thn patenta !!! xixixixixixixi
FELIX Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 1. ποιά είναι τα άλλα υπέρ γιατί μου φαίνεται έχω χάσει επεισόδια.2. δεν νομίζω να πάθω πλάκα γιατί έχω και Dreambox που έχει καλύτερο tuner πό SS1&SS2 και πάλι τα ίδια κανάλια βλέπω. 3. γιατί ποιός σου είπε ότι θές extra προγράμματα στην SS2 για να δείς HDTV ? μάλλον απλά εσύ δεν έχεις δεί SS2 και μιλάς ατεκμηρίωτα ;-) file mou exw thn ss1,thn 2(2 temaxia)kai ton dreambox sto 8ema lipsh i ss1 einai oti kalytero kai me diadora anamesa toys
getty Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Να ρωτήσω λίγο κάτι άσχετο... επειδή αυτός ο dreambox θεωρείται κορυφή αλλά είναι και πανάκριβος, τελικά οι δυνατότητες του ποιές είναι (μιλάω για δυνατοτητες ξεκλειδώματος)? Έτσι απλοϊκά όπως το σκέφτομαι, υπάρχουν κωδικοποιήσεις που σπάνε (nagravιsion κλπ) και άλλες που δε σπάνε (irdeto II κλπ.). O dreambox από πλεύράς ξεκλειδώματος τελικά τι παραπάνω προσφέρει από ένα φθηνό αλλά αποτελεσματικό δέκτη . Και μιλάμε για διαφορές του στυλ, βλέπω "free" 40 chanels στον "φθηνό" μου δέκτη ενώ με τον dreambox 45? Όποιος έχει εμπειρία ας γράψει καμία άποψη, για να αποφασίσω κι εγώ να τον απομυθοποιήσω ή να πάω να τον αγοράσω
manik Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Να ρωτήσω λίγο κάτι άσχετο... επειδή αυτός ο dreambox θεωρείται κορυφή αλλά είναι και πανάκριβος, τελικά οι δυνατότητες του ποιές είναι (μιλάω για δυνατοτητες ξεκλειδώματος)? Έτσι απλοϊκά όπως το σκέφτομαι, υπάρχουν κωδικοποιήσεις που σπάνε (nagravιsion κλπ) και άλλες που δε σπάνε (irdeto II κλπ.). O dreambox από πλεύράς ξεκλειδώματος τελικά τι παραπάνω προσφέρει από ένα φθηνό αλλά αποτελεσματικό δέκτη . Και μιλάμε για διαφορές του στυλ, βλέπω "free" 40 chanels στον "φθηνό" μου δέκτη ενώ με τον dreambox 45? Όποιος έχει εμπειρία ας γράψει καμία άποψη, για να αποφασίσω κι εγώ να τον απομυθοποιήσω ή να πάω να τον αγοράσω Mε λίγα λόγια ότι σπάει θα το βρεις στον DB. Είναι η SS2 των δεκτών!!! :razz: :razz: Σε σχέση με άλλους φθηνούς δέκτες που λες (δεν ξέρω ποιούς εννοείς, υποθέτω τπτ ΑΤΟΜ,ΕDISION) έχει το πλεονέκτημα της μεγάλης κοινότητας που του παρέχουν τα λογισμικά και των δυνατοτήτων δικτυωσής του με πολλά επακόλουθα... (cardsharing, εύκολη αναβάθμισή του). Καά την γνώμη μου οι τρεις καλύτεροι σε υποστήριξη δέκτες αυτή την στιγμή είναι ο Humax 5400(z), οι DB όλες οι εκδόσεις του και οι Mvision FCIS 7000(E+) (Ιllusion).
getty Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Mε λίγα λόγια ότι σπάει θα το βρεις στον DB. Είναι η SS2 των δεκτών!!! :razz: :razz: Σε σχέση με άλλους φθηνούς δέκτες που λες (δεν ξέρω ποιούς εννοείς' date=' υποθέτω τπτ ΑΤΟΜ,ΕDISION) έχει το πλεονέκτημα της μεγάλης κοινότητας που του παρέχουν τα λογισμικά και των δυνατοτήτων δικτυωσής του με πολλά επακόλουθα... (cardsharing, εύκολη αναβάθμισή του).Καά την γνώμη μου οι τρεις καλύτεροι σε υποστήριξη δέκτες αυτή την στιγμή είναι ο Humax 5400(z), οι DB όλες οι εκδόσεις του και οι Mvision FCIS 7000(E+) (Ιllusion).[/quote'] Το μέτρο σύγκρισης που έχω είναι ο Mvision FCIS 7000 (αυτόν εννοούσα φθηνό και αποτελεσματικό. Γενικά οι ουράνοι είναι πολύ πιο ανοικτοί με ένα dreambox απ ότι με τον Illusion?
