Προς το περιεχόμενο

Δορυφορική τηλεόραση στο PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

παιδια μολις εγινα και εγω κατοχος μιας skystar2 με hotbird kai συντομα astra

κατεβασα το progdvb και το yanksee kai to downloader 2.8. εκανα το αρχειακι με τα keys αλλα μου φαινεται οτι αποδικοποιει λιγα καναλια

μηπως εχω κανει κατι λαθοσ? το αρχειο ειναι 19 kbyte. αν μπορει καποιοσ να στειλει το δικο του αν εχει περισσοτερα θα τον ευχαριστουσα πολυ. υπαρχει καπου καμια ενεργη λιστα ωστε να βλεπουμε ποια καναλια αποδικοποιουνται?

Δημοσ.
παιδια μολις εγινα και εγω κατοχος μιας skystar2 με hotbird kai συντομα astra

κατεβασα το progdvb και το yanksee kai to downloader 2.8. εκανα το αρχειακι με τα keys αλλα μου φαινεται οτι αποδικοποιει λιγα καναλια

μηπως εχω κανει κατι λαθοσ? το αρχειο ειναι 19 kbyte. αν μπορει καποιοσ να στειλει το δικο του αν εχει περισσοτερα θα τον ευχαριστουσα πολυ. υπαρχει καπου καμια ενεργη λιστα ωστε να βλεπουμε ποια καναλια αποδικοποιουνται?

tha sou protina na vgalis tin yankse kai na valis to s2emu ine pio kalo kata ti gnomimou.http://www.dvbskystar.com/

Δημοσ.

lathos sto sdtv to leei.

Το γερμανικό κανάλι Sat 1 θα μεταδώσει σήμερα για πρώτη φορά στην στα χρονικά της Ευρώπης τον τελικό του Champions League μεταξύ της Λίβερπουλ και της Μίλαν σε HDTV. Για την μετάδοση του παιχνιδιού θα χρησιμοποιηθούν δύο HD-βαν με εξοπλισμό της Sony. Ωστόσο για την HDTV-λήψη είναι απαραίτητος και ο κατάλληλος εξοπλισμός. HDTV-Receiver και HDTV-Display

einai anoixto auto to sat1 kai pou? nomizo astra, pao na tsekaro

Δημοσ.

Εγώ τον είδα τον αγώνα χθες ολόκληρο σχεδόν στο Sat1 αλλά δεν ήταν σε καμμιά περίπτωση HDTV. Για του λόγου το αληθές κάντε μια σύγκριση με το HD Forum (στον Hotbird) και θα καταλάβετε την διαφορά και τι πάει να πει HDTV...

Δημοσ.
Εγώ τον είδα τον αγώνα χθες ολόκληρο σχεδόν στο Sat1 αλλά δεν ήταν σε καμμιά περίπτωση HDTV. Για του λόγου το αληθές κάντε μια σύγκριση με το HD Forum (στον Hotbird) και θα καταλάβετε την διαφορά και τι πάει να πει HDTV...

α ρε AngelDust κρίμα! έχασες την πρώτη πανευρωπαϊκή προβολή HIGH DEFINITION!!!!!

καλά ποιός σου έιπε να το δείς στο SAT1?????

το κανάλι που έδειχνε σε high definition ήταν το ProSieben HD και όχι το SAT1...

κρίμα γιατί ήταν ότι καλύτερο έχω δεί μέχρι σήμερα!

HD & AC3 ήχος! και η εικόνα φυσικά όπως και εσύ λές σαν να βλέπεις το HD Forum!

Δημοσ.

μπορω να ρωτησω με τι βλεπατε high definition εννοοω με τι οθονη η τηλεοραση??

φιλικα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...