aktiZol Δημοσ. 25 Απριλίου 2005 Δημοσ. 25 Απριλίου 2005 Dimon kane kati me ton xwro sou: Τα παρακάτω λάθη εμφανίστηκαν όταν καταχωρήθηκε αυτό το μήνυμα.: Ο χρήστης _DiMoN_ έχει υπερβεί το όριο συνολικών αποθηκευμένων προσωπικών μηνυμάτων που του αντιστοιχεί και δε μπορεί να λάβει επιπλέον μηνύματα μέχρι να ελευθερώσει χώρο για αποθήκευση. loipon 8a kanw post edw to pm pou 8a sou estelna, allwste isws na endiaferei kai allous... ela re dimon pou eisai esy, gurises apo to hong kong n' den pnges ka8olou?telika to agorases to DVB Viewer na mas peis entupwseis... ? an nai, a3izei? twra milame gia to PRO.
_DiMoN_ Δημοσ. 25 Απριλίου 2005 Δημοσ. 25 Απριλίου 2005 Όχι δεν το αγόρασα, αλλά μάλλον θα το κάνω.. Διότι από το Hong Kong πήρα και προβολέα οπότε καταλαβαίνεις!!!
aktiZol Δημοσ. 25 Απριλίου 2005 Δημοσ. 25 Απριλίου 2005 Μην το αγοράσεις ακόμη σου έχω δωράκι.. - BTW τι προβολέα αγόρασες?
_DiMoN_ Δημοσ. 25 Απριλίου 2005 Δημοσ. 25 Απριλίου 2005 Μ' έκαψες... η μάρκα αλλά τον πήρα σε πολύ χαμηλή τιμή. . .
zois_gr Δημοσ. 26 Απριλίου 2005 Δημοσ. 26 Απριλίου 2005 tzinos . des to yahoo. dimon vre kanena programer .
leonkgr Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 καλημέρα σε όλους.... επειδή είμαι νέος χρήστης στο forum και γενικά στο ‘άθλημα’, μπορεί να μου πει κανείς αν υπάρχει κάποιο κατάστημα online για να πάρω μια γεύση από το κόστος που θα χρειαστεί μια εγκατάσταση; παρακολούθησα τις προηγούμενες σελίδες αλλά μόνο την κάρτα skystar βρήκα, με τα υπόλοιπα τι γίνεται; επειδή με ενδιαφέρει, τελικά όταν με το καλό γίνει η εγκατάσταση, τηλεόραση στο pc βλέπεις σε full screen ή μόνο σε παράθυρο από κάποιο sw; από οικονομικής πλευράς διαθέτω μέχρι 250€, παίρνω με αυτά όλο τον εξοπλισμό; δηλ. πιάτο, lnb, βάση, καλώδια, μηχανισμό περιστροφής, κάρτα SS2; ξέχασα κάτι;
aktiZol Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 καλημέρα σε όλους.... επειδή είμαι νέος χρήστης στο forum και γενικά στο ‘άθλημα’' date=' μπορεί να μου πει κανείς αν υπάρχει κάποιο κατάστημα online για να πάρω μια γεύση από το κόστος που θα χρειαστεί μια εγκατάσταση; παρακολούθησα τις προηγούμενες σελίδες αλλά μόνο την κάρτα skystar βρήκα, με τα υπόλοιπα τι γίνεται; επειδή με ενδιαφέρει, τελικά όταν με το καλό γίνει η εγκατάσταση, τηλεόραση στο pc βλέπεις σε full screen ή μόνο σε παράθυρο από κάποιο sw; από οικονομικής πλευράς διαθέτω μέχρι 250€, παίρνω με αυτά όλο τον εξοπλισμό; δηλ. πιάτο, lnb, βάση, καλώδια, μηχανισμό περιστροφής, κάρτα SS2; ξέχασα κάτι;[/quote'] Ναι παίρνεις, αλλά καλύτερα για τέτοια θέματα είναι να πάς σε 2-3 μαγαζιά και να πάρεις τιμές. Μην το κάνουμε εμπορικό το τόπικ.
aktiZol Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Dimon περιμένουμε να μας πείς εντυπώσεις από το DVB Viewer ... Το δοκίμασες ή όχι ακόμη?
dipsa Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Με ποιό πρόγραμμα κάνετε Record κανάλια με High Definition stream ? Με το ProgDVB, - ενώ μπορώ και βλέπω κανονικά -, στο Rec crashάρει......
aktiZol Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Εμένα πάντως γράφει κανονικά, δεν ξέρω γιατί σου κολλάει.. ίσως να είναι θέμα επεξεργαστή/κάρτας γραφικών/drivers ? Κάπως έτσι μου ακούγετε το πρόβλημα σου. Διότι βάζεις τον επεξεργαστή να κάνει mpeg2 decoding (υψηλού bitrate !) και ταυτόχρονα να το γράφει και στον δίσκο. Δοκίμασε αν έχεις on να βγάλεις το timeshifting..
aktiZol Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Το θέμα είναι ποιό high definition κανάλι κάνεις record? αφού 2 είναι όλα και όλα και αυτά το ένα demo και το άλλο χαμηλής ανάλυσης ;-)
dipsa Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 @aktiZol, Θέλω να γράψω απο τα demo του HD Forum... Μόνο και μόνο για να το βλέπω χωρίς σπασίματα, ο επεξεργαστής δουλέυει στο 98 - 100 %...(athlon XP 2600+ στα 2100 )... Τελικά θέλω άλλο PC...? .. Είσαι τυχερός πάντως, γιατι διάβασα σε κάτι forums οτι, γενικότερα, το Prog έχει προβληματα σε HD recording.. Thanks ! Θα το παλέψω..
aktiZol Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 είναι καθαρά θέμα επεξεργαστή/μνήμης/κάρτας/drivers/ εγώ δεν έχω πρόβλημα.
dipsa Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Και Καλό Πάσχα σε όλους... Καλά ε?,.. Πρίν λίγες (δεκάδες) σελίδες δεν ήταν που ευχόμασταν Καλή Χρονιά ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.