manik Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 Το μέτρο σύγκρισης που έχω είναι ο Mvision FCIS 7000 (αυτόν εννοούσα φθηνό και αποτελεσματικό. Γενικά οι ουράνοι είναι πολύ πιο ανοικτοί με ένα dreambox απ ότι με τον Illusion? Αν έχεις τον Mvision κράτα τον!! Πολύ καλό software(με ελληνικά), συχνές αναβαθμίσεις και καλύτερο tuner από τον DB. Ο DB έχει παραπάνω μόνο το cardsharing. Αν θέλεις να ασχοληθείς με το "άθλημα" αυτό ή δεν έχεις δέκτη πήγαινε κατ' ευθείαν για DB. Αλλά αν βρεις Mvision με 100-150ε πάρτον.
Mr Wireless Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 Tελικα ο Dreambox 500 εχει καλυτερο η χειροτερο tuner απο το δυο μεγαλυτερα μοντελα? Ποιο λογισμικο ειναι το καλυτερο αυτη τη στιγμη για τον 500? Που να κανει και σεαριγκ?
TrObAs Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Geia exw kambosa problems ta opoia einai 1.Iparxei kapoio programma to opoio na deixnei poso sima travaw apo ton doriforo? 2.Kapoia kanalia eixa 3anapei oti douleuoun gia 10 sec kai meta pagonoun mou eipan na alla3w video renderer alla den eftia3e ti allo na kano? telos 3.Den mboro me tipota na ri8miso to xeiristirio ths skystar prepei na vlepei to mataki pou einai sthn seiriaki ti prepei ani3a to winlrc alla den vgazw akri euxaristo!!
manik Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Geia exw kambosa problems ta opoia einai 1.Iparxei kapoio programma to opoio na deixnei poso sima travaw apo ton doriforo? Όλα τα προγράμματα δείχνουν π.χ. στο ProgDVB File->Property και βλέπεις Video και Audio Bitrate.Επίσης στο AltDVB Device->Ηardware και βλέπεις στο Transport size και speed. 2.Kapoia kanalia eixa 3anapei oti douleuoun gia 10 sec kai meta pagonoun mou eipan na alla3w video renderer alla den eftia3e ti allo na kano? Κοίτα το Τimeshift. Στο ProgDVB->Settings->Audio and Video->TimeShift Buffer να είναι επιλεγμένο το Ιn file C:\ProgDVB\timeshift.dat αλλά αν έχεις δεύτερο σκληρό δίσκο βάλτον σε αυτόν καλύτερα. telos 3.Den mboro me tipota na ri8miso to xeiristirio ths skystar prepei na vlepei to mataki pou einai sthn seiriaki ti prepei ani3a to winlrc alla den vgazw akri euxaristo!! Για να δουλέψει το r/c θέλουμε: To Winlirc' date=' το αρχείο technisat.cf το οποίο περιγράφει τα κουμπιά του r/c στο winlirc και το οποίο εγκαθιστάται μαζί με το DVBViewer TE που υπάρχει στο cd της SS2. Αφού ανοίξεις το Winlirc και το ματάκι είναι γκρίζο στην μπάρα πατάς διπλό κλικ πάνω του και πας στο Configure και επιλέγεις τις ρυθμίσεις ανάλογα .Εδώ οι δικές μου.Το technisat.cf βρίσκεται στο φάκελο \Program Files\DVBViewer TE\ εξ' ορισμού. Μετά θα πας στο ProgDVB->Settings->Controls και θα βάλεις τα πλήκτρα που θες, αλλά επειδή υπάρχουν ήδη, αν σε βολεύουν άστα όπως είναι αλλιώς επέλεξε τα όπως θες εσύ.Στο AltDVB πας Settings->Winlirc τσεκάρεις το Enable WinLirc και βάζεις απο κάτω τα κουμπιά. Αν έχεις firewall π.χ. Zonealarm θα σου βγάλει μήνυμα για το Winlirc και θα πρέπει να το αφήσεις να παίρνει τα σήματα.Μπορείς να βάλεις ακόμα το winlirc στο startup folder ώστε να εκκινεί με τα Win. Αυτά. :grin: :grin:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.