Προς το περιεχόμενο

Δορυφορική τηλεόραση στο PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

paidia kalimera .Katarxin eimai neos xristis .tha ithela na rwthsw an ginetai na blepv filmnet supersport estw mono iho kai pvs? exv pc exw apokodikopoihth. Mporv kai apo thn thleorash kai pws? h mono apo to pc kai pws?

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
paidia kalimera .Katarxin eimai neos xristis .tha ithela na rwthsw an ginetai na blepv filmnet supersport estw mono iho kai pvs? exv pc exw apokodikopoihth. Mporv kai apo thn thleorash kai pws? h mono apo to pc kai pws?

Λάθος φόρουμ, λάθος τόπικ.

Δεν ξέρω αν παρατήρησες ότι το τόπικ λέγετε "Doryforikh thleorash sto PC".

Δημοσ.

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι, υπάρχει δορυφορική κάρτα στο pc ισάξια σε δυνατότητες (ή και καλύτερη) με ενα dreambox? και ποιά κάρτα είναι αυτή?

Δημοσ.

Παιδιά κάποιος να ξέρει σε ποιο κανάλι μπορούμε να δούμε την παρουσίαση του xbox360?Άυριο είναι 12 του μηνός...Ωρα δεν ξέρω...

Δημοσ.
exw mia skystar2 kai molis mou hrthe kai ena dreambox 500-s ... sorry alla mono isiaksia de einai h ss2 ... to dm500 rox

και τελικά ποιό είναι το συμπέρασμά σου?

Δημοσ.

Εχει φτιάξει κανείς graph file με ffdshow+dscaler για το progdvb και πώς? Ή χρησιμοποιείτε τον elecard codec?

Γιατί όταν επιλέγω από τα settings > directshow > ffdshow+moonlight αντί για elecard η εικόνα γίνεται πολύ καλύτερη ως προς την ανάλυση αλλά από κίνηση είναι χάλια...

Δημοσ.
Εχει φτιάξει κανείς graph file με ffdshow+dscaler για το progdvb και πώς? Ή χρησιμοποιείτε τον elecard codec?

Γιατί όταν επιλέγω από τα settings > directshow > ffdshow+moonlight αντί για elecard η εικόνα γίνεται πολύ καλύτερη ως προς την ανάλυση αλλά από κίνηση είναι χάλια...

Δεν γνωρίζω και πολλά από τους codecs, αλλά προχτές που εγκατέστησα τον ffdshow είδα ότι έχει τόσες πολλές ρυθμίσεις που μπορείς να κάνεις στην εικόνα ότι θέλεις. Εγώ έπαιξά λίγο με το deinterlancing και με το blur και η εικόνα ήταν φοβερή αλλά ο επεξεργαστής εκτινάχθηκε στο 60% (AMD64 3200).

Όπως σου είπα όμως δεν έχω ασχοληθεί ποτέ μου με codecs και τις ρυθμίσεις τις έκανα στην τύχη, σίγουρα κάποιος που γνωρίζει θα μπορεί με το συγκεκριμένο codec να ζωγραφίσει.

Δημοσ.

Σίγουρα οι δυνατότητες του ffdshow είναι πρακτικά απεριόριστες. Το θέμα μου όμως δεν είναι τόσο η ρύθμιση του ίδιου του ffdshow όσο η δημιουργία ενός ολοκληρωμένου graph file για το χειρισμό της εικόνας και του ήχου από το progdvb.

Δημοσ.

to symperasma mou einai oti to dm 500 einai ena kouti pou doulevei xwris na kremaei , exei mia xara ellinika, allazei poli grhgora ta kanalia, exei sovaro EPG, grafei se samba exei 15% kalitero sima apo thn ss2 kai alla polla.

Gia to saloni einai oti prepei.

Me thn ss2 + progdvb + ffdshow katafera na parw thn telia eikona me resize sta 1280x1024 + 3ddenoise HQ + sharp (kai 100% thn cpu tou athlon) alla den glitosa kremasmata , xalia remote grafei opws thelei oti thelei kai alla tetoia kala.

Opote gia teliko symperasma exoume:

Dreambox gia ayton pou den thelei na paideythei poli poli kai na exei kati pou den spasei den xalaei

SS2 mono gia ayton pou exei oreksh na thn balei se ena dynato p4 (gia to ss3) kai na bgalei panw apo 1000 grames se plasma h provolea

Ayta ta oliga

Δημοσ.

Επειδή και εγώ έχω DM500-S και SS2 θα συμφωνήσω μαζί σου αλλά όχι απόλυτα.

Θέλω να συμπληρώσω ότι η SS2 δεν ευθύνεται για το κακό OSD του ProgDVB!

Και θα σου δώσω ένα παράδειγμα.

Αν αγοράσεις το DVB Viewer θα δείς ότι το OSD και το EPG του είναι πολύ καλύτερο από του DM500.

H SS2 έχει το μεγάλο ατού ότι μπορεί να υποστηρίξει HDTV! και ότι κυκλοφορούν πιο γρήγορα updates για τα emuls, ενώ το DM500 έχει το φοβερό πλεονέκτημα του της πολύ γρήγορης αλλαγής καναλιών.

Τέλος το DM500 τα πάει καλύτερα με το buffering των καναλιών (τα κανάλια δεν lag-άρουν σχεδόν ποτέ).

Υ.Γ. μεγάλο μείον του DM500 είναι ότι δεν έχει digital output για το video την στιγμή που δίνει optical για τον ήχο.

Δημοσ.

Δεν κάνει κάποιος ένα post με photo να δουμε λίγο την ποιότητα;

Διαβάζω αυτά που γραφεταί και αναβάλω συνέχεια την αγορά της Skystar2.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...