Προς το περιεχόμενο

Δορυφορική τηλεόραση στο PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για τους fans της Eurovision:

πολύ καλή ποιότητα εικόνας (υψηλό bitrate) έχει το αυστριακό ORF1 και ήχο Dolby Digital (stereo 256 Kbps). Καλή ποιότητα, αλλά λίγο χειρότερη, έχει και το γερμανικό Das Erste (ARD). Ακόμα για όσους δε μπορέσουν να παρακολουθήσουν ζωντανά το διαγωνισμό, το γερμανικό EinsMuXx (από ARD) θα μεταδώσει σε μαγνητοσκόπηση πέρίπου στις 12:50 το βράδυ και την Κυριακή το πρωί στις 9. Καλούτσικη ποιότητα έχουν και τα ελβετικά TSR1 και SF1.

Αυτά.

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ πάντως τον έγραψα τον διαγωνισμό από την ΝΕΤ μέσω ProgDVB και ετοιμάζομαι να γράψω ένα σούπερ DVD. :razz: :razz: :razz:

Δημοσ.
Εγώ πάντως τον έγραψα τον διαγωνισμό από την ΝΕΤ μέσω ProgDVB και ετοιμάζομαι να γράψω ένα σούπερ DVD. :razz: :razz: :razz:

τι σούπερ DVD να γράψεις από τo χάλια 4:3 video της NET, με τον επίσης χάλια ήχο? εγώ το είδα στο κανάλι 1 του ARD και ήταν η μέρα με την νύχτα με το Ελληνικό.

ήχος superb και video 16:9! έτσι για να γεμίζει όλο το πανί. κρίμα που δεν το έγραψα.

επειδή όμως έγραψα ένα κομμάτι όποιος θέλει μπορεί να περάσει να δούμε το video της ΝΕΤ και μετά του ARD για να καταλάβει για τι διαφορά μιλάμε.

BTW γιατί το έγραψες από NET που είναι καρα-συμπιεσμένο και NOVA, και δεν το έγραφες από το FTA ΕΡΤ-SAT ?

Δημοσ.

re paidia pws ginete sto ProgDVB na exw xalia eikona kai na kolaei sinexeia kai sto Dvbviewer na ta blepw ola kanonika???Ebala codecs (Cyberlink) ebala kati allous tis N-vidia ta idia...Mipws na balw to Alt-dvb kai pou tha to brw??Sto scaistar.com piga na to katebasw kai to eklase...plz help!!!

Δημοσ.
re paidia pws ginete sto ProgDVB na exw xalia eikona kai na kolaei sinexeia kai sto Dvbviewer na ta blepw ola kanonika???Ebala codecs (Cyberlink) ebala kati allous tis N-vidia ta idia...Mipws na balw to Alt-dvb kai pou tha to brw??Sto scaistar.com piga na to katebasw kai to eklase...plz help!!!

πήγαινε στο http://www.dvbskystar.com/ downloads και θα τα βρείς όλα. το scaistar.com είναι αντιγραφή του πρώτου, το έχω γράψει και σε άλλο post.

Δημοσ.

Kapetanakos exeis balei thn teleutaia ekdosh toy ProgDvb;

Egw antimetwpizw to eksis problhma opote bazw codec gia cyberlink h intervideo mou bgazei mhnyma oti den bre8hke! yparxei kapoia lysh;

Δημοσ.
Kapetanakos exeis balei thn teleutaia ekdosh toy ProgDvb;

Egw antimetwpizw to eksis problhma opote bazw codec gia cyberlink h intervideo mou bgazei mhnyma oti den bre8hke! yparxei kapoia lysh;

υπάρχει η λύση να φτιάξεις δικό σου Graph File με βάση τα Codecs που έχεις στο σύστημα σου.

το ProgDVB έχει πρόγραμμα που το κάνει αυτό.

θέλει λίγο ψάξιμο όμως.

Δημοσ.

basika kai mena mou exoun spasei ta neura ta kolhmata. to polsat sport, ta cabo kai pola alla kanalia olo mikrokolhmata kanoun. Omos ti ftaiei, to progdvb, to codec,to shma h to idio to kanali???? Dioti shma ston hotbird einai full, to codec den nomizo na pezei rolo mias kai me alla codec se orismena kanalia kanei ta idia kolhmata. Ara h ftaei to progdvb h ta idia ta kanalia.

Δημοσ.

Παιδιά έχω το εξής πρόβλημα.'Εγραψα thn EUROVISION απο το ARD 1 σε mpg απο την skystar2 και ενώ το βλέπω σε εκπληκτικη ποιότητα ήχου και εικόνας όταν το περνάω σε dvd, μέσα απο το ulead media factory, αναπαράγεται απο επιτραπέζιο dvd δύσκολα πιξελίαζει κ τελικά παγώνει και σταματάει.Όμως αυτό το dvd παίζει καλά μόνο στον υπολογιστή.Να σας πώ πώς όταν το περνάω το αρχικό βίντεο mpg στο nero κατα την διαδκωδικοποίηση παρουσιάζει error και σταματάει!!KAMMIA BOHΘEIA??????????????

Δημοσ.

passenger57 h lysh sto problhma sou logika prepei na einai ena programma pou onomazetai DVDPatcher, eixa diabasei ena afieroma kapote sto Hitech oti xreiazetai gia na kaneis patch ta mpg prin ta peraseis se Dvd

Δημοσ.

Εγώ έχω ένα άλλο πρόβλημα, το έγραψα από το ORF1 αλλά δυστηχώς σε 3-4 σημεία η εικόνα αλλάζει format και από 16:9 που είναι όλη την διάρκεια γίνεται 4:3, ευτυχώς όμως έγραφα σε PVA, έτσι όταν έκανα demux μου τα χώριζε, κι όταν άλλαζε format άλλαζε τα αρχεία...

Πως μπορώ όμως να τα μετατρέψω τα κομμάτια που είναι 4:3 σε 16:9 ... ????

Διότι έκανα το εξής PVA demux, Mpeg2Schnitt, IFOedit αλλά ο Player αλλά επειδή η αρχή είναι σε 4:3 βγάζει και όλο το τελικό αρχεία σε 4:3

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...