zois_gr Δημοσ. 29 Απριλίου 2005 Δημοσ. 29 Απριλίου 2005 canal+nl ta misa kanalia girisan se irdeto2 kai se liges meres tha akolouthisoun kai ta ala. sky italia ta kanalia pou vriskounte sti sixnotita 12731 girisan se nds wxoune mini ta discaveri kai kapia mousika se sega2 akoma.
2431969 Δημοσ. 29 Απριλίου 2005 Δημοσ. 29 Απριλίου 2005 geia sas re paidia an mporeite na boithisete exei kalws!!! exw problhma den mporw na metatrepsw tis tainies apo mpg se dvd an mporeite kai kserete boithiste me. euxistw ek twn proterwn
ionikaras Δημοσ. 29 Απριλίου 2005 Δημοσ. 29 Απριλίου 2005 Φίλε 2431969 δοκίμασε το TMPGEnc 3.0 XPress ή το TMPGEnc DVD Author 1.6
aktiZol Δημοσ. 29 Απριλίου 2005 Δημοσ. 29 Απριλίου 2005 Πρόσφατα αγόρασα ένα κουτί για το PC προκειμένου να μπορώ να το έχω στο σαλόνι μου σαν Home Theater PC (HTPC). Το κουτί που πήρα ήταν το DIGN HV5 από την IUneed (για όσους δεν το ξέρουν μπορούν να το δούν εδώ: http://www.iuneed.com/hv5.html). Το PC συνδέθηκε με τον projector και βοηθητικά με μια οθόνη. Βέβαια το main screen πλέον για μένα είναι ο projector και γι'αυτό τον λόγο γεννήθηκε και η ανάγκη να μπορώ να το λειτουργώ με remote control. Ψάχνωντας για κάποιο generic πρόγραμμα που να υποστηρίζει οποιοδήποτε remote control για πολλαπλά προγράμματα βρήκα το Girder (δείτε εδώ: http://www.promixis.com/products.php?section=girder) το οποίο είναι ένα πρόγραμμα το οποίο μπορεί και "προγραμματίζει" το χειριστήριο για κάθε ένα πρόγραμμα ξεχωριστά. Μέχρι στιγμής έχω φτιάξει δυο GML αρχεία' date=' ένα για το κέλυφος των Windows Media Center 2005 και ένα για το ProgDVB. Το πρόβλημα είναι ότι κάθε φορά που θές το Girder να φωρτώνει το αρχείο που έχει τις ρυθμίσεις π.χ. του ProgDVB, την ίδια στιγμή δεν μπορεί να παίξει το Media Center και αντίστροφα. Για αυτόν τον λόγο έχω αρχίσει και φτιάχνω ένα ακόμη GML αρχείο το οποίο θα είναι γενικού χειρισμού και το οποίο θα ενσωματώνει τα αρχεία των άλλων προγραμμάτων σε ένα, σε μορφή GROUP ώστε να μπορεί κάποιος από το remote να αλλάζει GROUP που θέλει να παίζει εκείνη την στιγμή (π.χ. πατώντας το "1" να φωρτώνει τις ρυθμίσεις του Media Center, πατώντας το "2" να φωρτώνει τις ρυθμίσεις του ProgDVB κτλ.) Εάν κάποιος άλλος χρειάζετε τα GML αρχεία που έφτιαξα ας κάνει ένα reply στο post να τα ανεβάσω σε attachment.[/quote'] Και τα δυο αρχεία που αναφέρω ποιό πάνω είναι έτοιμα και τα κάνω attach. Στο μέλλον θα προστεθούν και άλλα προγράμματα. Από εδώ και πέρα βέβαια θα ανανεώνεται μόνο το XTCPC αρχείο το οποίο θα καλύπτει όλα τα προγράμματα. Για όσους έχουν remote control "XTCPC" το αρχείο θα παίξει απευθείας, για τους υπόλοιπους απλά θα πρέπει να κάνετε LEARN την κάθε εντολή που έχω περάσει στο αντίστοιχο κουμπί του remote που έχετε. PROGDVB.zip XTCPC.zip
ionikaras Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 Από το http://www.sdtv.gr Το ερωτικό Κανάλι Spice Platinium εκπέμπει και στο Μπουκέτο του Γαλλικού TPS!Σύστημα κωδικοποίησης Viaccess 2 και Irdeto 2.Spice PlatiniumProvider: T-SystemsSatellit: 13.0 E HotbirdFrequenz: 10854 MHZpolarität: HorizontalFEC: 3/4Symbolrate: 27500 KSymb/sVideo PID: 0b55h (2901d)Audio PID: 0b5fh (2911d)SID: 8603Πηγή: (Δημήτριος Νταλαρίζος) Kαλή Ανάσταση και Καλό πάσχα σε όλο το φόρουμ
takis17 Δημοσ. 3 Μαΐου 2005 Δημοσ. 3 Μαΐου 2005 Kserei kanenas poio kanali tha deiksei ton Panathinaiko sto final four??
coffeex Δημοσ. 3 Μαΐου 2005 Δημοσ. 3 Μαΐου 2005 takis17 apo oti eida se diafhmhseis 8a to deiksei to Supersport
takis17 Δημοσ. 3 Μαΐου 2005 Δημοσ. 3 Μαΐου 2005 Ego mphka sto site ths euroleague kai exei polla kanalia pou tha to deiksei alla ta perissotera einai kleidomena .To mono pou blepoume einai to nba tv......
Kapetanakos Δημοσ. 3 Μαΐου 2005 Δημοσ. 3 Μαΐου 2005 re paidia giati otan grafw apo ta kanalia Multi****on kolaei i eikona kai genika alla kanalia se auto galiko paketo??codecs exw balei,mipws xreiazete kamia pereterw rithmisi??epeisis to Multi****on kolaei kai otan to blepw.Gia dwste ligo fws....... Xronia polla se olous sas kai Xristos Anesti.
TeoNOKIA Δημοσ. 3 Μαΐου 2005 Δημοσ. 3 Μαΐου 2005 Τι codecs έχεις βάλει? Εγώ με τους cyberlink 5.0 είμαι οκ
jmasters Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Χρόνια πολλά σε όλους Kapetanakos, είχα το ίδιο πρόβλημα, βάζοντας καινούργια κλειδιά όλα οκ. Μου έχει συμβεί αρκετές φορές με τα Μ********on. Τα codecs που βάζω είναι τα elecard.
snapy13 Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 kai kapia mousika se sega2 akoma. Siga mhn gyrisoun kai se Nintendo
Kapetanakos Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 snapy 13 pou kollaei auto???? re manges euxaristw re tha to koitaksw kai tha sas pw.pantws kati mou brwmaei me to spice platinum......tha brw pou tha paei.pros to paron xareite oti blepoume.....kai pali eyxaristw menw ypoxreos.
zois_gr Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Siga mhn gyrisoun kai se Nintendo diko exis aplos update ta kanalia thelan. tora ine ok. thanks file.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.