NMaverick Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Αν δεν δίνεις λεπτομέρειες...... πως να σου απαντήσουμε;Δεν μένουμε και στην πολυκατοικία σου!!! :razz: :razz: Ε, μα ρε παιδιά σας είπα ότι δεδομένα είχα. :-? 1. Πολυκατοικία με 25 διαμερίσματα 2. Υπάρχει καλωδίωση για TV-Radio και μια που λέει ο κατασκευαστής ότι είναι για δορυφορική (υποθέστε ότι όντως είναι) και δεν ξέρω αν και κατά πόσο γίνεται (και πόσο κοστίζει) μια τέτοια εγκατάσταση. Τώρα να πάρω το περιοδικό το ήξερα και εγώ (χωρίς παρεξήγηση :-P ). Πάντως σε ευχαριστώ, ήσουν ο μόνος που μου απάντησες. :razz:
Angeldust Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Γεια σας κ απο μενα' date='εχω διαβασει καμια 60ρια σελιδες απο το θεμα αλλα εχω καναδυο αποριουλες. 1)Καταρχην εχει σημασια που κοιταει το πιατο?Μενω Θεσσαλονικη στο ΠΑΜΑΚ διπλα κ εχω ενα μπαλκονι που κοιταει προς βαρδαρη πολυ καθαρα κ ενα αλλο που βλεπει απο την αλλη πλευρα αλλα ειναι κλειστο(σε αλανα).Καποιοι μου ειπαν οτι το δικο τους βλεπει προς χορτιατη αλλα μερικα αλλα που ειδα βλεπουν προς την αναποδη.Ταρατσα αποκλειετε δεν γινετε να βαλουμε γιατι δεν ειμαστε ιδιοκτητες. 2)εχει επανω το πιατο τπτ μοιρογνωμιο για να βλεπω τις μιρες ι οχι?Πως θα μετρησω ποσες μοιρες γυρναει?[/quote'] Den 8a mporeseis na kaneis douleia etsi.. xreiazesai pediometro. Akoma kai misi moira na xaneis stin stoxeush, den 8a blepeis tipota. Dokimase pantws, den exeis na xaseis tipota. An 8eleis na sto pw kai mpakalistika, to diko mou to piato koitaei pros... Peraia
manik Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Ε' date=' μα ρε παιδιά σας είπα ότι δεδομένα είχα. :-? 1. Πολυκατοικία με 25 διαμερίσματα 2. Υπάρχει καλωδίωση για TV-Radio και μια που λέει ο κατασκευαστής ότι είναι για δορυφορική (υποθέστε ότι όντως είναι) και δεν ξέρω αν και κατά πόσο γίνεται (και πόσο κοστίζει) μια τέτοια εγκατάσταση. Τώρα να πάρω το περιοδικό το ήξερα και εγώ (χωρίς παρεξήγηση :-P ). Πάντως σε ευχαριστώ, ήσουν ο μόνος που μου απάντησες. :razz:[/quote'] Στην πρίζα που έχει τα βύσματα για TV-RADIO έχει τρίτο για δορυφορικό;Αν έχει τότε πιθανότατα όπως σου είπα στο προηγούμενο post ίσως έχει μπει διανεμητής στην ταράτσα στο πλυσταριό, κάπου τελωσπάντων και θα χρειαστεί εγκατάσταση του πιάτου και σύνδεσή του επ' αυτού. Αυτό είναι το βασικό και μεγάλη λεπτομέρεια θα έλεγα. Αν δεν υπάρχει διανεμητής χρειάζονται πιο πολλά έξοδα.Θα χρειαστείς σίγουρα τεχνικό για να γίνει η εγκατάσταση. Δεν είναι κάτι απλό. Το περιοδικό στο ανέφερα για να πάρεις μια ιδέα του τι θα χρειαστεί να γίνει στην εγκατάσταση της πολυκατοικίας σου.Εξάλλου δεν είμαστε επαγγελματίες, χομπίστες είμαστε και δεν τα ξέρουμε όλα.
