vrof Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Γεια σας. Ξέρει καάποιος να μου πει πως να μετρατρέψω αρχεία mpa (mpeg audio) σε mp3;; Γράφω μουσική από sat-radio και θέλω να τα γράφω σε CD
coffeex Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 vrof rikse mia matia edw http://www.riverpast.com/en/support/tutorials/convert/mpa/mp3.php
dipsa Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Γεια σας.Ξέρει καάποιος να μου πει πως να μετρατρέψω αρχεία mpa (mpeg audio) σε mp3;; Γράφω μουσική από sat-radio και θέλω να τα γράφω σε CD vrof, Εγώ το κάνω ακόμη παραδοσιακά πάντως, άν και ασχολούμαι πολύ καιρό με το 'άθλημα'.. Άν έχεις παρατηρήσει τα πιό πολλά δορυφορικά μουσικά κανάλια "ανακυκλώνουν" το πρόγραμμά τους. Έτσι, άν έχεις γράψει ένα 10ωρο πρόγραμμα mpa, (βάλε να γράφει και φύγε....) άντε να βρείς 4 - 5 καλά καινούργια κομματάκια για γράψιμο. Ενώ γίνεται η αναπαραγωγή του γραμμένου mpa από το Media Player, γράφω σε real time με το πρόγραμμα της κάρτας ήχου, απ΄ευθείας σε wav τα κομμάτια που μου αρέσουν. Είναι κουραστικό, αλλά το καλό με αυτή τη μέθοδο είναι ότι μπορείς κατόπιν να επεξεργαστείς τα κομμάτια (fade-in , fade- out, normalize, equalize ) με έναν καλό wave editor.. Μετά, μπορείς να τα κάψεις σε CD ή να τα μετατρέψεις σε mp3 (razorlame).....
sil_unique Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 vrof' date=' Εγώ το κάνω ακόμη παραδοσιακά πάντως, άν και ασχολούμαι πολύ καιρό με το 'άθλημα'.. Άν έχεις παρατηρήσει τα πιό πολλά δορυφορικά μουσικά κανάλια "ανακυκλώνουν" το πρόγραμμά τους. Έτσι, άν έχεις γράψει ένα 10ωρο πρόγραμμα mpa, (βάλε να γράφει και φύγε....) άντε να βρείς 4 - 5 καλά καινούργια κομματάκια για γράψιμο. Ενώ γίνεται η αναπαραγωγή του γραμμένου mpa από το Media Player, γράφω σε real time με το πρόγραμμα της κάρτας ήχου, απ΄ευθείας σε wav τα κομμάτια που μου αρέσουν. Είναι κουραστικό, αλλά το καλό με αυτή τη μέθοδο είναι ότι μπορείς κατόπιν να επεξεργαστείς τα κομμάτια (fade-in , fade- out, normalize, equalize ) με έναν καλό wave editor.. Μετά, μπορείς να τα κάψεις σε CD ή να τα μετατρέψεις σε mp3 (razorlame).....[/quote'] απλά το ανοίγεις με το winamp και διαλέγεις plug ins-> output -> disk writer πατάς play και στο κάνει στη στιγμή wav
marios1957 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Ναι,αρκεί να έχεις "παρυσφρύσει" στο χρόνο,για να προλάβεις να τα ξεσκαρτάρεις... Έγραψα ένα σαρανταοχτάωρο(ναι,σερί δύο μέρες εγγραφή) αφιέρωμα στα oldies και το έσβησα στην πρώτη βδομάδα επεξεργασίας που ασχολήθηκα.... Μου ρούφηξε όλη μου τη δραστηριότητα.Καλά είναι να λέμε "πατάς ένα κουμπί",αλλά κάποιο δάχτυλο πρέπει να πατήσει κάποιο κουμπί κάποια ώρα,εις βάρος κάποιας άλλης δραστηριότητας.
coffeex Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Κυκλοφορούν και 64bit beta drivers της SkyStar2 για AMD 64 "beta version for AMD64 Processor DVB SkyStar Team No tested Using for your risk !" @ dvdskystar
coffeex Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Kserei kaneis pws mporw na balw ypotitlous se mpg kai meta na to grapsw se dvd; Exw grapsei apo to progdvb se pva thn tainia "Dont Be A Menace" yparxoun ellhnikoi ypotitloi; Pws mporw na to kanw dvd me ypotitloys; xrhsimopoiw to dvd-lab pro.
tzinos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 gia tous beta drivers autous prepei na exeis leitourgiko 64bit h apla amd 64?? giati exo amd 64 alla se xp kai skeftomai na dokimaso tous kainourious dirvers
DIMERR Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Kserei kaneis pws metatrepoume ta arxeia *.ts pou grafei to altdvb se *.avi h *.mpeg??
kostasbm Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 xerei kaneis h exoterikh usd skystar se ti timh paizei?? skeptomai na th balo sto laptop me ena programmataki gia na ritmizo tis keraies kai na mh koybalao dekth kai tv 7 intses stis taratses filika
dwarves Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 xerei kaneis h exoterikh usd skystar se ti timh paizei?? skeptomai na th balo sto laptop me ena programmataki gia na ritmizo tis keraies kai na mh koybalao dekth kai tv 7 intses stis taratses filika http://www.dvbshop.net/product_info.php?cPath=1_10&products_id=207 prosthese kai ta metaforika...gyro sta 25 euro....
dwarves Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Kserei kaneis pws metatrepoume ta arxeia *.ts pou grafei to altdvb se *.avi h *.mpeg?? gia des auto to programmataki... dvr-studio.... info... edw... http://www.videohelp.com/tools?tool=DVR-Studio
aliakas Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Ειμαι FUN του μηχανοκινητου Πια καναλια δειχνουν F1 WRC MOTO GP Δεν εχω Νova και λειτουργω το ProgdvB ΤNX
dwarves Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 MOTO GP deixnoun ta eurosport.... F1 exei ypothei pali... edw... http://64.77.87.5/sport/F1.html gia WRC den kserw... nomizw to AB moteurs check epeishs kai to TVN turbo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.