Προς το περιεχόμενο

Δορυφορική τηλεόραση στο PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι καινούργιος στο pc sat, αλλά θα ρωτήσω κάτι στα σύντομα.

Έχω original κάρτα nova, αλλά επειδή μετακινούμαι συχνά μεταξύ δύο πόλεων, δεν έχω όρεξη να κυκλοφορώ με τον αποκωδικοποιητή παραμάσχαλα, ούτε να τα σκάσω ώστε να πάρω και άλλον αποκωδικοποιητή. Στο δεύτερο σπίτι υπάρχει PC με Skystar 2.

Αν υπάρχει τρόπος να βλέπω nova με skystar 2, δεν είμαι νόμιμος αν τον χρησιμοποιήσω (δεδομένου ότι πληρώνω συνδρομή); Και αν ναι, δεν είναι καλό να υπάρχει ένα dummys guide γι'αυτό; (έστω και στο μουλάρι να ψάξω να βρώ κάτι, δεν με χαλάει, αρκεί να ξέρω τι να ψάξω)

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ευχαριστώ ρε συ Dimon και σορρυ για το επιτακτικό ύφος των επανειλημμένων ερωτήσεών μου' date=' αλλά η απόγνωση βλέπεις...

Η κάρτα είναι ενεργοποιημένη. Το MDirdeto (εκδόσεις 1.05+1.06) δεν έχει επιλογή για phoenix ή smarthouse. Μήπως χρησιμοποιείτε κάποια άλλη έκδοση? Γιατί όσο κι αν έχω ψάξει στο google δε βρισκω κάτι διαφορετικό. Πάντως το "ένα τέταρτο αναμονής" δεν το έχω κάνει ακόμα. Θα το κάνω κι αυτό και θα σας ενημερώσω.

Ευχαριστώ ξανά[/quote']

Τελικά το μόνο που έπρεπε να κάνω ήταν να βάλω την κάρτα σε άλλο μηχάνημα για να στείλουν σήμα από την multichoice. (όχι να την ενεργοποιήσουν - αυτό είχε γίνει). Ευχαριστώ πολύ όσους βοήθησαν

Δημοσ.

Paides xreiazomai thn boh8eia sas

1)H Skystar 2 yposthrizei 2 lnb me anti8eth polosh;

2)Me 2 lnb sto doryforiko(sta8ero) piato poius doryforoys einai kalytera na pianw; Dwste mou onoma (px hotbird,astra) kai pou brisketai moires ktl.

Rwthsa enan gnwsto mou pou asxoleitai kai mou eipe na ma8w plhrofories gia ta parapanw.

Δημοσ.

Θα σου πω κάτι για να τελειώνουμε....Δεν υπάρχει κάτι που να μην υποστηρίζει η SkyStar2..

Όσο για το 2) Hotbird και Astra

Δημοσ.

Brhka to site ayto pou les(gamato) prin kanw to post.

Epeidh tora asxoloume me to antikeimeno opote ma8enw siga,siga :-)

Ksereis poio einai to kalytero pou mporw na kanw sthn periptwsh mou

Piato 1,3M me 2 lnb;

Eyxaristw gia tis apanthseis :-)

Δημοσ.

Οι hotbird είναι 5 αλλά αν κεντράρεις στις 13Ε θα τους πιάνεις όλους.... Και οι Astra είναι πολλοί και βρίσκονται στις 19,2Ε.

Στην περίπτωση σου κεντράρεις στους Astra και βάζεις παράκεντρο LNB στους Hotbird :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...