Προς το περιεχόμενο

Δορυφορική τηλεόραση στο PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Apo pou mporw na agorasw enan programmer(ellada) kai poia plugins 8a xreiastw na balw sto ProgDvb gia na leitourgisei; Skeftomai na parw karta Nova, poso einai h mhniaia syndromh;

εγώ πουλώ το δικό μου όσο το πήρα από γερμανία χωρίς τα μεταφορικά αφού δεν το χρειάζομαι πλέον.

μιλάμε πάντα για το Infinity USB Unlimited: http://www.wbe.dk/default.asp?show=productsdetail&ProductID=11

Δημοσ.

Γεια σας . Εχω αγορασει το dvbviewer και θα ηθελα αν μπορειτε να μου λυσετε το εξης προβλημα . Που τοποθετουμε το s2emu ωστε να το δει το προγραμμα ? Στο root ή στο plugin δεν το βλεπει ενω αντοιστοιχα το progdvb δουλευει κανονικα.

Ευχαριστω

Δημοσ.

ilvou afou exeis to progdvb ti to kaneis to dvbviewer??opws eipe kai o coffeex den ginete na deis kleidwmena kanalia me to dvbviewer xrisimopoiwntas kapoio plugin opws s2emu.....

an thes kapoio enalaktiko programa apo to progdvb iparxei to altdvb kai pola ala....

Δημοσ.
Γεια σας . Εχω αγορασει το dvbviewer και θα ηθελα αν μπορειτε να μου λυσετε το εξης προβλημα . Που τοποθετουμε το s2emu ωστε να το δει το προγραμμα ? Στο root ή στο plugin δεν το βλεπει ενω αντοιστοιχα το progdvb δουλευει κανονικα.

Ευχαριστω

Google το SoftCSA plugin και θα το βάλεις στο plugin directory και μετά θα φτιάξεις ένα directory στο root που θα το ονομάσεις MDplugins και θα πετάξεις τα αρχεία του s2emu εκέι μέσα και θα σου δουλέψει. Τραβάει μερικά κολλήματα βέβαια αραιά και που στα κλειδωμένα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...