NMaverick Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Στην πρίζα που έχει τα βύσματα για TV-RADIO έχει τρίτο για δορυφορικό;Αν έχει τότε πιθανότατα όπως σου είπα στο προηγούμενο post ίσως έχει μπει διανεμητής στην ταράτσα στο πλυσταριό' date=' κάπου τελωσπάντων και θα χρειαστεί εγκατάσταση του πιάτου και σύνδεσή του επ' αυτού. Αυτό είναι το βασικό και μεγάλη λεπτομέρεια θα έλεγα. Αν δεν υπάρχει διανεμητής χρειάζονται πιο πολλά έξοδα.Θα χρειαστείς σίγουρα τεχνικό για να γίνει η εγκατάσταση. Δεν είναι κάτι απλό.Το περιοδικό στο ανέφερα για να πάρεις μια ιδέα του τι θα χρειαστεί να γίνει στην εγκατάσταση της πολυκατοικίας σου.Εξάλλου δεν είμαστε επαγγελματίες, χομπίστες είμαστε και δεν τα ξέρουμε όλα.[/quote'] Για να είμαι πιο ακριβής η πολυκατοικία (μόνο τα σαλόνια) έχουν 2 μπρίζες του τύπου TV-Radio (2 βύσματα η κάθε μία). Στην ταράτσα εκεί που βγαίνουν τα καλώδια για τις κεραίες (χτες τα είδα) βρήκα πολλά στον αέρα χωρίς να κουμπώνουν πουθενά. Τώρα στα κουμπωμένα παρατήρησα περίπου 5 κουτάκια σαν διακλαδωτές με 5-6 βύσματα στον καθένα. Και εγώ χομπίστας είμαι παιδιά, θα φέρω μάλλον καποιον να δει και να μου δώσει προσφορά. Περίπου στα 500 ευρώ το εκτιμώ από μια έρευνα αγοράς που έκανα με ενισχυτές όμως και διανεμητές μέσα. BTW, το ProgDVB πρέπει να το ανοίξω 2 φορές για να μου παίξει. Έχει κανένας άλλος παρόμοιο πρόβλημα;
dwarves Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 .....BTW' date=' το ProgDVB πρέπει να το ανοίξω 2 φορές για να μου παίξει. Έχει κανένας άλλος παρόμοιο πρόβλημα;[/quote'] exw kai egw to idio provlhma... kati prepei na paizei me tous codecs...giati h ss2 deixnei oti exei shma kanonika... (oi bares sto katw meros tou progdvb...exoun shma...) den to exw psaksei poio poly...se fresh instalation ton xp...mou douleue mia xara...meta omws apo kapoia instalation pou ekana...thelei pali 2 fores gia na anoiksei... :?
TeoNOKIA Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Είναι πρόβλημα των drivers 4.3.0. Με τους 4.2.11 παίζει μια χαρά!
yorgosd Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Paidia opoios mporei as mou steilei ena pm gia to pou mporo na katevaso to s2emu kai to yankee mazi me ta softcam!!!Sas parakalo opoios mporei as voithisei.thanx
Kraig_Titus Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Αν δεν κανω λαθος πολλοι απο εδω εκαναν τη στοχευση μονοι τους.Ενα απλο satfinder δεν αρκει δλδ?
TeoNOKIA Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Αν δεν κανω λαθος πολλοι απο εδω εκαναν τη στοχευση μονοι τους.Ενα απλο satfinder δεν αρκει δλδ? Για μικρά πιάτα είναι μια χαρά το satfinder. Για πιάτα >2μ χρειάζεται πεδιόμετρο.
mike_rho Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 gia sas paidia. kserete an iprxi kapio site pou na exei taktika enimeromeno tis sixnotites diladi ta transponder tou hotbird gia to progdvb "0130.ini" ???? thanks
manik Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 gia sas paidia. kserete an iprxi kapio site pou na exei taktika enimeromeno tis sixnotites diladi ta transponder tou hotbird gia to progdvb "0130.ini" ???? thanks http://joshyfun.cjb.net/ http://www.kingofsat.net/gr/freqs.php?pos=13.0E
_DiMoN_ Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Έχω ένα πρόβλημα θέλω να δω ένα feed που είναι εδώ Eutelsat W1 (10.0°E) Frequency: 11111 - Pol: V - SR: 11111 - FEC: 3/4 Category: Non spécifié Transmitted in: MPEG-2 4:2:0 (PAL) Τι κάνω τώρα, αυτός ο δορυφόρος είναι ο Hotbird??? Με το FastSatFinder βρίσκει σε 3 θέσεις τον δορυφόρο... Αφού τον βρω τι κάνω μετά στο ProgDVB?
zois_gr Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 Τα κατάφερα.... pos ta kataferes afou den iparxi kanali se tetia sixnotita . sinithos sto site pou to vrikes otan grafoun tetia sixnotita pio kato kanoun kai tin erotisi ti theloun. min berdevese! ! ! ! !
_DiMoN_ Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 Ναι μετά από λίγο έδωσε τον αγώνα του ΠΑΟ με κανονικές συχνότητες και σε άλλον δορυφόρο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.