_DiMoN_ Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Σου διαφεύγει το εξής δεξί click-> Channel Property -> Update -> Ok
madjim1984 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Εψαξα σημερα να βρω τον hispa αλλα δεν τα καταφερα!Μπορει να μου πει καποιος ποσες μοιρες πρεπει να εχω το πιατο μου και προς τα που κοιταει;Για τον hotbird ειναι νοτιοανατολικα και για τον hispa νοτιοδυτικα αλλα δεν το πετυχα βοηθηστε γιατι σπασαν τα νευρα μου!
Tetix Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Χμμ, σκέφτομαι τρελά να αρχίσω για να σετάρω κάτι τέτοιο και είμαι διατεθειμένος να φάω χρόνο... α) Να διαβάσω όλες τις απαντήσεις πρώτα? ή β) Να αρχίσω π.χ. από τον Ιανουάριο του 2005? Υπάρχει κάποιος συνοπτικός οδηγός μέσα στις απαντήσεις? Απλά να ξέρω κ θα τον βρω
madjim1984 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 διαβασα οτι για τον hispa το πιατο πρεπει να ειναι σχεδον καθετο τα λενε σωστα;
sotos65 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 @madjim1984 Σύμφωνα με τον πίνακα στόχευσης δορυφόρων που έχουν τα "Δορυφορικά Νέα" για να βρεις τον Hispasat στη Χαλκίδα πρέπει να στρίψεις το κάτοπτρο στις 244°αζιμούθιο/ένδειξη πυξίδας (ή με απλά λόγια 64° νοτιοδυτικά) και η ανύψωση πρέπει να είναι 20,42°. Αν το κάτοπτρο είναι offset τότε θα είναι σχεδόν κάθετο ή μπορεί να δίνει την εντύπωση ότι γέρνει και προς τα κάτω! Παρεμπιπτόντως στη Χαλκίδα δεν γίνεται να έχεις τον Hotbird νοτιοανατολικά, είναι κι αυτός 13,5° δυτικότερα του Νότου. @Tetix 1)αν δεν βαρεθείς 2)αν θυμάμαι πρέπει να υπάρχουν σε κάποιες σελίδες συνοπτικές οδηγίες. Επίσης μπορείς να διαβάσεις/ζητήσεις βοήθεια και στα http://www.sdtv.gr/ και http://www.satleo.gr/ τα οποία έχουν forum ειδικά για δορυφορικά.
madjim1984 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Sotos μαλλον μπερδευτηκα!Παλι καλα που μου το ειπες γιατι αυριο θα εψαχνα τον Ηιspa απο την αλλη μερια!!
sotos65 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Και κάτι ακόμα madjim, για να κάνεις λήψη με σταθερό κάτοπτρο τον Hispasat, πρέπει να στρίψεις και το lnb με τη φορά των δεικτών του ρολογιού περίπου 49° (το λεγόμενο skew), διαφορετικά θα έχεις μεγάλες απώλειες σήματος και να μη μπορείς να τον πιάσεις ακόμα κι αν τον έχεις κεντράρει τέλεια!
madjim1984 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Δεν μπορεσα παλι να τον βρω ημουνα 2 ωρες στην ταρατσα και εβαλα παλι τον hotbird!Τον Hotbird τον βρισκω αμεσως οποτε ή στοχευα σε λαθος θεση ή το FastSatFinder0981 που το κατεβασα για την skystar δεν εχει hispasat ή φταει το διπλανο σπιτι που μου κρυβει ολο το νοτιοδυτικο μερος!Εχει καποιος καμια ιδεα ή να τα παρατησω;
sotos65 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Το FastSatFinder0981 το κατέβασα κι εγώ μόλις πριν μερικές ώρες για δοκιμή κι απ' ότι βλέπω στο satellite.ini ψάχνει τον Hispasat με τα παρακάτω στοιχεία, [Hispasat1B/1C/1D 30.0w]=11535v24500; Τη συχνότητα αυτή (11535V) δεν την πιάνω καθόλου μάλλον λόγω ιδιατερότητας της δέσμης εκπομπής στην οποία βρίσκεται, οπότε πιθανόν το ίδιο να συμβαίνει και σε σένα. Δοκίμασε να βάλεις τη παρακάτω συχνότητα 11851H, 27500 που είναι από τις πιο ισχυρές τουλάχιστον σε μένα. Κάνε edit το satellite.ini και άλλαξε τα στοιχεία του hispasat με τη παρακάτω γραμμή, και κάνε μια προσπάθεια ακόμα [Hispasat1B/1C/1D 30.0w]=11851h27500;
s.xaris Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 apo doriforo mporo na kano downloding?kserei kanis?xriazete kanena programa?
mangrill Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 Bgeike neo S2emu 1.17 anoigei kai ta digital+ apo astra.egw to ebala kai paizei kanonika.dokimasa na dw an anoigei kanalia apo to canal digital kai enw deixnei oti ola einai kala (key k.t.l.) kai paei na paixei mou petaei error o progdvb kai kleinei.sto debug pantws leei oti ftaei to neo S2emu.dll opote anamenome fix...as to dokimasei kai kaneis allos na mas pei.
mangrill Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 Bgeike neo S2emu 1.17 anoigei kai ta digital+ apo astra.egw to ebala kai paizei kanonika.dokimasa na dw an anoigei kanalia apo to canal digital kai enw deixnei oti ola einai kala (key k.t.l.) kai paei na paixei mou petaei error o progdvb kai kleinei.sto debug pantws leei oti ftaei to neo S2emu.dll opote anamenome fix...as to dokimasei kai kaneis allos na mas pei.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.