petesoulis Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 Να χαρείτε ρε παιδιά: τόσοι πήρατε skystar2+programmer με power buy, μυστικό είναι οι ρυθμίσεις του programmer για να βλέπω νοβα? Ρε συ Dimon, ήμαρτον δηλαδή! Τι ζητάω? Ενα step by step guide για το σετάρισμα της skystar με infinity usb, όπως αυτό που έχει κάνει όλος ο κόσμος που πήρε το πακέτο από insomnia+avforum! Δε ζήτησα να μου φέρεις τον Ταγματάρχη τον ίδιο να μου σετάρει το pc!
Kapetanakos Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 zois symfwnw humax,dreambox skystar korifi.poion dream exeis??
_DiMoN_ Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 1)Απενεργοποιείς όλα τα Plugins, δεν τα σβήνεις καλλύτερα, βάλε όλα τα dll των άλλων Plug-ins προσωρινά σε άλλο folder 2)Βάλε το plugin το MDirtedo 3) Στις ρυθμίσεις βάλε ότι γουστάρεις, αρκεί να το θυμάσαι, π.χ. smartmouse, κ.τ.λ Προσοχή στην COM πόρτα βάλε την σωστή 4)Μετά βάλε στο programmer τις ίδιες, π.χ. αν έβαλες phoenix πρέπει να βάλεις και στον programmer τις ίδιες 5)Βάλε την κάρτα και βάλε ένα κανάλι την NOVA και πάτα reset και wait μέχρι και ένα τέταρτο, μπορεί ν' αργήσει την πρώτη πρώτη φορά μέχρι να βρει το κλειδί Έχεις ενεργοποιήσει την κάρτα της NOVA?
petesoulis Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 Ευχαριστώ ρε συ Dimon και σορρυ για το επιτακτικό ύφος των επανειλημμένων ερωτήσεών μου, αλλά η απόγνωση βλέπεις... Η κάρτα είναι ενεργοποιημένη. Το MDirdeto (εκδόσεις 1.05+1.06) δεν έχει επιλογή για phoenix ή smarthouse. Μήπως χρησιμοποιείτε κάποια άλλη έκδοση? Γιατί όσο κι αν έχω ψάξει στο google δε βρισκω κάτι διαφορετικό. Πάντως το "ένα τέταρτο αναμονής" δεν το έχω κάνει ακόμα. Θα το κάνω κι αυτό και θα σας ενημερώσω. Ευχαριστώ ξανά
DIXIE Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 Υπάρχει DiSEqC 1x4 και με είσοδο επιγείων κεραιών. Το δορυφορικό σήμα δεν θα περάσει από τον ενισχυτή, γιατί η μίξη θα γίνει μετά την ενίσχυση. Η εγκατάσταση απαιτεί να υπάρχει πρίζα TV - SAT.
aktiZol Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 1)Απενεργοποιείς όλα τα Plugins' date=' δεν τα σβήνεις καλλύτερα, βάλε όλα τα dll των άλλων Plug-ins προσωρινά σε άλλο folder2)Βάλε το plugin το MDirtedo 3) Στις ρυθμίσεις βάλε ότι γουστάρεις, αρκεί να το θυμάσαι, π.χ. smartmouse, κ.τ.λ Προσοχή στην COM πόρτα βάλε την σωστή 4)Μετά βάλε στο programmer τις ίδιες, π.χ. αν έβαλες phoenix πρέπει να βάλεις και στον programmer τις ίδιες 5)Βάλε την κάρτα και βάλε ένα κανάλι την NOVA και πάτα reset και wait μέχρι και ένα τέταρτο, μπορεί ν' αργήσει την πρώτη πρώτη φορά μέχρι να βρει το κλειδί Έχεις ενεργοποιήσει την κάρτα της NOVA?[/quote'] dimon ti egine agori gurises apo HK ?
mike_rho Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 gia sas kai pali. iparxi tropos na spasi to freex tv me tin skystar2 ??? efxaristo apo tora
takis17 Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 File mike to free-x tv mporeis na to deis mono me original card.
coffeex Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Paides ektos apo thn Skystar 2 kai to doryforiko piato ti allo xreiazetai apo 8ema software gia na dei kapoios kleidwmena kanalia yparxei kapoios odhgos;
aktiZol Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Paides ektos apo thn Skystar 2 kai to doryforiko piato ti allo xreiazetai apo 8ema software gia na dei kapoios kleidwmena kanalia yparxei kapoios odhgos; Παιδιά νομίζω ότι έχετε ξεφύγει λίγο με τα κλειδωμένα κανάλια. Το τόπικ ονομάζεται "Δορυφορική Τηλεόραση στο PC" και σκοπό έχει να βοηθήσει τον κόσμο να δεί δορυφορική τηλεόραση στο PC του και φυσικά αναφερόμαστε ΠΑΝΤΑ!!! στα Free On Air κανάλια ή σε υλοποιήσεις με νόμιμους κατόχους καρτών. Καμία βοήθεια,συμβουλή ή άλλου είδους αναφορά δεν θα γίνει εφεξής σε αναφορές που μπορούν να βάλουν σε κίνδυνο το φόρουμ. coffeex μάλλον βρίσκεσαι σε λάθος μέρος. εδώ δεν νομίζω ότι μπορούμε να σε βοηθήσουμε σχετικά.
DIXIE Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Έχει δίκιο ο aktiZOL το site σε λίγο αν συνεχίσει έτσι (ξεκλειδώματα) θα κλείσει. Η παρανομία είναι πολύ μεγάλη. Όσες αναφορές έχουν γίνει σε κάτι τέτοιο αφορούν μόνο εκπαιδευτικούς σκοπούς σε ότι αφορά την ηλεκτρονική επιστήμη.
coffeex Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Δεν είμαι ο μόνος αν κοιτάξεις λίγες σελίδες πριν. Τέλος πάντον συμφωνώ αλλά δεν λέει να ανοίγομε και άλλες σελίδες για το ίδιο θέμα.
zois_gr Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Δεν είμαι ο μόνος αν κοιτάξεις λίγες σελίδες πριν.Τέλος πάντον συμφωνώ αλλά δεν λέει να ανοίγομε και άλλες σελίδες για το ίδιο θέμα. re si file ise apo to 2003 ise edo sto forum .den xriazete na sou kanoun sistasis esena. den katalavenis .xtipa kanena pm. thes na agorasis kamia karta oli edo mesa ine idiki na sou sistisoun magazia se oli tin elada .
aktiZol Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 παιδιά έχει κανείς κανένα site που να ανακοινώνει που παίζετε η F1?
dwarves Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 epp...se pianw adiavasto... :P http://knplogic.com/sport/F1.html apolause....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.