Προς το περιεχόμενο

Δορυφορική τηλεόραση στο PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

TeoNOKIA

Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος έχω την υποψία ότι μπορείς να αγοράσεις και σε ποσότητα του ενός από μαγαζί που κάνει μεταπώληση ειδών της tele (συνήθως μαγαζιά με ηλεκτρονικά εξαρτήματα) απλός σε λίγο μεγαλύτερη τιμή πχ.15 ευρώ.

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

An endiaferei kanena, idios paixtes tou stoixhmatos

Brondby-Midtjylland molis arxizei, live feed

Intelsat 10-02 / Thor 2&3 (1.0°W)

Frequency: 11526 - Pol: V - SR: 6111 - FEC: 3/4

Transmitted in: MPEG-2 4:2:0 (PAL)

Δημοσ.

dite sto 16E filika

milan-inter-juve

Channel data : 16e,10990 h,12800,in 422

Channel Name : ITA 102 TELESPAZIO (vpid 3602 apid 3604)

Date :20/07

Time : 19:27

Sat Name : Eutelsat W2

Sat Pos : 16.0°E

Event Type : Football: Trofeo Tim (triangular Inter-Milan-Juventus)

Δημοσ.

Προς Linux users:

Εβαλα linux πριν μερικές μέρες σε εναν δεύτερο δίσκο που είχα και καθόταν. Το έχω στήσει μια χαρά, κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα. Πως μπορώ μεσα απο X-Windows να χρησιμοποιώ την Skystar2? Υπάρχει κάποιο ανάλογο πρόγραμμα με το ProgDVB? Κάπου διάβασα για το mythTV αλλά δεν έβγαλα άκρη.. γίνεται τίποτα μ'αυτό?

Δημοσ.

Ποιά διανομή Linux έχεις;

Εγώ δεν έχω δοκιμάσει τίποτε προς το παρον αλλά τις επόμενες 4 μέρες πιστεύω να το έχω έτοιμο.(θέλω να κάνω compile τον νέο kernel πρώτα)

Υπάρχει και το kvdr αλλά δεν γνωρίζω αν κάνει για τα γνωστά κόλπα. :rolleyes:

Δημοσ.

Το Ubuntu έχω, την SkyStar την αναγνωρίζει κανονικά, το θέμα είναι να βρούμε και κανα προγραμματάκι που να κάνει τα γνωστά "κολπα" και να δουλεύει και με το LIRC. Αν καταφέρω και το κάνω και αυτό, τερμα τα Windows. Παιχνίδια δεν παίζω πλέον αλλωστε, ο μόνος λόγος που με κρατάει είναι το Satellite. Αν καταφέρεις πάντως κάτι είτε με το MythTV είτε με το kvdr ενημέρωσε με...

Δημοσ.

hi paidia..eimai kainourgios sto forum..diabasa tis protes 20 selides..ginetai me ton parapanw eksoplismo na pianei i doriforiki kai sto pc alla kai stin tileorasi? kai an nai..se kali poiotita?

Δημοσ.

Ginete me to tv out tis kartas grafikwn sou.Enoeite oti stin tv kai sto pc tha blepeis tautoxrona to idio kanali afou tha exeis ena mono dekti.

H poiotita eksartatai kiriws apo to poso kali einai i karta grafikwn sou.

Δημοσ.
hi paidia..eimai kainourgios sto forum..diabasa tis protes 20 selides..ginetai me ton parapanw eksoplismo na pianei i doriforiki kai sto pc alla kai stin tileorasi? kai an nai..se kali poiotita?

Γίνεται αλλα χρειάζεσαι και ειδικά LNB που να βγάζουν 2 εξόδους το καθένα. Η μια θα καταλήγει στο PC και η άλλη στον αποκωδικοποιητή στην τηλεόραση. Αλλιώς γίνεται μέσω του TV-Out της κάρτας γραφικών αλλά περιορίζεσαι στο οτι 1) Πρέπει να είναι ανοιχτό το PC oταν θέλεις να δεις κάτι στην τηλεόραση

2) Οτι κανάλι βλέπεις στον υπολογιστή, αυτό θα βλέπεις και στην τηλεόραση (μπορείς βέβαια μέσω του Alt-DVB να βλέπεις διαφορετικά κανάλια αρκεί να βρίσκονται στον ίδιο transponder αλλα και παλι και αυτό είναι περιοριστικό)

Γνώμη μου είναι, αν θέλεις να βλέπεις και στην τηλεόραση να πάρεις εναν φτηνο αποκωδικοποιητή να κάνεις την δουλειά σου και να μην εχεις προβλήματα με Tv-Out και τα σχετικα..

Δημοσ.

Nova mono me kanoniki sindromi.Dekti den einai anagi na pareis ayton pou dinei i nova.

An twra baleis skystar2 sto pc sou tote prepei na pareis kai enan programmer pou tha ton xrisimopoieis gia na diabazei tin karta tis nova.Ola ta ala(cam emulation) ta afineis sto software.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...