StavrosD Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Είμαι καινούργιος στο pc sat, αλλά θα ρωτήσω κάτι στα σύντομα. Έχω original κάρτα nova, αλλά επειδή μετακινούμαι συχνά μεταξύ δύο πόλεων, δεν έχω όρεξη να κυκλοφορώ με τον αποκωδικοποιητή παραμάσχαλα, ούτε να τα σκάσω ώστε να πάρω και άλλον αποκωδικοποιητή. Στο δεύτερο σπίτι υπάρχει PC με Skystar 2. Αν υπάρχει τρόπος να βλέπω nova με skystar 2, δεν είμαι νόμιμος αν τον χρησιμοποιήσω (δεδομένου ότι πληρώνω συνδρομή); Και αν ναι, δεν είναι καλό να υπάρχει ένα dummys guide γι'αυτό; (έστω και στο μουλάρι να ψάξω να βρώ κάτι, δεν με χαλάει, αρκεί να ξέρω τι να ψάξω)
_DiMoN_ Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Ποιό μουλάρι.... λίγο πιο πάνω είιναι γραμένο..
aktiZol Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 epp...se pianw adiavasto... :P http://knplogic.com/sport/F1.html apolause.... Δεν ήξερα ότι αυτό το site εκτός από ποδόσφαιρο είχε και F1 ;-)
petesoulis Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Ευχαριστώ ρε συ Dimon και σορρυ για το επιτακτικό ύφος των επανειλημμένων ερωτήσεών μου' date=' αλλά η απόγνωση βλέπεις... Η κάρτα είναι ενεργοποιημένη. Το MDirdeto (εκδόσεις 1.05+1.06) δεν έχει επιλογή για phoenix ή smarthouse. Μήπως χρησιμοποιείτε κάποια άλλη έκδοση? Γιατί όσο κι αν έχω ψάξει στο google δε βρισκω κάτι διαφορετικό. Πάντως το "ένα τέταρτο αναμονής" δεν το έχω κάνει ακόμα. Θα το κάνω κι αυτό και θα σας ενημερώσω. Ευχαριστώ ξανά[/quote'] Τελικά το μόνο που έπρεπε να κάνω ήταν να βάλω την κάρτα σε άλλο μηχάνημα για να στείλουν σήμα από την multichoice. (όχι να την ενεργοποιήσουν - αυτό είχε γίνει). Ευχαριστώ πολύ όσους βοήθησαν
haris2121 Δημοσ. 25 Απριλίου 2005 Δημοσ. 25 Απριλίου 2005 μπορεί κάποιος να μου στείλει σε pm, πώς να ξεκλειδώνουμε κανάλια με την skystar2???
aktiZol Δημοσ. 25 Απριλίου 2005 Δημοσ. 25 Απριλίου 2005 μπορεί κάποιος να μου στείλει σε pm, πώς να ξεκλειδώνουμε κανάλια με την skystar2??? Λάθος φόρουμ φίλε..
coffeex Δημοσ. 25 Απριλίου 2005 Δημοσ. 25 Απριλίου 2005 Rwthsa shmera gia piato,2xlnb kai apo 8ema timhs ola ok molis rwthsa poso paei h egkatastash phga na pa8w egkefaliko!! Mou leei 60 euro!!! einai fysiologikh timh ayth gia egkatastash;;;
coffeex Δημοσ. 25 Απριλίου 2005 Δημοσ. 25 Απριλίου 2005 Paides xreiazomai thn boh8eia sas 1)H Skystar 2 yposthrizei 2 lnb me anti8eth polosh; 2)Me 2 lnb sto doryforiko(sta8ero) piato poius doryforoys einai kalytera na pianw; Dwste mou onoma (px hotbird,astra) kai pou brisketai moires ktl. Rwthsa enan gnwsto mou pou asxoleitai kai mou eipe na ma8w plhrofories gia ta parapanw.
_DiMoN_ Δημοσ. 25 Απριλίου 2005 Δημοσ. 25 Απριλίου 2005 Θα σου πω κάτι για να τελειώνουμε....Δεν υπάρχει κάτι που να μην υποστηρίζει η SkyStar2.. Όσο για το 2) Hotbird και Astra
coffeex Δημοσ. 25 Απριλίου 2005 Δημοσ. 25 Απριλίου 2005 gia to 2) toy eipa hotbird kai astra kai mou leei oti den einai enas alla poly hotbird kai astra. Mporeis na boh8hseis;;
aktiZol Δημοσ. 25 Απριλίου 2005 Δημοσ. 25 Απριλίου 2005 Ναι ισχύει, δές πληροφορίες στο ακόλουθο site: http://www.lyngsat.com/
coffeex Δημοσ. 25 Απριλίου 2005 Δημοσ. 25 Απριλίου 2005 Brhka to site ayto pou les(gamato) prin kanw to post. Epeidh tora asxoloume me to antikeimeno opote ma8enw siga,siga Ksereis poio einai to kalytero pou mporw na kanw sthn periptwsh mou Piato 1,3M me 2 lnb; Eyxaristw gia tis apanthseis
TeoNOKIA Δημοσ. 25 Απριλίου 2005 Δημοσ. 25 Απριλίου 2005 Οι hotbird είναι 5 αλλά αν κεντράρεις στις 13Ε θα τους πιάνεις όλους.... Και οι Astra είναι πολλοί και βρίσκονται στις 19,2Ε. Στην περίπτωση σου κεντράρεις στους Astra και βάζεις παράκεντρο LNB στους Hotbird
coffeex Δημοσ. 25 Απριλίου 2005 Δημοσ. 25 Απριλίου 2005 Σε ευχαριστώ TeoNOKIA Μέχρι τα μέσα Μαϊου πιστεύω να το έχω στήσει το όλο πακέτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.