Προς το περιεχόμενο

Δορυφορική τηλεόραση στο PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@coffeex,

Υπάρχει pci κάρτα που σου δίνει δύο παράλληλες (e-shop, κόστος περίπου 16 ευρώ).

Σε μένα δουλεύει, πάνω σε αυτή τη κάρτα, το remote cοntrol της SS2. Σε ένα φίλο όμως που έχει κάνει το ίδιο δεν δουλεύει. Άρα είναι θέμα δοκιμής.

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ektos apo SS2 etimazome na agoraso eksoplismo gia tin doriforiki. Se paleotera posts ida katapliktikes times gia piato lnb ktl. Kata poso isxioun akoma autes? Opios gnorizi sites na kitakso i magazia na paro til, as mou stili pm pls.

Euxaristo ek ton proteron.

Δημοσ.

ΟΥΦ!... :shock: :shock:

Επιτέλους τελείωσα την ανάγνωση των 177 σελίδω μετά από αρκετές ημέρες - χμμμμμ.... - μάλλον βδομάδες.

Αρχίζω και βλέπω πως η λύση της λήψης στο PC δορυφορικής τηλεόρασης είναι αρκετά πρακτική. Ωστόσο ήθελα να ρωτήσω κάποιον αν έχει υλοποιήσει μοίρασμα της δορυφορικής τηλεόρασης σε ασύρματο δίκτυο.

Ποιό είναι το σκεπτικό μου;

Ήθελα να βλέπω τη δορυφορική στην plasma στο σαλόνι του σπιτιού μου από το PC. Επειδή δε γνωρίζω τις ακριβείς προδιαγραφές της SS2, ρωτάω μήπως κάποιος από όλο το πλήθος εδώ μέσα έχει υλοποιήσει κάτι σαν αυτό που έχω στο μυαλό μου.

Σαν ιδέα νομίζω πως ακούγεται αρκετά "εξωτική" και ίσως αυτό και μόνο αυτό αποβεί μοιραίο ώστε να μείνω στην αρχική μου σκέψη και να πάρω μικρά δορυφοράκια και να στέλνω τη δορυφορική από το παραδοσιακό κανάλι (Echostar -> PC, μέσω media extender ή κάτι παρόμοιου).

Όποιος έχει κάτι να προτείνει θα με βοηθούσε πάρα πολύ.

Δημοσ.
@zois_gr

Τα ίδια μου είπε και ένας γνωστός που ψιλοασχολείται με home theaters άλλα δεν μου εξήγησε πως την ανάλυση 1920 την ανοίγει μια οθόνη των 1280. Απλά για εγκυκλοπαιδική γνώση θέλω να το καταλάβω.

Επίσης οι πλάσμα που κυκλοφορούν στην αγορά θα είναι συμβατές με την επερχόμενη ψηφιακή μετάδοση;

αν δεν έχεις ποτέ ακούσει για το λεγόμενο DOWNSCALE, κάνε μια μικρή έρευνα στο Google και θα βρείς πολλά άρθρα για το πώς γίνεται αυτό.

Δημοσ.

Downscaling, έτσι παίζουν και πολλοί προβολείς HD υλικό, ενώ δεν υποστηρίζουν την ανάλυση...

Μάλιστα κάπω ετσι δουλεύει και η Native ανάλυση σε σχέση με την Maximum..

Δημοσ.

Επιτέλους τελείωσα την ανάγνωση των 177 σελίδω μετά από αρκετές ημέρες - χμμμμμ.... - μάλλον βδομάδες.

filemou akrivos afto pou thes na kanis kano ego .diladi meso tou pc kai me ss2 vlepo stin plazma.

lipon afto pou ekana ine to eksis

katarxin alaksa karta grafikon evala mia me dvi out kai tin sindesa me tin plazma, ean i plazma den exi dvi out ala vga gia pc opos to dikomou evala enan metatropea apo dvi se vga (6 euro)

kai meta kanis klono tin ikona stin othoni tou pc kai stin plazma .

aplos otan thes na dis stin plazma kanis tin plazma kiria othoni

gia pio kala (epidi i karta pou evala den ine kai apo tis pio akrives fx 5500)

pistevo na sou ine aplo.

gia oti ales apories edo imaste......

Δημοσ.

filemou akrivos afto pou thes na kanis kano ego .diladi meso tou pc kai me ss2 vlepo stin plazma.

lipon afto pou ekana ine to eksis

katarxin alaksa karta grafikon evala mia me dvi out kai tin sindesa me tin plazma' date=' ean i plazma den exi dvi out ala vga gia pc opos to dikomou evala enan metatropea apo dvi se vga (6 euro)

kai meta kanis klono tin ikona stin othoni tou pc kai stin plazma .

aplos otan thes na dis stin plazma kanis tin plazma kiria othoni

gia pio kala (epidi i karta pou evala den ine kai apo tis pio akrives fx 5500)

pistevo na sou ine aplo.

gia oti ales apories edo imaste......[/quote']

το να κάνεις κλώνο την οθόνη είναι λάθος τακτική επειδή είτε στην μια είτε στην άλλη θα έχεις λάθος ανάλυση και επίσης ζορίζεις την κάρτα χωρίς κάποιον λόγο βάζοντάς την να κάνει render 2 desktops.

στις πιο καινούργιες κάρτες με latest drivers θα δείτε ότι υπάρχει επιλογή για EXTENDED DESKTOP.

με αυτό τον τρόπο δεν χαλάς την ανάλυση του desktop στο PC και φυσικά προσαρμόζεις την ανάλυση της Plasma ή του οποιοδήποτε άλλου μέσου χρησιμοποιείς για να προβάλεις το extended desktop. και εννοείτε ότι ελευθερώνεις πόρους στην κάρτα.

Δημοσ.

το να κάνεις κλώνο την οθόνη είναι λάθος τακτική επειδή είτε στην μια είτε στην άλλη θα έχεις λάθος ανάλυση και επίσης ζορίζεις την κάρτα χωρίς κάποιον λόγο βάζοντάς την να κάνει render 2 desktops.

στις πιο καινούργιες κάρτες με latest drivers θα δείτε ότι υπάρχει επιλογή για EXTENDED DESKTOP.

με αυτό τον τρόπο δεν χαλάς την ανάλυση του desktop στο PC και φυσικά προσαρμόζεις την ανάλυση της Plasma ή του οποιοδήποτε άλλου μέσου χρησιμοποιείς για να προβάλεις το extended desktop. και εννοείτε ότι ελευθερώνεις πόρους στην κάρτα.

ego exo perasi tous telefteus drivers tis ge force 71.84

pezmou an afta enois? i mipos exoune vgi pio kenouria

kai to EXTENDED DESKTOP den ksero pou na ta vro.help.

gia na dokimaso kai na po entiposis.

kai den ksero an i fx 5500 to exi.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...