Προς το περιεχόμενο

Δορυφορική τηλεόραση στο PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.

Ξέρει καάποιος να μου πει πως να μετρατρέψω αρχεία mpa (mpeg audio) σε mp3;;

Γράφω μουσική από sat-radio και θέλω να τα γράφω σε CD

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Γεια σας.

Ξέρει καάποιος να μου πει πως να μετρατρέψω αρχεία mpa (mpeg audio) σε mp3;;

Γράφω μουσική από sat-radio και θέλω να τα γράφω σε CD

vrof,

Εγώ το κάνω ακόμη παραδοσιακά πάντως, άν και ασχολούμαι πολύ καιρό με το 'άθλημα'..

Άν έχεις παρατηρήσει τα πιό πολλά δορυφορικά μουσικά κανάλια "ανακυκλώνουν" το πρόγραμμά τους. Έτσι, άν έχεις γράψει ένα 10ωρο πρόγραμμα mpa, (βάλε να γράφει και φύγε....) άντε να βρείς 4 - 5 καλά καινούργια κομματάκια για γράψιμο.

Ενώ γίνεται η αναπαραγωγή του γραμμένου mpa από το Media Player, γράφω σε real time με το πρόγραμμα της κάρτας ήχου, απ΄ευθείας σε wav τα κομμάτια που μου αρέσουν.

Είναι κουραστικό, αλλά το καλό με αυτή τη μέθοδο είναι ότι μπορείς κατόπιν να επεξεργαστείς τα κομμάτια (fade-in , fade- out, normalize, equalize ) με έναν καλό wave editor..

Μετά, μπορείς να τα κάψεις σε CD ή να τα μετατρέψεις σε mp3 (razorlame).....

Δημοσ.
vrof' date='

Εγώ το κάνω ακόμη παραδοσιακά πάντως, άν και ασχολούμαι πολύ καιρό με το 'άθλημα'..

Άν έχεις παρατηρήσει τα πιό πολλά δορυφορικά μουσικά κανάλια "ανακυκλώνουν" το πρόγραμμά τους. Έτσι, άν έχεις γράψει ένα 10ωρο πρόγραμμα mpa, (βάλε να γράφει και φύγε....) άντε να βρείς 4 - 5 καλά καινούργια κομματάκια για γράψιμο.

Ενώ γίνεται η αναπαραγωγή του γραμμένου mpa από το Media Player, γράφω σε real time με το πρόγραμμα της κάρτας ήχου, απ΄ευθείας σε wav τα κομμάτια που μου αρέσουν.

Είναι κουραστικό, αλλά το καλό με αυτή τη μέθοδο είναι ότι μπορείς κατόπιν να επεξεργαστείς τα κομμάτια (fade-in , fade- out, normalize, equalize ) με έναν καλό wave editor..

Μετά, μπορείς να τα κάψεις σε CD ή να τα μετατρέψεις σε mp3 (razorlame).....[/quote']

απλά το ανοίγεις με το winamp και διαλέγεις plug ins-> output -> disk writer

πατάς play και στο κάνει στη στιγμή wav

Δημοσ.

Ναι,αρκεί να έχεις "παρυσφρύσει" στο χρόνο,για να προλάβεις να τα ξεσκαρτάρεις...

Έγραψα ένα σαρανταοχτάωρο(ναι,σερί δύο μέρες εγγραφή) αφιέρωμα στα oldies και το έσβησα στην πρώτη βδομάδα επεξεργασίας που ασχολήθηκα....

Μου ρούφηξε όλη μου τη δραστηριότητα.Καλά είναι να λέμε "πατάς ένα κουμπί",αλλά κάποιο δάχτυλο πρέπει να πατήσει κάποιο κουμπί κάποια ώρα,εις βάρος κάποιας άλλης δραστηριότητας.

Δημοσ.

Kserei kaneis pws mporw na balw ypotitlous se mpg kai meta na to grapsw se dvd;

Exw grapsei apo to progdvb se pva thn tainia "Dont Be A Menace" yparxoun ellhnikoi ypotitloi; Pws mporw na to kanw dvd me ypotitloys; xrhsimopoiw to dvd-lab pro.

Δημοσ.

xerei kaneis h exoterikh usd skystar se ti timh paizei??

skeptomai na th balo sto laptop me ena programmataki gia na ritmizo tis keraies kai na mh koybalao dekth kai tv 7 intses stis taratses

filika

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...