Προς το περιεχόμενο

Δορυφορική τηλεόραση στο PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άσχετο ποιο είναι το καλύτερο σύστημα κωδικοποίησης από πλευράς δυσκολίας να σπάσει. Το Irdeto2 ή to Videoguard? Γνωρίζει κανείς αν έχουν σπάσει?

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Siga mhn gyrisoun kai se Nintendo :-)

diko exis aplos update ta kanalia thelan. tora ine ok.

thanks file.

zois_gr τι σχέση έχει η παράθεση με την απάντησή σου ακόμη το ψάχνω :grin:

νέα λίστα με κανάλια Channel List for ProgDVB (4.51.3) by DVB SkyStar Team :

>http://www.dvbskystar.com/download/click.php?id=50

Δημοσ.
Παιδιά το Final Four θα το καλύωει το Nba Tv σίγουρα;

mallon gero apo oti akoustike apo ta paidia edw mesa.alla to sigourw einai pos to exeis to Supersport.

Δημοσ.
Άσχετο ποιο είναι το καλύτερο σύστημα κωδικοποίησης από πλευράς δυσκολίας να σπάσει. Το Irdeto2 ή to Videoguard? Γνωρίζει κανείς αν έχουν σπάσει?

File gia na katalaveis panw kati paizei.den kserw an parakoloutheis kairo to forum alla to irdeto2 den exei spasei (blepe nova se auto to systima)twra merikoi dektes exoun tin dinatotita na to kanoun alla den eimai sigouros kalitera na rwtiseis ena atomo pou na exei dreambox isws se katatopisei.gia videoguard oute auta einai diskola.opos palieotera eitan adynaton na doume sega2 kai na pou spasane ta xristougena.

Δημοσ.
zois_gr τι σχέση έχει η παράθεση με την απάντησή σου ακόμη το ψάχνω :grin:

νέα λίστα με κανάλια Channel List for ProgDVB (4.51.3) by DVB SkyStar Team :

>http://www.dvbskystar.com/download/click.php?id=50

ixa grapsi oti girisan se nds telika imoun lathos aplos ithele update i sixnotita kai tora ine ok.

Δημοσ.

Τελικά η Skystar2 που έχει το e-shop περιλαμβάνει remote-control ή οχι? Επικοινώνησα μαζί τους και μια μου έλεγαν το ένα μια το άλλο.. Την έχει παρει κανείς να μας πει τί παίζει?

Δημοσ.
Τελικά η Skystar2 που έχει το e-shop περιλαμβάνει remote-control ή οχι? Επικοινώνησα μαζί τους και μια μου έλεγαν το ένα μια το άλλο.. Την έχει παρει κανείς να μας πει τί παίζει?

το http://www.technotel.gr/ το δίνει 100% με χειριστήριο γιατί τον έχω ρωτήσει..

Δημοσ.

Έχει τηλεκοντρόλ :) Την πήρε ένας φίλος μου χ8ες.

Δημοσ.

nai! einai me remote control....

Δημοσ.

Παιδιά γεια σας. Εδω και καιρό ψιλοπαρακαλουθούσα το συγκεκριμένο θέμα, αλλά εχθες το πήρα απόφαση και διάβασα και τις 166 σελίδες (χθες και σήμερα τελείωσα!).

Παντρεύομαι το Σεπτέμβριο και φτιάχνω το σπίτι που θα μείνω. Στο σαλόνι λοιπόν θα έχω μια 29" τηλεόραση CRT, για απλό viewing επίγειας τηλεόρασης, και για home cinema viewing θα βάλω εναν Infocus 4805 Projector με ενα πανί 1.80χ1.80.

Μέχρι εδώ είμαι off topic...

Με ενδιαφέρει λοιπόν η κατασκευή ενος HTPC με μια Skystar2, απο το οποίο μέσω της DVI εξόδου της κάρτας γραφικών, θα δίνω σήμα στη DVI θύρα του Projector και να βλεπω δορυφορικά κανάλια.

Τώρα για ελληνικά κανάλια μέσω δορυφόρου, έχω απο γνωστό μου την πληροφορία πως γίνεται με τον Dreambox που έχει (μην γράφω λέξεις κλειδιά, όπως το μοίρασμα ας πούμε μεσω διαδικτύου). Αν βέβαια κάποιος γνωρίζει οτι γίνεται και με τη skystar (πολύ τίμια καρτούλα) δεν θα είχα πρόβλημα αν έμπαινε στον κόπο να μου πει 2 πραγματα μέσω πμ.

Το θέμα για το οποίο γράφω δημόσια είναι το εξής. Με προβληματίζει περισσότερο απ'όλα η επιλογή πιάτου (μέγεθος, σταθερό ή κινούμενο) και εφόσον λυθεί αυτό προφανώς θα λυθεί και το επόμενο πρόβλημα, του πόσα LNB πρέπει να βάλω. Φαντάζομαι αν βάλω κινητό πιάτο θα χρειάζομαι ενα LNB μόνο αφού θα μπορώ να κινούμαι απο τον ενα δορυφόρο στον άλλο. Σε διαφορετική περίπτωση θα χρειαστώ τουλάχιστον 2, για ASTRA & Hotbird. Αν βάλω 3, μπορώ να πιάνω τον Hispasat για τον οποίο λέτε πολύ καλά λόγια? Και ρωτάω αν μπορώ, γιατί θα πρέπει το πιάτο π.χ. να είναι σταθερό και δεν γνωρίζω με τις γωνίες αν υπάρχει συνδυασμός με σταθερό πιάτο και διαφορετικό στήσιμο των LNB να πιάνεις και τους 3 συγκεκριμένους "ταυτόχρονα".

Να πω οτι είμαι ανάμεσα απο 1.2 με 1.4μ πιάτο.

Παιδιά ευχαριστώ όσους κάνατε τον κόπο να με διαβάσετε. Θα τα λέμε συχνά απο δω και μπρος είμαι σίγουρος.

Φιλικά

Γιάννης

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...