bend Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Έβαλα το dvbviewer pro v3 και έχω μείνει μ@@@@ς με το σύνολο των μενού που έχει και με το φοβερό osd. Κατάφερα να του περάσω και το s2emu αλλά μου τα χαλάει στο moter. Ενώ του πέρασα το plugin του mibi 1.8 και το αναγνωρίζει δεν εκτελεί αυτόματα τις εντολές για να κινήσει το μοτέρ, πρέπει να το κάνω χειροκίνητα. Εδώ μου τα χαλάει γιατί δεν μπορώ να το λειτουργήσω με το remote. Με το Girder λέτε να μπορώ να ελέγχω το plugin του diseqc 1.2; Πάντως όποιος έχει σταθερό πιάτο πιστεύω ότι θα τρελαθεί με το πόσο ποιό όμορφο είναι από το progdvb. Αν και δεν έχω βάλει MCE νομίζω ότι είναι και media center program γιατί βλέπεις φώτο, ακούς μουσική, βλέπεις dvd, σου δείχνει το καιρό και πολλά άλλα.
Kapetanakos Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 paidia psixremia xalarwste.Zois eida se ena pairiodiko ena lnb onomati big sat bs 205 thoribo 03 kai einai diplo gia astra kai hotbird.ti gnomi exeis??
aktiZol Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 an mou pis kai pou menis tha sou po ego meta . ante mi sou tinaksi to spiti mazi me tin mixanisou m@@@@a. zois_gr άστον τόσο είναι το μυαλό του τόσα γράφει...
aktiZol Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 paidia psixremia xalarwste.Zois eida se ena pairiodiko ena lnb onomati big sat bs 205 thoribo 03 kai einai diplo gia astra kai hotbird.ti gnomi exeis?? kapetanako αυτό που λές είναι το λεγόμενο μονομπλόκ. προσωπικά δεν έχω ακούσει καλά λόγια για τα μονομπλόκ! τώρα για το συγκεκριμένο δεν γνωρίζω...
zois_gr Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 paidia psixremia xalarwste.Zois eida se ena pairiodiko ena lnb onomati big sat bs 205 thoribo 03 kai einai diplo gia astra kai hotbird.ti gnomi exeis?? oute ego ton exo akousta .ala apo timi poso exi??? simfono me ton aktizol pezmou apo pio periodiko na tou rikso ia matia .
zois_gr Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 mpori na voithisi kanenas giati exo spasi to kefali kai den vgazo akri den mporo na valo mand C sto alt dvb. epigon voithia giati tin kiriaki exi polous agones anglias kai thelo na ta vgalo se dio tv.
tzinos Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 2 nea kanalia sto tv cabo, fox kai fox live. Ti programa tha exoun den ksero pantos to fox deixnei tora to Young Frankenstein me ton gene wilder, klassikh komodia tou 74 kai to fox life bazei synexeia diafimhseis gia amerikanikes seires typou JOEY, aly mc beal... Pantos os onoma ta fox chanels fainontai promising.
tzinos Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 zois mou xes steilei kana message sto yahoo? giati nomizo oti esbisa kati protou to diabaso!
passenger57 Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 παιδιά τους τελευταίους drivers της skystar 2 που θα τους βρούμε? Γιατί έω σοβαρό πρόβλημα με το νέο μου pc...μου κάνει πουτάνα τον ήχο.Και στην ον μπόρντ και στην live! .Έχει παρατηρήσει κανει κάτι παρόμοιο?
aktiZol Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Εχθές αγόρασα το DVB Viewer το οποίο είναι απλά το καλύτερο DVB πρόγραμμα που έχω δοκιμάσει μέχρι σήμερα. Έχει την καλύτερη εικόνα, κάνει τα λιγότερα freezes, δέχετε κανονικά όλα τα plugins και έχει το καλύτερο OSD που έχω δεί. Μπορώ να πώ ότι είναι πιο όμορφο και από του Dreambox. Για αυτόν τον λόγο αναβάθμισα το GIRDER αρχείο που είχα φτιάξει το οποίο υποστήριζε Mediacenter και ProgDVB. Τώρα πλεόν υποστηρίζει και το DVB Viewer Pro 3.1 Για το αρχείο εδώ: http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=800074&postcount=2464 (xtcpc.zip)
TeoNOKIA Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 παιδιά τους τελευταίους drivers της skystar 2 που θα τους βρούμε? Γιατί έω σοβαρό πρόβλημα με το νέο μου pc...μου κάνει πουτάνα τον ήχο.Και στην ον μπόρντ και στην live! .Έχει παρατηρήσει κανει κάτι παρόμοιο? Από εδώ man Και εδώ συλλογή από παλιούς και νέους
coffeex Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Απαιτήσεις Pc για HDTV με Skystar 2 -Τελευταίους drivers της Skystar 2 -Ανάλυση οθόνης τουλάχιστον 1280x1024 με 24bit color depth. -Windows 2003Pro,Server (Sp4) -Windows Xp Pro,Home (Sp1+) -Cpu Pentium4 ή AthlonXp 2400 και πάνω. -Κάρτα Γραφικών 3d με Mpeg2 Hardware Acceleration Γενικά εγκατάσταση των τελευταίων drivers για κάρτες Skystar2,Ήχου,Γραφικών.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.