Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Παιδιά μήπως ξέρετε shop που να πουλάνε lnb και συγκεκριμένα το invacom single 0.3 στην πραγματική τιμή του?
aktiZol Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Τι εννοείς πραγματική τιμή του? Στην Νέα Ιωνία έχει ο Technotel τα Sharp γύρω στα 20-25 ευρώ και στα Πατήσια ο Γκάγκας τo Invacom γύρω στα 30 ευρώ.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Εννοώ ένα μαγαζί με τιμές normal, όχι ο ένας να το έχει 30? και ο άλλος να βαράει κανονιές και να το δίνει 100
aktiZol Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Εννοώ ένα μαγαζί με τιμές normal, όχι ο ένας να το έχει 30? και ο άλλος να βαράει κανονιές και να το δίνει 100 Η απόκλιση που σου είπα ήταν της τάξης των 5 ευρώ και όχι τον 70 που αναφέρεις. Τέλος θα έπρεπε να είσαι πιο ευγενικός όταν κάποιος καταναλώνει τον χρόνο του για να σου απαντήσει.
aktiZol Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Πότε σε έθιξα ρε παλικάρι και δεν το ξέρω? σου έδωσα μια απάντηση, take it or leave it, τώρα σχόλια περιττά περί του τι ζήτησες δεν έχουν νόημα. αν θές πάρε τα ποδαράκια σου και πήγαινε σε κανά μαγαζί να μάθεις τιμές, εκεί με εθίξες. σου είπα 2 φθηνά μαγαζιά τα οποία τα έψαξα. έσυ από ότι φαίνεται βαριέσαι να το κάνεις αυτό. οπότε τουλάχιστον μην αντ-απαντάς σε ειρωνικό ύφος..
dipsa Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Σχετικά με HDTV Τί λέει αυτό ? Ξέρεις κανείς τίποτα περισσότερο ? Νωρίς είναι βέβαια.. "Only on Premiere: All matches of the 2006 FIFA World Cup live Licence agreement with Infront finalised / All World Cup matches for the first time also in HDTV / Dedicated 24 hours World Cup channel / FIFA Confederation Cup and Group draw also live."
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Ναι, δεν το 'ξερα να τρέχω να γυρνάω τα μαγαζιά με τη σειρά! Εγώ ρώτησα κόσμια μήπως κάποιος άνθρωπος ήξερε να μου πει, αλλά φαίνεται ότι τρώγεσαι με τα ρούχα σου ή θες απλά να αυξήσεις τα post σου, φαινόμενο συνήθες
dantouan Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Ποιος ο λογος φιλε που θελεις συγκεκριμενα invacom ???
aktiZol Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 πρώτα από όλα κρίμα που έχασα τον χρόνο μου να σου απαντήσω στην αρχική σου ερώτηση. Ναι' date=' δεν το 'ξερα να τρέχω να γυρνάω τα μαγαζιά με τη σειρά![/quote'] όχι θα γυρνάμε εμείς για σένα.. Εγώ ρώτησα κόσμια μήπως κάποιος άνθρωπος ήξερε να μου πει, αλλά φαίνεται ότι τρώγεσαι με τα ρούχα σου ή θες απλά να αυξήσεις τα post σου, φαινόμενο συνήθες να αυξήσω τα post μου? μα καλά πόσο χρονών είσαι 15? edited by adams Xαρακτηρισμοι και προσωπικες επιθεσεις απαγορευονται.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 edited by adams Τετοιοι χαρακτηρισμοι δεν επιτρεπονται. Την επομενη φορα δε θα ειμαι ελαστικος.
Zoltanrap Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 xaxaxaxaaxaxaxaxaaxxa....Arxisane oi zestess...axaxxaxaxa
aktiZol Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Κυκλοφόρησε το νέο Fast Sat Finder 0.98.1 και το DVB Portal 1.4. Για όσους δεν γνωρίζουν το DVB Portal μπορεί να συνεργαστεί και να δώσει δορυφορική είκονα στο κέλυφος των Windows Media Center 2005. Διαβάστε εδώ : http://www.dvbportal.de/
zois_gr Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Σχετικά με HDTVΤί λέει αυτό ? Ξέρεις κανείς τίποτα περισσότερο ? Νωρίς είναι βέβαια.. "Only on Premiere: All matches of the 2006 FIFA World Cup live Licence agreement with Infront finalised / All World Cup matches for the first time also in HDTV / Dedicated 24 hours World Cup channel / FIFA Confederation Cup and Group draw also live." rikse mia matia sto hellas sat2 to hd1 ala oxi apo tis 6 to apogevma mexri 1 ti nixta ine klidomeno. aksizi o kopos.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.