Mr Wireless Δημοσ. 24 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2005 Μπορει να γινει card σεαρινγκ με Skystar2? Τι χρειαζεται (εκτος απο ADSL?)
manik Δημοσ. 24 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2005 Μπορει να γινει card σεαρινγκ με Skystar2? Τι χρειαζεται (εκτος απο ADSL?) Γίνεται αλλά επειδή το θέμα αφορά πειρατικά και λοιπά και είναι παράνομο δεν θα πάρεις απάντηση εδώ. Ψάξε στο Google για το θέμα.
zois_gr Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 ton agona pao-thrilo gia elada tha to exi to supersport1. gia ektos eladas kai olon ton kozmo ERT DORIFORIKI. i ert doriforiki exi pari ta dikeomata tou panathinaikou entos edras. to mono pou den kseroume ine an tha metadidi zontana i me kathisterisi dio oron?
NMaverick Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Καλώς σας βρήκα. Παρακολουθώ τα posts σας εδώ και λίγο καιρό. Η ερώτησή μου είναι απλή. Στην νεόδμητη πολυκατοικία που μένω ο κατασκευαστής επιμένει ότι έχει περάσει καλώδια για κεντρικά TV-RADIO και SAT γραμμή. Τι χρειαζόμαστε και πόσο περίπου κοστίζει μαζί με τα υλικά και την εγκατάσταση για τα FTA κανάλια ενός δορυφορικού πιάτου (ίσως 1,20-1,40 με 2 LNB για Astra-Hotbird); Η πολυκατοικία είναι 5όροφη με 5 διαμερίσματα ανά όροφο=25 διαμερίσματα σύνολο στην Αθήνα. Μπορεί να γίνει SAT-Ready η πολυκατοικία αγοράζοντας μετά ο κάθε ένοικος τον δικό του αποκωδικοποιητή (FTA μόνο ή οποιονδήποτε άλλο); Πάντως εγώ ατομικά έχω ήδη το πιάτο του Lidl 40cm και έχω 60% σήμα από τον Hotbird και με την Skystar 2 κάνω θαύματα. Το μόνο κακό είναι οτι κουνιέται σαν μπαλαρίνα. Θα με συνέφερε ως προς την ποιότητα του σήματος (το 40αρι πιάτο είναι συνθετικό!) να βάλω ένα πιο σταθερό 80αρι αλουμινίου ή να κρατήσω το ίδιο; Συγγνώμη αν κούρασα. Nick Maverick
tzinos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 gia osous endiaferontai shmera sto sport tv ston hispasat exei filiko milan - chelsea kai meta thn matchara santos - corinthians (epishs sto kanali rede record FTA)
satgrekco Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 gia sosti enimerosi pano sta doriforika rixte kai mia matia edo
Super Moderators billdanos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Super Moderators Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Πολύ καλή η σελίδα. Δυστυχώς το satfinder το δίνουν σε συσκευασία των 100 τεμαχίων To Vrhka sto Radio Katouma (Plateia Klauthmonos) sta 17 Euro.
NMaverick Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Σε συνοικιακό το βρήκα 16 ευρώ. Σχετικά με το προηγούμενο post μου δεν γνωρίζει κανένας να μου απαντήσει;
manik Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Σχετικά με το προηγούμενο post μου δεν γνωρίζει κανένας να μου απαντήσει; Πάρε το περιοδικό TV SAT το οποίο έχει ένα άρθρο σχετικά με κεντρική εγκατάσταση σε πολυκατοικία. Λογικά αν έχει μπει διανομέας στην ταράτσα που κατεβάζει ταυτόχρονα το σήμα της επίγειας και δορυφορικής κεραίας στα διαμερίσματα θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε και να συνδέσετε το πιάτο μόνο πάνω στον διανομέα.
manik Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Thanks, an kai parapomph... :???: Αν δεν δίνεις λεπτομέρειες...... πως να σου απαντήσουμε; Δεν μένουμε και στην πολυκατοικία σου!!! :razz: :razz:
Kraig_Titus Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Γεια σας κ απο μενα,εχω διαβασει καμια 60ρια σελιδες απο το θεμα αλλα εχω καναδυο αποριουλες. 1)Καταρχην εχει σημασια που κοιταει το πιατο?Μενω Θεσσαλονικη στο ΠΑΜΑΚ διπλα κ εχω ενα μπαλκονι που κοιταει προς βαρδαρη πολυ καθαρα κ ενα αλλο που βλεπει απο την αλλη πλευρα αλλα ειναι κλειστο(σε αλανα).Καποιοι μου ειπαν οτι το δικο τους βλεπει προς χορτιατη αλλα μερικα αλλα που ειδα βλεπουν προς την αναποδη.Ταρατσα αποκλειετε δεν γινετε να βαλουμε γιατι δεν ειμαστε ιδιοκτητες. 2)εχει επανω το πιατο τπτ μοιρογνωμιο για να βλεπω τις μιρες ι οχι?Πως θα μετρησω ποσες μοιρες γυρναει?
Mark100 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 1. Σαφώς και έχει. Πρέπει να βλέπεις το δορυφόρο που θέλεις να πιάσεις. 2. Ναι.
Kraig_Titus Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 thnx,αν μπορει καποιος απο θεσσαλονικη ας μου πει που κοιταει το πιατο του προς βαρδαρη,χορτιατη....(hotbird,astra).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.